Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

4 motive pentru a comanda pizza cu livrare la domiciliu

Avatar

Publicat

in

Indiferent că este vorba despre o aniversare a zilei de naștere, o sărbătoare sau pur și simplu o seară de sâmbătă petrecută cu prietenii, gustările nu pot lipsi din peisaj. Uneori această necesitate se poate dovedi a fi destul de neplăcută, deoarece îți va provoca bătăi de cap pentru că nu vei ști ce să gătești, nu vei avea timpul necesar și totodată nu vei ști dacă rezultatul va fi apreciat de către toată lumea.

Toate aceste bătăi de cap pot fi cu ușurință evitate, atât timp cât vei alege să comanzi pizza Bragadiru cu livrare la domiciliu. Iar pentru a te convinge să iei în calcul recomandarea noastră, ți-am pregătit 4 motive ce te vor determina să faci precum ți-am recomandat. Iată care sunt acestea:

Nu va mai trebui să gătești

Nu toată lumea iubește să gătească, iar dacă ești gazdă pentru mai mulți prieteni, atunci pizza cu livrare la domiciliu se dovedește o soluție excelentă. Nu va mai trebui să folosești bucătăria, câștigând astfel timp prețios pe care îl vei putea petrece cu prietenii tăi, bucurându-te pe deplin de mica petrecere organizată.

Pizza cu livrare la domiciliu este o idee excelentă și atunci când nu dispui de timpul suficient pentru a găti, chiar dacă ți-ai dori să poți face asta.

Mai puțin deranj

Atunci când gătești pentru mai mulți prieteni, în mod inevitabil deranjul își va face simțită prezența. Astfel, dacă dorești ca doua zi după petrecere să nu ai foarte mult de muncă pentru a spăla vasele, tacâmurile și altele, ci mai degrabă preferi să te poți odihni, atunci ai încă un motiv pentru a comanda pizza.

Vei face mai puțin deranj, mai puțină dezordine și tot ce va trebui să faci este să arunci cutiile în care aceasta a fost ambalată. Nimic mai simplu.

Vei merge la sigur

Dacă vei alege să gătești aperitive pentru mica petrecere organizată, trebuie să îți asumi că nu toată lumea s-ar putea arăta încântată de talentul tău culinar. Este dificil să ghicești preferințele fiecăruia dintre invitați, iar acesta poate fi un alt motiv pentru care ar trebui să comanzi pizza. Toată lumea iubește pizza, este o certitudine. Prin urmare, dacă vei alege să comanzi pizza atunci cel mai probabil vei merge la sigur.

Totuși, ar trebui să te consulți cu prietenii tăi pentru a le descoperi preferințele în materie de ingredientele folosite pentru pizza precum și în ceea ce privește sosurile. Astfel, alegerea ta nu are cum să dezamăgească.

Costuri accesibile

Dacă locuiești în Bragadiru și alegi să comanzi pizza de la Pikandy.ro, cel mai probabil te vor încânta prețurile super accesibile pe care aceștia le au. Vei putea garanta gustările, despre care am stabilit deja că sunt obligatorii la un astfel de mic eveniment, cu un preț accesibil, ceea ce sigur te va încânta.

Nu vei obține neapărat costuri mai bune dacă vei găti acasă, deoarece ingredientele pot fi destul de costisitoare. 

Acestea sunt așadar cele mai importante motive pentru care ar trebui să ai în vedere opțiunea de a comanda pizza cu livrare la domiciliu, însă avantajele sunt cu siguranță mult mai numeroase!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Dan Barna își joacă viitorul: ‘Dacă acest guvern și guvernarea din care fac parte și performanța mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că șansele de a avea o candidatură credibilă vor fi destul de mici’

Avatar

Publicat

in

De

Vicepremierul Dan Barna a declarat, luni seara, în legătură cu o eventuală candidatură la preşedinţia României în 2024, că dacă Guvernul va avea succes, va fi într-o poziţie în care această opţiune „va fi pe masă”, în caz contrar, şansele vor fi „destul de mici”.

„Să luăm lucrurile în logica firească. În momentul de faţă sunt vicepremier în Guvernul României şi obiectivul meu este ca această campanie de vaccinare să aibă succes şi acest Guvern să treacă România de pandemie şi să o reaşeze pe o direcţie de creştere şi stabilitate economică de care avem cu toţii disperată nevoie. În funcţie de performanţa guvernării, o să vorbim şi de candidaturi viitoare, dacă va fi cazul. Pe termen scurt, anul acesta, avem în faţă Congresul USR PLUS în care, într-adevăr, îmi doresc să continui”, a declarat Dan Barna la Digi24, întrebat dacă intenţionează să candideze la preşedinţie.

El a spus că dacă guvernarea nu va fi de succes, şansele de a avea o candidatură credibilă vor fi „destul de mici”.

„În mod pragmatic, dacă acest guvern va avea succes, voi fi într-o poziţie în care opţiunea va fi pe masă. Dacă acest guvern şi guvernarea din care fac parte şi performanţa mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că şansele de a avea o candidatură credibilă vor fi destul de mici. Şi atunci, de asta spun: nu vreau să vorbim de 2024 la momentul acesta, pentru că nu doar eu, noi, România, Guvernul, coaliţia mai avem în faţă doi ani în care e nevoie să se întâmple nişte lucruri importante pentru ţară, după care vorbim şi de candidatura la preşedinţia României”, a adăugat vicepremierul, informează agerpres.ro

Barna a mai spus că doreşte să continue în proiectul USR PLUS.

Citește și: 

Dan Barna: ‘Se acceptă organizarea unor evenimente-tip cu o participare de 50% de persoane vaccinate sau care au un test PCR sau rapid’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘Epidemia nu merge liniar. Ne aflăm în perioada aceasta de descreștere, important este ca vaccinarea să ducă la eliminarea permanentă a restricțiilor’

Avatar

Publicat

in

De

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD și reprezentant al României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), spune că o eventuală abrogare a stării de alertă ar însemna că restricțiile impuse pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2 nu ar mai putea fi aplicate și susține că, cel mai probabil, acesta este motivul pentru care autoritățile au decis prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă.

”Incidența asta cumulată este variabilă, o să vedeți că probabil săptămâna următoare o să crească puțin ca urmare a Paștelui. Nu cred că o să crească foarte mult, dar cred că o să existe o mică creștere. Nu neapărat trebuie să fie acesta singurul indicator, mai ales că știți despre corelația numărului de cazuri nou depistate și situația reală. Eu aștept să văd ce se întâmplă la Terapie Intensivă, scăderea este evidentă, de la 1.500 la 1.000 de cazuri”, a declarat Alexandru Rafila, luni seara la GÂNDUL LIVE.

EL spune că trendul de scădere este unul general și nu se înregistrează doar în România și adaugă că, pe măsură ce numărul de persoane vaccinate crește, scăderea va fi și mai pronunțată.

Cele mai mari rate de vaccinare din România sunt în orașele mari, spune Rafila, care spune că reducerea incidenței se datorează în primul rând ratei de vaccinare ridicate din acestea. Alexandru Rafila a adăugat că în București, o treime din populație a fost imunizată.

Pe de altă parte, el atrage atenția că epidemiile nu merg niciodată liniar.

”Epidemia nu merge liniar, ați văzut că sunt diverse valuri, acum suntem în valul 3, ne așteptăm probabil la valul 4, care eu cred că o să fie mai puțin amplu. Ne aflăm în perioada aceasta de descreștere, important este ca vaccinarea să ducă la eliminarea permanentă a restricțiilor, de asta și pledez pentru vaccinare, pentru că toate celelalte măsuri restrictive nu fac decât să reducă temporar restricțiile, după care ele revin.

Este un ciclu care s-a repetat de câteva ori și aș vrea să avem șansa să îl întrerupem și să revenim la o viață cât mai aproape de normal”, a mai spus Alexandu Rafila.

Acesta adaugă că se așteaptă la apariția unui al patrulea val deoarece epidemiile au o anumită ciclicitate, dar a evitat să ofere o estimare cu privire la momentul apariției unui eventual val al patrulea.

Potrivit lui Rafila, pentru ca România să poată evita apariția unui al patrulea val este necesar ca mai bine de jumătate dintre cetățeni să fie vaccinați.

„Țările care au reușit acest lucru au o scădere foarte importantă a numărului de cazuri și practic au eliminat decesele cauzate de boală. Acel obiectiv de 10,4 milioane sigur că este o chestiune pe care ne dorim cu toții să o atingem”, mai spune Rafila, informează gândul.ro

Citește și:

Alexandru Rafila: ‘Nu poți să iei o măsură discriminatorie sau discutabil discriminatorie în situația în care sunt oameni care vor să se vaccineze și nu pot să se vaccineze pentru că nu le-a venit rândul’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend