Conecteaza-te cu noi

Campulung

23 de străzi câmpulungene vor fi asfaltate în 2015

Publicat

in

Pentru anul în curs, SPADPP Câmpulung are în plan turnarea de covoare asfaltice pe un număr de 23 de străzi din municipiu, la capitolul „producţie proprie”.
Printre străzile care au fost propuse pentru a fi asfaltate în 2015 sunt unele din cartierele Pescăreasa, Grui, Vişoi, Centru, zona Spital, etc., precum şi amenajarea a două parcări, respectiv parcare parc Central plus platou intrarea în Cartierul Grui şi parcare P. Bordea blocurile A10 şi A11.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Argeșean confirmat pozitiv…la păcănele

Publicat

in

De

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă.

Astfel, numai în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, pentru care au fost aplicate un număr de 27 de avertismente scrise și 14 amenzi, în valoare totală de 10.800 lei.

O întâmplare aparte a avut loc în data de 17.10.2021, când jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Câmpulung au depistat, în incinta unei săli de jocuri din municipiu, un bărbat față de care era dispusă măsura izolării, ca urmare a testării pozitive cu virusul SARS-CoV-2.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru săvârșirea faptei prevăzute de art. 65, litera i) din Legea 55/2020. Totodată, situația a fost comunicată DSP Argeș, pentru impunerea măsurilor suplimentare.

Atragem atenția că acest gen de acțiuni se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri, până la încetarea măsurilor restrictive și reamintim că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului COVID-19.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

ÎNGRIJORĂTOR: Doar 24 % din populația Argeșului s-a vaccinat și mai puțin de 50 % s-a testat – CE SPUNE PREFECTURA

Publicat

in

De

Valul 4 al pandemiei a lovit crunt județul Argeș. Potrivit ultimelor date oficiale rata de infectare la nivel de județ a ajuns la 7,07 la mia de locuitori, sectiile ATI sunt suprasolicitate si nu mai exista paturi libere iar decesele sunt inregistrate la persoane cu varste intre 6 si 90 ani. Daca statistica la zi este ingrijorătoare, alte date statistice releva cifre care ar putea sta la baza actuale stari de urgență. Astfel, la o populație a Argeșului de 627.000 locuitori procentul de vaccinare ( până ieri, 17 octombrie 2021) este de doar 24 %, sub media națională. Mai exact, conform datelor oficiale doar 149.529 argeșeni se vaccinaseră complet până ieri. Argeșul nu stă bine nici la capitolul testare a populatiei, datele oficiale indicând faptul ca nici macar jumatate din din populația județului nu fusese testată până ieri.

Chestionat pe seama acestor cifre îngrijorătoare, Emanuel Soare, fostul prefect liberal al județului și actual subprefect, crede că vina apartine celor care au gestionat criza sanitara pe perioada verii. “Din păcate pe vară nu s-a făcut mai nimic in sensul asta. În ultima perioadă ritmul de vaccinare a crescut foarte mult. Vom recupera!”, a declarat Emanuel Soare, actualul subprefect al județului Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend