Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

2 tineri argeșeni, prinși la volan fără a deține permis de conducere

Avatar

Publicat

in

În urma controalelor efectuate de către polițiștii din Argeș, au fost depistați 2 tineri, care conduceau autoturisme fără a deține permis de conducere.

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Hârsești, care a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului conducând un autoturism, pe raza localităţii Stolnici, fără a deține permis de conducere.

Publicitate

Un alt tânăr de 21 de ani, din Bălilești, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Mioveni conducând un autoturism, pe raza orașului Mioveni, fără a deține permis de conducere.

În ambele cazuri, au fost înregistrate dosare penale conform art. 335 din Codul Penal.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend