Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

30 de ani de la reactivarea Mitropoliei Basarabiei: PS Antonie a oficiat, la Bălți, o slujbă de Te Deum

Publicat

in

NATIONAL

Adrian Câciu, prima reacție după demisia șefului ANAF: ‘Astăzi s-au luat deciziile necesare pentru ca lucrurile să intre în normalitate. Ce trebuie ştiut?’

Publicat

in

Ministrul Finanţelor Adrian Câciu anunţă, după demisia şefului ANAF Lucian Heiuş, că Nicoleta Cârciumaru a fost propusă pentru a prelua conducerea ANAF şi că a propus şi schimbarea şefului Autorităţii Naţionale a Vămilor, subliniind că eficientizarea colectării taxelor şi recuperarea întârzierilor sunt strict necesare pentru consolidarea bugetară.

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat marţi că l-a demis, pe şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor şi că a luat act de demisiile şefilor ANAF şi Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, el arătând că avem nevoie de un sistem de colectare mai eficient, prin care bugetul să aibă resursele necesare politicilor publice aşteptate de cetăţeni

Citeste mai mult

NATIONAL

Ciclonul mediteranean se dezlănțuie în România: În iunie, fenomenele extreme pun stăpânire pe țară

Publicat

in

Luna iunie vine cu fenomene meteo extreme în România, anunță Elena Mateescu, de la ANM. Dacă primăvara nu și-a făcut simțită prezența prea bine din cauza ploilor, vara are toate șansele să fie la fel, susține Mateescu. România va fi lovită de un ciclon mediteranean.

„Când ciclonii mediteraneeni devin activi, aduc precipitaţii bogate în ţara noastră mai ales în regiunile vestice, zone cu depresiuni joase. Aceste tipuri de fenomene aduc, punctiform, media de precipitaţii a unei luni, indiferent de perioada în care ne aflăm. De la începutul lunii şi până în prezent, 109 litri pe metrui pătrat în Reşiţa. Numai astăzi, au fost 51 litri pe metru pătrat într-o oră, în condiţiile în care media lunară la acel punct meteorlogic este de 60 de litri pe metru pătrat. Trebuie să ne aşteptăm la astfel de fenomene şi în luna iunie, cea mai instabilă din an la noi.„, a declarat Elena Mateescu, în exclusivitate la Punctul Culminant, emisiune moderată de Victor Ciutacu la România TV.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend