Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

A dat sau n-a dat şpagă ? “DOAMNA MOISE MI-A CERUT 200 EURO PENTRU ÎNSCRIEREA COPILULUI !” , este acuzaţia retractată a unei mămici

Avatar

Publicat

in

Probleme mari pentru părinţii care au dorit în acest an să îşi înscrie copiii la creşele din Argeş. Subiectul a fost dezbătut, săptămâna trecută, în direct în cadrul emisiunii Chestiuni Arzătoare difuzată pe Super TV. on cadrul căreia au fost părinţi care au intervenit în direct cu acuzaţii extrem de grave. Emisiunea de miercuri, aşadar, a adus in discutie faprul ca zeci de părinți din Piteşti acuză autoritățile locale responsabile de creșele din oraș că nu respectă legea de organizare și funcționare a acestor unități și că nu au informat corect părinţii sau au stabilit criterii discriminatorii pentru înscriere. În timpul emisiunii a intervenit in direct si o mamica din Curtea de Argeş care a relatat că, pe langă situaţia dificilă în care se află după ce ar fi fost luata peste picior de primari si angajaţi ai Directiei de Asistenta Sociala, directoarea Mariana Moise i-ar fi cerut şpagă 200 Euro pentru a putea inscrie la cresa unul dintre cei copii ai femeii. Imediat după emisiune, reprezentantii primăriei s-au autosesizat iar femeia a fost convocata, a doua zi, la primarie. Aici şi-a expus iar problemele iar femeia a dat si o declaratie in care sustine ca doar de nervi ar fi facut afrimatia publică, in direct la TV, potrivit careia Mariana Moise i-ar fi cerut spaga 200 Euro. In emisiunea urmatoare de la Super TV, supriza: femeia a tinut sa intre din nou in direct, a confirmat ca a dat o declaratie in care isi retrage acuzatiile dar a si precizat ca cineva – nu a stiut cine- ii va plati timp de un an cheltuielile legate de cresa copiilor. Din punct de vedere legal, marturia femeii sună a autodenunt, ceva de genul “am fost chemata, am dat o declaratie in care infirm ca am dat şpagă şefei Direcţiei Asistenţă Socială şi am primit nişte favoruri imposibile pana sa declar ca am dat spaga”.

 

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES

ACTUAL

Răsturnare de situație în cazul președintelui Biroului Electoral Sector 1. Rezultatul la testul PCR a fost negativ la infectarea cu SARS-CoV-2

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  antena3.ro.

Președintele Biroului Electoral Sector 1 Nicolae Sprîncu nu este infectat cu noul coronavirus SARS-CoV-2, după ce joi a venit rezultatul testului PCR care este negativ, informează news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Testul rapid de miercuri, pe care l-a efectuat la centrul Caraiman, arăta că este infectat cu noul virus, iar recomandarea era să efectueze şi un test PCR pentru a confirma rezultatul, au precizat sursele citate.

Prin urmare,rezultatul la testul PCR primit joi după-amiază a fost negativ la infectarea cu SARS-CoV-2, au adăugat sursele menţionate.

Clotilde Armand a afirmat miercuri că informaţia privind infectarea preşedintelui biroului electoral de sector nu este confirmată

„Se pare că s-ar fi testat la centrul lui Dan Tudorache, la centrul Caraiman. Sunt multe lucruri care nu le înţelegem”, a spus Armand, la Digi 24.

Ea a mai susţinut centrul la care s-a testat pentru coronavirus preşedintele biroului electoral al sectorului 1 realizează teste doar dimineaţa între orele 7 şi 8 , iar rezultatele sunt date după trei zile.

BEC a respins miercuri cererea PSD de renumărare a voturilor la Sectorul 1. O solicitare similară a fost depusă de candidatul PSD Daniel Tudorache şi la biroul electoral de sector.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat joi că partidul a depus o plângere la Parchetul General privind procesul electoral din Sectorul 1, iar Daniel Tudorache a solicitat Biroului Electoral Central anularea alegerilor din acest sector.

Citește și:

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ACTUAL

Sorin Grindeanu: ‘Cred că sunt blând când spun, istericii de la USR, eu cred că ancheta trebuie să se desfășoare fără niciun fel de presiune politică’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că social-democrații au sesizat Parchetul în cazul situației de la Sectorul 1: ”Românii trebuie să aibă certitudinea că votul lor este numărat corect şi că cei care câştigă alegerile au legitimitatea publică dată de vot”.

Grindeanu a spus că Daniel Tudorache, candidatul la Primăria Sectorului 1, a făcut o cerere şi de anulare a acestor alegeri.

„Am avut de dimineaţă întâlniri cu membrii noştri pe Bucureşti. (…) În acest moment, am depus o plângere şi există o anchetă în desfăşurare la Parchetul General, mă refer la Sectorul 1. Spre deosebire de, şi cred că sunt blând când spun, istericii de la USR, eu cred că ancheta trebuie să se desfăşoare fără niciun fel de presiune politică.

DE INTERES

Există, cred, la fiecare român o suspiciune cu privire la imaginile pe care le-am văzut aseară. Am sesizat Parchetul, pentru că noi credem că trebuie făcută lumină rapid în acest caz. Românii trebuie să aibă certitudinea că votul lor este numărat corect şi că cei care câştigă alegerile au legitimitatea publică dată de vot. De asemenea, domnul Tudorache a făcut o cerere şi de anulare a acestor alegeri în urma acestor suspiciuni, care va fi soluţionată al BEC. Noi aşteptăm în acest moment rezultatele acestei sesizări”, a afirmat Grindeanu după şedinţa PSD.

Întrebat dacă va fi depusă şi o cerere de anulare a alegerilor pentru Primăria Capitalei, Grindeanu a precizat că Gabriela Firea va lua o decizie după consultarea avocaţilor.

„În momentul în care am văzut, în plus faţă de datele pe care le aveam ieri, şi acele imagini de aseară, este normal că acele semne de întrebare pe care le aveam cu toţii deja de ieri, acele suspiciuni să fie din ce în ce mai mari şi în ceea ce priveşte votul pentru Primăria Generală. A fost o discuţie internă, iar doamna Firea, urmare a acestei discuţii interne, împreună cu avocaţii, se vor consulta şi eu cred că în cel mai scurt timp vă vor anunţa decizia pe care o vor lua împreună. (…)

Ceea ce pot să vă spun cu siguranţă e că există suspiciuni foarte, foarte mari şi că aceste semne de întrebare pe care le avem cu toţii faţă de procesul electoral de pe Bucureşti trebuie înlăturate, indiferent de cine câştigă alegerile. (…) Nu înţeleg un singur lucru: de ce se opun unii, aşa, brusc, din spuma mării – ca să fiu mai clar, cei de la USR – la acest demers, la cel pe care îl solicitam ieri, de renumărarea voturilor, care până la urmă ar fi clarificat întreaga situaţie, un demers absolut normal pentru procesul electoral din Bucureşti şi până la urmă pentru democraţia noastră”, a explicat Grindeanu.

El a menţionat, întrebat de ce nu a fost tranşată această problemă în discuţia de joi, că trebuie să existe toate datele.

„Au fost discuţii şi cu avocaţii (…) În momentul în care pregăteşti o anumită acţiune, trebuie să ai toate datele. Noi am avut o discuţie la nivel politic, urmând ca echipa formată din doamna Firea şi din avocaţi să ia o decizie legată de pasul următor şi să o transmită în cel mai scurt timp”, a mai spus Grindeanu, conform agerpres.ro.

Citește și:

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend