Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

77 de primării din Argeș au primit azi bani de la Consiuliul Județean

Publicat

in

A fost ședință extraordinară la Consiliul Județean care nici nu a început bine și s-a și încheiat. 5 minute, atât a durat ca banii rezultați în urma rectificării bugetare să fie alocați primăriilor din județ. Consilierii au funcționat pe repede înainte din motive de campanie electorală căci se pare că nimic nu mai funcționează în perioada în care politicienii oferă promisiuni cu grămada. Nici la Primăria Pitești conferința de presă săptămânală nu a mai fost ținută de cei care se află la conducerea instituției din același motiv. Printre primăriile care au primit bani la această rectificare bugetară, chiar pe sfârșit de an, se numără Primăria Ștefănești, Cicănești, Hărsești, Priboieni, Vlădești sau Nucșoara. Vicepreședintele CJ Argeș, Ion Mânzână spune că primarii ar avea timp suficient să cheltuiască acești bani întrcât au destinații precise- alimentari cu apă, centrale termice pentru școli, documentații pentru construirea unei grădinițe și tot așa. Una peste alta, astăzi este ultima zi de campanie, o ultimă mă dintr/o lună în care nu au crescut decât promisiunile electorale.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ultimă oră! Alte decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, marți dimineața, citând INSP, trei noi decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus.

Toate cele trei persoane aveau comorbidități. Bilanțul este de 1.279 decese.

„Deces 1277

Femeie, 68 ani, județ Argeș.

Dată confirmare: 20.05.2020.

Dată deces: 01.06.2020.

Comorbidități: diabet zaharat, HTA, sindrom mielodisplazic.

Deces 1278

Femeie, 58 ani, județ Ilfov.

Dată confirmare: 22.05.2020.

Dată deces: 30.05.2020.

Comorbidități: astm bronsic, hernie hiatala, mielom multiplu.

Deces 1279

Bărbat, 75 ani, județ Bistrița.

Dată confirmare: 01.06.2020.

Dată deces: 01.06.2020.

Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, BPOC, cord pulmonar cronic.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Mare atenție, români! Astăzi este ultima zi în care puteți face asta

Publicat

in

De

Autoritățile au amendat, în perioada stării de urgență în jur de 300.000 de oameni, suma totală de încasat de către statul român ridicându-se la 130 de mulioane de euro

Însă, aceste amenzi pot fi contestate, numai că ultima zi pentru depunerea contestărilor este astăzi, 2 iunie.

Curtea Constituțională a stabilit că amenzile date în timpul stării de urgență ar fi neconstituțională însă, cu toate acestea, amenzile sunt valabile. Însă, amenzile pot fi contestate în instanță.

Plângerile se depun la judecătoriile în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția.

Termenul limită pentru contestarea unei amenzi este în mod normal de 15 zile de la data la care a fost întocmit procesul verbal iar dacă acest termen este depășit, amenda nu mai poate fi contestată.

Dar, dat fiindcă aceste amenzi au fost date în perioada stării de urgență, contestațiile se pot depune în dermen de 15 zile de la ridicarea stării de urgență.

Documentele care trebuie depuse în dosar sunt, contestația, o copie a  procesului verbal împreună cu orice document care susține motivul contestației.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend