Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

21 de ani de servicii de infrumusetare si 20% reducere la toate serviciile!

Publicat

in

Cu ocazii împlinirii celor 21 de ani de activitate, Salon Beauty Studio din Sector 3 București oferă clienților care își vor face programare la numărul de telefon 0761538456 in perioada de 22-30 noiembrie 2021, o reducere de 20%!

Noi, Salonul Beauty Studio, împlinim o frumoasă vârstă, o vârstă cât o poveste pe care o trăim alături de voi, clienții noștri de ieri, de azi și de mâine.

21 de ani de activitate, 21 de ani de clienți fideli, au trecut peste noi, drept pentru care vă mulțumim tuturor celor ce ne-ați fost aproape! Și pentru că este ziua noastră, ne-am gândit să vă facem o surpriză plăcută.

Cu ocazii împlinirii celor 21 de ani de activitate, Salonul Beauty Studio din Sector 3 București oferă clienților care își vor face programare la numărul de telefon 0761538456 in perioada de 22-30 noiembrie 2021, o reducere de 20%!

Fă o programare la 0761538456 și beneficiază de 20% REDUCERE la toate serviciile!

Oferta este valabila dacă cererea de programare se efectueaza intre 22-30 noiembrie 2021, dar vizita efectiva la salon poate fi programata pana pe 10 decembrie 2021.

Promitem să vă întâmpinăm la fel de joviali, la fel de îndemânateci, la fel de tenace și la aniversarea jumătății de veac!

Dacă doriți să vă simțiți cu adevărat speciali, faceți o programare și alegeți serviciile noastre de coafură din sector 3 Bucuresti precum si cele de frizerie, cosmetică și epilare definitivă sau manichiură și pedichiură.

Vă garantăm că veți pleca de la noi cu o stare de bine pe care o oferim cu drag prin toate momentele de răsfăț cu care vă înconjurăm.

Fie că doriți o schimbare de look, fie că doriți să deveniți consecvenți unor tratamente cosmetice relaxante, fie doriți să fiți remarcați la un eveniment drag din viața voastră, ori pur și simplu aveți nevoie de un tuns, noi vă așteptăm cu drag de fiecare dată, într-o atmosferă caldă, primitoare, cu oameni zâmbitori și servicii de calitate.

Cei ce vin des la noi pentru tratamente cosmetice de durată, pentru coafura periodică, pentru manichiură și pedichiură săptămânale, pentru tuns ori bărbierit, ne cunosc deja, știu că suntem o echipă talentată, răbdătoare, entuziastă.

La Salonul de înfrumusețare Beauty Studio veți avea mereu parte de:

  • îndemânare și profesionalism
  • consiliere și recomandări
  • rezultate de succes
  • produse premium
  • tratamente complexe
  • coafuri remarcabile

Pentru cei care nu ne cunosc deja, le spunem că Salon Beauty Studio este un salon de înfrumusețare localizat în sectorul 3 din București, Str. Nerva Traian, nr. 17-19. Cum vă spuneam anterior, pentru programările la această zi aniversară puteți suna la numărul de telefon 0761538456. Programul nostru de lucru este de luni până vineri, între orele 8 și 20, iar sâmbătă între 8 și 16.

Serviciile oferite de salonul nostru de înfrumusețare și-au dovedit eficiența în timp, motiv pentru care am rezistat atâția ani în acest domeniu.

Cu bune și cu rele, cu dificultățile din ultimii ani, acest concept din domeniul serviciilor de beauty pe care vi-l oferim a rămas consecvent vis-a-vis de calitatea serviciilor și produselor cu care lucrăm.

Punem mare preț pe igienă și siguranță. Sănătatea clienților noștri este pe primul loc în abordarea noastră, indiferent de serviciile oferite, indiferent de sezon, indiferent de cine ne trece pragul.

Nu uitați să vă faceți programare in perioada 22-30 noiembrie 2021 pentru a beneficia de reducerea de 20%! Vă așteptăm cu drag!

Fă o programare la 0761538456 și beneficiază de 20% REDUCERE la toate serviciile!

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Valer Dorneanu, președintele CCR, despre schimbarea Constituției: ‘Trebuie făcută cu responsabilitate, cu înțelepciune, cu simțul datoriei față de popor, cu intenția sinceră de a aduce un beneficiu acesteia și nu dintr-o dorință’

Publicat

in

De

Președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, precizează că revizuirea Constituției ”trebuie făcută cu responsabilitate, cu înțelepciune, cu simțul datoriei față de popor, cu intenția sinceră de a aduce un beneficiu acesteia și nu dintr-o dorință, chiar inspirată, unilaterală”.

„În calitate de garant al supremaţiei Constituţiei (…) îmi permit să vă amintesc faptul că actul fundamental al ţării este o adevărată Biblie şi nu întâmplător fiecare dintre noi începem activitatea depunând jurământul de credinţă cu mâna pe Constituţie şi pe Biblie. Sărbătorim, astăzi, 30 de ani de la ‘momentul 0’, de la borna de stat a democraţiei româneşti, 30 de ani de la debutul unei perioade istorice pentru neamul românesc, a unei epoci dorită a fi de libertate şi speranţă, de încredere şi de entuziasm care să succeadă anilor lungi şi apăsători şi tenebroşi ai comunismului, 30 de ani de la adoptarea Constituţiei României”, a afirmat Dorneanu.

El a amintit că elaborarea unei noi legi fundamentale nu a fost deloc uşoară, având în vedere necesitatea de a scoate societatea din automatismele comportamentale şi atitudinile formate, fără voia sa, sub povara vremurilor, pe parcursul jumătăţii de secol petrecute în regimul comunist. De asemenea, era necesar să se imprime un suflu nou, democratic, în acord cu spiritul european, care să rezoneze cu aspiraţiile şi idealurile Revoluţiei din decembrie 1989 şi să se ofere, în acelaşi timp, mecanisme juridice concrete şi eficiente, care să răspundă aşteptărilor poporului, a explicat preşedintele CCR.

Valer Dorneanu a evidenţiat dorinţa membrilor Adunării Constituante de a elabora o lege fundamentală a statului român care să fie în concordanţă cu standardele internaţionale în materie, care să înglobeze patrimoniul democratic european şi care să înalţe viaţa juridică, politică şi economică a societăţii româneşti la un nivel similar celor al statelor cu sisteme democratice consolidate printr-o îndelungată tradiţie.

„Adunarea Constituantă (…) a avut la dispoziţie pentru acest copleşitor demers creator un termen de 18 luni de la înfiinţare. Să apreciem şi să respectăm acest efort uriaş, realizat cu toată convingerea şi cu bună credinţă. Desigur că, fiind o creaţie umană, Constituţia noastră nu putea fi perfectă, ireproşabilă, dar conţinutul ei reuşeşte să ofere suficiente repere pentru construirea pe baza sa a unui sistem care să permită buna funcţionarea instituţiilor publice şi a vieţii politice, economice în ansamblul său. În timp, pe măsura evoluţiei sociale, a dezvoltării complexului de relaţii interumane şi interinstituţionale, a remodelării peisajului socio-politic, unele aspecte nu au mai corespuns noilor realităţi, diferite de cele avute în vedere în puterea constantă originală. Tocmai pentru acest motiv, a fost înscrisă în Constituţie posibilitatea revizuirii sale, iar anul 2003 a fost momentul în care s-a realizat o astfel de primenire a legii noastre supreme”, a adăugat Dorneanu.

El şi-a exprimat regretul că ideea revizuirii Constituţiei a fost utilizată „nu de puţine ori ca miză electorală”.

„Dar revizuirea Constituţiei trebuie făcută cu responsabilitate, cu înţelepciune, cu simţul datoriei faţă de popor, cu intenţia sinceră de a aduce un beneficiu acesteia şi nu dintr-o dorinţă, chiar inspirată, unilaterală. Din păcate, însă, ideea revizuirii Constituţiei a fost utilizată nu de puţine ori ca miză electorală, lipsită de o serioasă acoperire sub aspectul motivaţiei şi a justificării raţionale, fiind transformată într-un instrument de manipulare în vederea obţinerii de capital electoral din promisiuni irealizabile. O astfel de atitudine distructivă nu face altceva decât să semene îndoială, să inducă o stare de incertitudine cu privire la ordinea constituţională, fragilizând însăşi construcţia democratică a statului. Din fericire, probabil anticipând asemenea iniţiative oportuniste, legiuitorul constant a instituit o procedură complexă de revizuire”, a explicat preşedintele CCR.

Potrivit acestuia, „ar trebui ca în lupta politică să se renunţe la ideea de a se da tot timpul vina pe pretinsele imperfecţiuni ale Constituţiei pentru nearealizările, pentru insuccesele clasei politice”.

„Mecanismul statal va putea funcţiona perfect în baza actualei reglementări constituţionale dacă prevederile Legii fundamentale vor fi respectate atât în litera, cât şi în spiritul lor, domnia legii, care este o exigenţă esenţială a principiului statului de drept, ar trebui să fie un adevărat far călăuzitor pentru toţi participanţii la viaţa publică. (…) La mulţi ani Constituţiei României!”, a transmis Valer Dorneanu, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Noua majoritate PSD-PNL-UDMR ar putea schimba Constituția și transforma România în republică parlamentară. Csoma Botond: ‘Cred că după 30 de ani și în România se poate realiza acest lucru’

Florin Cîțu își dorește ca minorii să poată vota la alegeri: ‘În UE vârsta pentru cei care votează este coborâtă la 16 ani’

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Se pregătește un nou proiect legislativ pentru implementarea certificatului verde. Marcel Ciolacu: ‘Alexandru Rafila va finaliza în 48 de ore un nou act normativ’

Publicat

in

De

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a anunțat că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, lucrează la o nouă propunere legislativă privind certificatul verde.

El a arătat că se va discuta în coaliţie dacă se va merge pe această variantă sau pe vechiul proiect care se află în Parlament.

Sunt două propuneri: să venim cu un nou act normativ, pe care domnul Rafila nu l-a finalizat până acum, dar în 48 de ore îl va finaliza şi se va discuta. Categoric va exista o propunere, până la sfârşitul anului, să treacă prin Parlament. (…) Momentan proiectul din Parlament nu a trecut nici de Senat (…), a căzut la Senat, deci înseamnă că există un semnal. (…) Domnul Rafila a venit cu o nouă propunere, ceva de prevenire şi când să se introducă acest certificat verde. Îl lăsăm pe domnul Rafila să răspundă exact. Există două variante: să se meargă pe acest proiect de lege sau pe noul act normativ care se va discuta în coaliţie„, a declarat Ciolacu, conform agerpres.ro.

Liderul PSD a subliniat că certificatul verde este prioritar pentru coaliţie.

Vezi și:

Coaliția PSD-PNL-UDMR își propune să aibă până la sfârșitul anului un buget de stat. Marcel Ciolacu: ‘Este important să venim cu o reducere a TVA la gigacalorie pe perioada iernii’

Lovitură pentru aleșii locali! Marcel Ciolacu a făcut anunțul: Se amână acordarea de pensii speciale

România are nevoie de revizuirea Constituției? Marcel Ciolacu: ‘Nu am fi stat acum 2 luni fără guvern, dacă am fi avut acest instrument în Constituție’

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend