Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ghiţă se joacă de-a “alba neagra” cu locuitorii de pe Valea Doamnei!

Avatar

Publicat

in

În primăvara anului trecut, vă semnalam problemele de pe strada Valea Doamnei, stradă care s-a rupt efectiv, iar locuitorii au avut surpriza să constate că pământul a luat-o la vale. Deşi la vremea respectivă, Ioan Ghiţă, şeful SPGC, contactat de reporterii PROFIT, afirma că “au semnalizat corespunzător zona” şi că a oferit recomandări ca traficul maşinilor de tonaj mediu şi mare să fie evitat. Iată, că problema persistă şi la momentul actual.

În urma sesizărilor primite pe adresa redacţiei, reporterii PROFIT s-au deplasat în această dimineaţă pe strada Valea Doamnei din municipiul Curtea de Argeş, municipiu ce se doreşte a fi european. La faţa locului am găsit acelaşi peisaj, aceeaşi stradă impracticabilă şi ruptă, cu mici diferenţe din cauza  anotimpului în care ne aflăm.

Publicitate

Locuitorii din zona respectivă sunt absolut exasperaţi de situaţie, mai ales ca, de aproape un an de zile, sunt nevoiţi să işi lase maşinile la intrarea pe stradă şi să se îndrepte către casă folosind unul dintre mijloacele de transport utilizate încă din cele mai străvechi timpuri şi anume, mersul pe jos.

La momentul redactării acestui articol, Ioan Ghiţă a declarat că “există fonduri pentru repararea acestei străzi, însă de acest lucru ar trebui să se ocupe Primăria”.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Dan Bucura aruncă bomba: N-am dovezi, dar cred că și din voturile mele s-au furat

Avatar

Publicat

in

De

Scandal uriaș la alegerile pentru Primăria Sectorului 1! Jurnalistul Dan Bucura, candidat la Primăria Sectorului 1, lansează acuzații explozive.

Bucura susține că, deși suntem în 2020, s-a furat ca-n anii ’90.

Publicitate

El spune că un observator i-a comunicat că 3 buletine de vot în favoarea sa fuseseră „uitate” într-o urnă.

Ceea ce se întâmplă cu numărătoarea voturilor la București este incredibil!! Deși suntem în 2020, am senzația că s-a furat ca în anii ’90!
Nu am dovezi, dar cred că și din voturile mele s-au furat. Sau mi-au fost anulate buletinele care erau în favoarea mea. După cum știți, independenții sunt singurii care nu au dreptul la reprezentanți în secțiile de vot…
Un observator mi-a comunicat aseară că 3 buletinele de vot în favoarea mea fuseseră „uitate” într-o urnă. Aseară am crezut că a fost o scăpare. La ce văd că iese acum la iveală, cred că am fost furat grav, pentru a se direcționa voturi către alte partide..
Nu am dovezi și nici pârghii să investighez! Procurorii au sigilat biroul electoral Sector 1! Le cer public acestora și poliției să se facă încă o dată numărătoarea voturilor! Să se ia imagini de pe camerele video! Și să se ducă ancheta până la capăt. E vorba de opțiunile românilor!!”, susține Dan Bucura.

Vezi și

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Petre Roman atrage atenția la principalele greșeli făcute de Gabriela Firea: ‘Nu se câștigă alegerile așa niciodată’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend