Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

A fost aprobat modelul cardului de energie, prin care românii vulnerabili vor fi sprijiniţi cu 1.400 de lei în 2023 pentru plata facturilor la utilităţi

Publicat

in

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a aprobat prin Ordin modelul cardului de energie, pentru acordarea ajutoarelor de 1400 lei/an persoanelor vulnerabile. Cardul de energie oferă dreptul beneficiarului să efectueze plăţi prin serviciul de mandat poştal asigurate de CN Poşta Română SA, pentru decontarea datoriilor curente şi/sau restante pe care acesta le are către furnizorii de energie, precizează ministerul, potrivit news.ro

NATIONAL

Mario Vargas Llosa, laureat Nobel pentru literatură, primește cetățenia Republicii Dominicane

Publicat

in

Laureatul premiului Nobel pentru literatură, scriitorul hispano-peruan Mario Vargas Llosa, a primit miercuri naţionalitatea Republicii Dominicane, ţară în care intenţionează să petreacă mult timp şi care în special i-a inspirat romanul „La Fiesta del chivo” (Sărbătoarea Ţapului), notează AFP, citat de Agerpres.

„Intenţionez să vin să lucrez în Republica Dominicană”, a declarat Vargas Llosa, 87 de ani, la Palatul prezidenţial din Santo Domingo, alături de preşedintele Luis Abinader.

Citeste mai mult

NATIONAL

Proiect PNL: Indemnizație lunară egală cu salariul minim pentru românii care au doi copii

Publicat

in

PNL a depus la Parlament un proiect care prevede mai multe măsuri de stimul financiar pentru românii care care au copii. România se confruntă deja de o bună perioadă cu un declin al natalității, iar alte argumente decât cele de ordin financiar nu par să convingă populația să se reproducă.

Inițiatorul proiectului, Gigel Știrbu, dă detalii:

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend