Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

5 tipuri de genţi care îţi pot schimba ţinută

Avatar

Publicat

in

O geantă de damă este un accesoriu nelipsit din orice ţinută. Genţile de damă pot fi folosite atât la ţinutele sport, office, elegante, casual sau chic, fiind necesară adaptarea modelelor în funcţie de preferinţele sau de stilul vestimentar ales de cumpărătoare. Între femei şi genţi există o relaţie la fel de specială cum există între femei şi pantofi sau între bărbaţi şi portofelul lor. Geanta este accesoriul care le completează ţinuta şi mai mult, poate să le schimbe complet ţinuta şi aspectul. Genţile de damă scot în evidenţă stilul, eleganța purtătoarei şi personalitatea acesteia.

O femeie rafinată va purta mereu o geantă la modă, iar o femeie nonconformista va purta o geantă cât se poate de comodă. Important este ca geantă să fie realizată din materiale de calitate, să fie încăpătoare şi să poată fi adaptată la mai multe ţinute.

Cele mai importante tipuri de genţi care nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor

·                Geanta supradimensionată

Geanta supradimensionată poate fi asortată atât ţinutelor casual, cât şi ţinutelor de birou, este uşor de combinat, de asortat şi foarte încăpătoare. Aceasta este extrem de practică şi încăpătoare pentru toate obiectele de care femeile au nevoie în fiecare zi. În această geantă încape inclusiv tableta, agenda, mici cumpărături şi obiecte de machiaj.

·                Geanta plic

Geanta plic poate transforma orice ţinută frumoasă într-o ţinută cu adevărat elegantă. Este un accesoriu important pentru ţinutele de seară şi foarte elegante, regăsindu-se în mai multe culori, forme şi design-uri, unele fiind purtate chiar şi la ţinutele de zi ca şi punct de atracţie al ţinutei.

·                Geanta tip poşetă de dimensiuni medii, de mână sau umăr

Genţile de tip poşetă de umăr sau de mână au dimensiuni medii şi pot fi purtate la ţinutele de zi, chic, destinate femeilor scunde şi minione care nu pot purta o geantă mare, deoarece ar arăta ca şi un bagaj pe umăr.

·                Geanta poştaş

Geanta poştaş sau crossbody este practică şi are mai multe despartituri şi buzunare, transformând orice ţinută în una tinerească. Acestea sunt destinate femeilor care nu vor să aibă mâinile ocupate cu o poşetă şi care sunt foarte organizate.

·                Rucsacul

Rucsacul este o variantă utilă care oferă purtătoarei posibilitatea să aibă mâinile libere, să aibă o ţinută adolescentină şi un aspect mai tineresc. Rucsacul va transforma orice ţinută în una casual chic.

Câteva reguli de bune maniere pentru purtarea genţii

Codul bunelor maniere de purtare a genţii spune că:

·                Femeile nu trebuie să îşi pună geantă pe masă la birou, restaurant sau în sala de conferinţe;

·                Partea dreaptă a corpului trebuie să fie liberă pentru a putea face cu mâna, gesticula sau pentru a face cunoştinţă, astfel încât să nu fie ocupată de geantă;

·                Genţile de dimensiuni mari nu trebuie să stea pe jos la restaurante, ci pe scaun fără a o agăţa de spătar;

·                Geanta trebuie să fie mereu curată la exterior;

·                Genţile mini, clutch sau plic se ţin în spatele scaunului pe care stau purtătoarele;

·                Genţile trebuie să fie ordonate în interior;

·                Femeile trebuie să aibă mai multe genţi pentru mai multe ocazii;

·                Femeile nu trebuie să întrebe alte purtătoare despre marca, brandul sau preţul genţii şi nici despre materialul acesteia.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Maia Sandu, lovitură dură pentru Pavel Abraham

Avatar

Publicat

in

De

Pavel Abraham, fostul șef al Poliției Române, a fost retras de către Maia Sandu din funcția de membru al comisiei care desemnează un judecător la CEDO din partea Republicii Moldova. Ea îi reproșează românului probleme de integritate.

Maia Sandu a semnat pe 14 ianuarie o decizie de retragere a lui Pavel Abraham din funcția de membru al comisiei pentru selectarea candidaților la postul de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) din partea Republicii Moldova, scrie Agora.

Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române și personaj controversat, cunoscut în ultimii ani datorită aparițiilor sale TV, a fost numit în comisie pe 10 decembrie 2020 de către fostul președinte Igor Dodon și este susținut de către conducerea pro-rusă a Ministeruui Justiției.

Maia Sandu a decis acum retragerea lui Pavel Abraham pentru că există „unele dubii rezonabile cu privire la integritatea acestuia”, a explicat consiliera prezidențială Olesea Stamate.

Presa de la Chișinău scrie despre reputația îndoielnică a lui Pavel Abraham

”Ținând cont de importanța reprezentării R. Moldova la CEDO de către un judecător onest și profesionist, așteptările societății sunt ca acest concurs să se desfășoare într-o manieră de maximă transparență și corectitudine”, a mai spus Stamate.

În locul românului Pavel Abraham a fost numită judecătoarea Viorica Puică, de la Judecătoria Chișinău.

Ziarul de Gardă prezintă CV-ul generalului Pavel Abraham și precizează că fostul șef al Poliției Române și secretar de stat MAI, în prezent avocat, are o reputație îndoielnică în România, informează stirileprotv.ro

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Sănătății face apel la români: ‘Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni’

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  ecopolitic.ro

Ministerul Sănătăţii, a precizat pe pagina sa de Facebook, că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.

”Vaccinurile împotriva COVID-19 disponibile în România în acest moment, Pfizer BioNTech și Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de așteptare.

În momentul de față, România dispune de vaccinurile împotriva COVID-19 bazate pe tehnologia ARN-ului mesager. Molecula de ARN mesager nu prezintă potențial infecțios și este înlăturată din organism odată ce și-a îndeplinit scopul, acela de a produce proteina Spike care declanșează răspunsul imun (1).

Chiar dacă suntem în mijlocul unei pandemii, nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă, și de aceea este bine să donăm sânge dacă îndeplinim condițiile obișnuite pentru a deveni donatori.

Există posibilitatea programării de la distanță pentru donarea de sânge, telefonic, prin email sau prin intermediul unor aplicații mobile precum Donorium.

Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Pot dona sânge după vaccinarea împotriva COVID-19? Da Ocampanederulatăde o campanie derulată de Observatorul Român de Sănătate È™i Misreport, încurajată de MINISTERULSĂNĂ SĂNĂTĂȚII”

Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend