Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția Tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești (31,75 km)

Avatar

Publicat

in

Vineri, 26.06.2020, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect “Proiectare și Execuție Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3” către toți ofertanții.

Ofertantul desemnat caștigător este ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – Lider de asociere), cu preţul de 670.717.330,94 Lei fără TVA și un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 10 ani.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3, între localitățile  Slatina și Colonesti, cu o lungime de 31,75 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Școlile se redschid in Argeș

Roxana BURCEA

Publicat

in

Astazi , Prefectul Emanuel Soare intr-o conferința de presa ne informează ca județul nostru ramane in scenariul verde datorită strategiei aplicate in județul nostru, mergand pe ideea menținerii restricțiilor de la scenariul galben. Astăzi incidența infectărilor fiind de 0,7%, avem 520 de cazuri active în ultimele 14 zile.

Se lucrează la o serie de masuri pentru deschiderea scolilor pe 8 Februarie daca situatia epidemiologică nu va escalada.Poliția va lucra la fluidizarea traficului pe arterele principale, iar mijloacele de transport in comun se vor dubla incat sa se evite aglomerația.Există posibilitatea ca programul scolilor se se modifice, astfel incât in fața scolilor sa se evite aglomerația creată de părinți.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Accident în Argeș – fetiță de 13 ani lovită de o mașină ! Dosar penal pentru șofer

Avatar

Publicat

in

De

In urma cu putin timp, un accident rutier in care victima a fost o fetiță de 13 ani, a avut loc in comuna Rătești din județul Argeș. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din Formațiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că o femeie de 27 de ani, din Rătești, care conducea un autoturism pe DJ 702G, din direcția satului Pătuleni către Căteasca, ar fi accidentat ușor o fată de 13 ani, din Rătești, care se deplasa pe partea carosabilă. (posibil traversare neregulamentară, aspect ce va fi stabilit în urma cercetărilor). Minora a fost transportată la spital, conștientă.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend