Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

5 momente în care un credit rapid îți poate fi de mare ajutor

Avatar

Publicat

in

Ziua de salariu este pentru multe persoane una dintre cele mai fericite zile din lună, pentru că atunci se pot achita unele datorii și se pot împlini mai multe dorințe. Ideal este să ai o atitudine echilibrată în privința cheltuirii banilor, adică să acționezi astfel încât să ai un buget cât mai bine planificat, să poți face chiar economii.

De la teorie la practică, managementul banilor nu este mereu o chestiune ușor de realizat. Așadar, sunt momente în care pur și simplu ești depășit de dinamica evenimentelor din viața ta și ai nevoie de un împrumut rapid, de un credit rapid fara dobanda sau cel puțin cu un cost echitabil.

În astfel de situații, mai ales dacă este vorba despre o nevoie urgentă și nu ai timp pentru birocrația din mediul bancar, a alege un credit rapid de la un IFN este varianta ideală. Cu siguranță este mai bine decât să apelezi la cunoscuți sau să amanetezi obiecte valoroase… Iată 5 momente în care alegerea unui credit IFN pe termen scurt, credit de nevoi personale fără garanții, este varianta de preferat:

1. Când s-a lansat o campanie promoțională și poți cumpăra produsul dorit cu discount semnificativ

Urmăreai de mult să faci un upgrade la bucătărie, cu un frigider nofrost, eventual de tip side by side? Sau poate doreai un Smart TV cu diagonală mare și caracteristici performante, dar ai tot sperat că îl vei găsi la un preț mai bun? Campaniile de tip Black Friday sunt tot mai des întâlnite în comerț, căci concurența acerbă îi îndeamnă pe retaileri să lanseze astfel de promoții.

Când apare o oportunitate – uneori nici măcar nu anticipezi acest lucru – este ideal să ai banii pregătiți. Dacă ai nevoie de un buget suplimentar, un credit rapid precum cele prezentate pe creditifn.ro te poate ajuta să profiți de o mega ofertă. Discounturile semnificative ar putea fi mult mai mari decât costul creditului tău, mai ales dacă alegi o variantă pe termen scurt, cu rambursare rapidă.

2. Când s-a defectat un produs electrocasnic de maximă necesitate

Ce faci dacă din senin s-a stricat frigiderul, iar reparația nu este o soluție sustenabilă? Dar dacă defecțiunea majoră a apărut la mașina de splălar rufe sau la cuptorul electric… Este clar că ai nevoie să cumperi rapid un nou aparat electrocasnic. De comandat este simplu online și probabil a doua zi vei avea produsul acasă, livrat prin curier. Însă cum faci cu banii? Dacă nu ai nici economii suficiente și nici măcar un card de credit de utilizat, un credit rapid de la un IFN va fi colacul tău de salvare.

3. Când ai o problemă urgentă cu mașina personală

Foarte frustrant este când automobilul tău nu mai funcționează normal și apare o urgență care trebuie rezolvată în service. Nu poți aștepta până la salariu, mașina te ajută probabil și pe plan profesional și tot echilibrul tău ar fi afectat. În plus, dacă este vorba de înlocuirea unor piese auto, efortul financiar probabil că nu ar fi ușor de amortizat din primul salariu. Alegând un credit rapid, ai banii foarte repede și te gândești de la început în ce perioadă poți rambursa întreaga sumă plus dobânda aferentă.

4. Când s-a ivit ocazia pentru un city break și nu ai suficienți bani pregătiți

Tot în varianta de super oferte de moment, iată o altă situație posibilă: îți dorești de mult timp să mergi cu persoan iubită într-un city break, într-o vacanță in țară sau în străinătate, iar acum ai găsit o promoție de tip last minute sau early booking. Trebuie să plătești rapid, de un credit rapid pentru nevoi personale te va ajuta instant.

5. Când trebuie să faci o plată neașteptată, de urgență

Apar uneori evenimente neprevăzute, din păcate ne referim la cele negative. Este firesc să apară în viață și unele probleme, iar în astfel de situații banii nu aduc fericirea, dar sunt de ajutor (fără bani, problemele ar fi și mai mari). Poate fi vorba despre nevoia de a face o plată neașteptată, de urgență, în fel de fel de situații. Este posibil să fie cazul chiar de plăți către ANAF (recalculare a obligațiilor fiscale) sau taxe locale restante. Pentru că o poprire pe cont nu este deloc confortabilă, rezolvă problema cu un credit de nevoi personale primit rapid. Apoi, lucrează la o planificare mai bună a cheltuielilor, pentru a reveni la situația în care nu ai datorii.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Românii se înghesuie la vaccinare! Valeriu Gheorghiță: ‘Peste 1.2 milioane de programări în platforma de programare’

Avatar

Publicat

in

De

Șeful Comitetului Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, marți, că peste 1,2 de milioane de programări sunt înregistrate, în prezent, pe platforma dedicată vaccinării anti-COVID-19.

„În ceea ce priveşte programarea persoanelor la acest moment în platforma de programare, au fost programate în total pentru vaccinul Pfizer şi respectiv Moderna, în respectivele centre de vaccinare sunt programate în total şi ocupate peste un milion de locuri, din care pentru doza I, 423.417 persoane, pentru doza a doua – 611.745 de persoane. Pentru vaccinul produs de AstraZeneca, în total sunt ocupate 317.020 de locuri, doza I fiind reprezentată de 85.020 de persoane şi pentru rapel avem încă 232.000 de persoane”, a arătat Gheorghiţă, informează agerpres.ro

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CTP sare la gâtul polițiștilor în cazul Onești: ‘Cum să tragi 5-6 focuri? În astfel de situații se trage un singur foc’

Avatar

Publicat

in

De

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, a declarat că ”Autoritățile îi au pe conștiință pe acești muncitori”.  El a precizat și că numărul de focuri de armă trase de forțele de ordine au fost ”mult prea multe”, ”Cum să tragi 5-6 focuri? Dacă tragi 5-6 focuri oricum respectivul asasin psihotic ar fi avut timp să-și omoare victimele. În astfel de situații se trage un singur foc”.

”Autoritățile îi au pe conștiință pe acești muncitori. Din ceea ce am văzut și am auzit relatat în legătură cu acest caz sunt o grămadă de greșeli ale autorităților care au dus la această dublă crimă groaznică.

Nu înțeleg cum a fost posibil ca un om de 60 și ceva de ani să poată să pună la pământ doi oameni, doi muncitori – un om de 36 de ani și un om de 50 de ani – și să-i lege”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Adrian Cojocaru, jurnalist Digi24: Din informațiile obținute de colegii mei, bărbatul a intrat în apartament în timp ce muncitorii erau acolo și sub amenințarea cuțitului i-a culcat la pământ și apoi le-a legat mâinile la spate cu acel colier de plastic.

”E posibil să se întâmple asta, dar e straniu, fiind doi oameni în putere. Nu poți să-l ameninți decât pe unul. Când îl legi, de pildă, pe unul dintre ei, celălalt este liber și poate să intervină. Asta n-am înțeles, cum au fost puși la pământ de respectivul.

Nu am văzut niciun fel de măsură profesionistă care se ia în astfel de situații.

Individul în cauză a procedat imitând filme. Ăsta este un caz tipic de imitație mediatică. Luarea de ostatici pe care o face un ins care a lucrat într-o companie sau are o problemă cu o instituție se consideră nedreptățit și atunci ia ostatici pentru a i se face dreptate. E un caz întâlnit de nenumărate ori și care a fost pus pe ecrane de multe ori. A procedat tipic omul.

În astfel de cazuri se analizează imediat conexiunile persoanei respective. De pildă, soția ar fi trebuit imediat contactată într-un fel de către polițiști, persoane specializate. Asta se face. Se merge la familia respectivului.

Se vede care este relația cu respectiva instituție, ce anume l-a scos din minți pe omul în cauză. Se înceracă rezolvarea în acel caz. Unii cer bani, o răscumpărare. Se vine cu banii într-o geantă. Se aduce acolo pentru a încerca să-l calmezi pe individ. Aici nu aveau de adus decât o hotărâre judecătorească, o hârtie care bănuiesc că putea fi obținută. Ea trebuie să existe, din moment ce a fost vorba de o evacuare silită. Bănuiesc că putea fi obținută în regim de urgență de la Judecătorie.

Sunt astfel de măsuri care se iau în mod profesionist în ceea ce privește relațiile din jurul persoanei respective și încerci să-l calmezi în felul acesta.

N-am văzut decât niște replici tâmpe ale celor care dialogau cu omul în cauză.

Când vezi dă individul respectiv are un discurs în mod evident fixist, obsesiv, psihotic. Omul nu stătea aproape deloc la negociere. Discursul era clar fixist și psihotic. Atunci, încerci să-l anihilezi. Un om de 60 și ceva de ani înarmat cu un cuțit să nu poată fi anihilat? Se găsea acolo un trăgător profesionist care a fost în trupele speciale, dotat cu o armă de asalt și era greu să fie anihilat?”, a declarat acesta

Gazetarul a precizat și că numărul de focuri de armă trase de forțele de ordine au fost “mult prea multe”.

”Cum să tragi 5-6 focuri? Dacă tragi 5-6 focuri oricum respectivul asasin psihotic ar fi avut timp să-și omoare victimele. În astfel de situații se trage un singur foc.

Ar fi fost suficient timp să vină specialiști de la București, de oriunde, care să gestioneze corect acest caz. N-am văzut un dialog cu un psiholog negociator profesionist”, a mai afirmat gazetarul, conform cu digi24.ro

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend