Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

A fost cel mai tânăr angajat al Facebook, dar acum face jocuri la Google

Avatar

Publicat

in

​Un copil-minune al IT-ului, Michael Sayman avea doar 17 ani când a fost angajat la Facebook, în anul 2014, devenind cel mai tânăr angajat al rețelei de socializare, dar acum lucrează la Google, unde tocmai a creat un nou joc social, cu emoji.

Citește mai departe și comentează pe StartupCafe.ro….

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Șerban Nicolae: Ar trebui să demitem Guvernul înainte de Congresul PSD

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul PSD Șerban Nicolae a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că își invită colegii din partid să vină cu „observații critice” pe marginea draftului de moțiune de cenzură pe care l-a redactat. În opinia social-democratului, Guvernul Ludovic Orban II ar trebui demis de Parlament înainte de Congresul PSD programat pe 22 august.

Citește și: Adrian Năstase: Liviu Dragnea a fost pedepsit și din afară

Publicitate

„Eu nu știu să existe vreun curent majoritar în partid pentru amânarea depunerii moțiunii de cenzură. Dimpotrivă, mai toată lumea din conducere a spus că moțiunea ar trebui depusă cât mai curând posibil. Eu am avansat un proiect de text de moțiune, încerc să-mi conving colegii să participe cu observații critice la acest proiect pentru că nu dețin eu adevărul în buzunarul de la piept. În mod cert, moțiunea de cenzură este necesară, este un gest pe care Parlamentul trebuie să-l facă față de un guvern care a eșuat pe toate planurile”, a declarat Șerban Nicolae.

„Nu se impune acum Congres PSD, nu contestă nimeni legitimitatea actualei echipe interimare. PSD trebuie sa aiba doua priorități, demiterea Guvernului și alegerile locale. Dna Dăncila a facut anul trecut două Congrese si nu i-au folosit la nimic”, a mai declarat senatorul PSD.

Șerban Nicolae s-a mai exprimat la Antena 3 în favoarea demiterii Guvernului „cât mai repede”, înaintea Congresului PSD.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Poliţiştii au desfășurat controale la peste 1.000 de persoane autorizate de a deţine arme. Au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale

Avatar

Publicat

in

De

Poliţiştii din toată ţara au desfăşurat, vineri, controale la 1.018 persoane autorizate de a deţine arme, au verificat 1.678 de arme supuse autorizării şi au aplicat 54 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 130.000 de lei, în cadrul acţiunii Legal Guns, iniţiată şi coordonată de Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Poliţiei Române.

Potrivit unui comunicat IGPR transmis sâmbătă AGERPRES, scopul acţiunii a fost de a preveni riscurile producerii unor evenimente negative din cauza nerespectării prevederilor legale cu privire la condiţiile de deţinere, port şi folosire a armelor.

Publicitate

Citește și: EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea! .,

Pe parcursul acţiunilor organizate, au fost constatate 39 de infracţiuni, 40 de persoane fiind cercetate pentru comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

De asemenea, în cadrul dosarelor penale a fost indisponibilizate 33 de arme supuse autorizării, dintre care 6 arme letale şi 27 de arme neletale. Totodată, au fost au fost indisponibilizate 330 de cartuşe, jumătate de kilogram de articole pirotehnice, un autovehicul ce ar fi fost utilizat la comiterea infracţiunilor, 13 capse de iniţiere, două telefoane mobile şi peste 8.500 de proiectile destinate armelor de tip Airsoft.

Pentru alte nereguli constatate pe parcursul controalelor, poliţiştii au aplicat 54 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 130.000 de lei. Activităţile s-au concretizat în dispunerea a 69 de măsuri administrative, dintre care 64 de anulări şi 5 suspendări ale dreptului de deţinere sau după caz, de port şi de folosire a armelor şi muniţiilor, se mai arată în comunicat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend