Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

A FOST NEBUNIE LA PSD BASCOV ! Consilier local exclus din partid, viceprimar suspendat – STANCU REZISTĂ !

Avatar

Publicat

in

Așa cum relatam intr-o stire publicată azi dimineață, sub bagheta bondarului Mânzână și a buburuzei Simona Bucura Oprescu, pesediștii din Bascov s-au strans, in aceasta după amiază la hanul de la Valea Ursului pentru a face curățenia de primăvară. Vant, ploaie, lovituri sub centură, trădări dar…primarul Stancu rezista și va fi , in ciuda altora, candidatul PSD la primăria Bascov. Și nu oricum, ci cu o echipa in care s-a facut o serioasă dezinsectie la Valea Ursului. Astfel, cu acceptul bondarului Mânzână și a buburuzei Simona Bucura Oprescu, cu un duce de Albota aflat in verva, muștele, puricii și țânțarii din partid au fost eliminati fără regrete. Consilierul PSD Valentin Nedelea a fost exclus din partid, după ce s-a aflat ca a bătut palma cu PNL pentru a-l concura pe Gheorghe Stancu la primprie. De asemenea, viceprimarul de suflet al edilului Stancu, Gheorghe Nedelea a fost suspendat pe o perioada de 6 luni din partid la pachet cu consiliera Constanta Sămărăscu si alti doi membri de partid. Acestia ar fi jucat in ultima perioada la dublu, PSD – PRO ROMANIA. Imediat dupa terminarea sedintei care a tinut aproape trei ore, Gheorghe Stancu ne-a declarat ca e multumit de deciziile luate.” Aceste masuri trebuiau luate pentru ca se ajunsese prea departe. Totul a fost spre binele organziatiei PSD care iese mult mai întărita după curățenia de astazi “

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend