Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

12 migranţi din Turcia şi Siria, descoperiţi la graniţă ascunşi în maşini transportate pe o platformă

Publicat

in

NATIONAL

Legea lustrației, reinventată de Polonia: Politicienii care au avut legături cu Rusia vor fi interziși în funcții publice

Publicat

in

Preşedintele polonez Andrzej Duda a dat luni undă verde creării unei comisii care să investigheze „influenţa rusă în Polonia„, o entitate descrisă drept „neconstituţională” şi „stalinistă” de opoziţie şi de mulţi avocaţi, în contextul în care se apropie alegerile parlamentare din toamnă, informează AFP, conform Agerpres.

Compusă din nouă membri aleşi de camera inferioară a parlamentului, dominată de tabăra naţionalistă populistă, comisia va putea decide dacă liderii politici ai ţării au cedat sau nu influenţei ruse în anii 2007-2022, şi îi va condamna, fără control efectiv din partea justiţiei, avertizează observatorii.

Citeste mai mult

NATIONAL

Nebunie de Memorial Day, în SUA: s-au împușcat pe plajele din Florida/ Video

Publicat

in

Cel puțin nouă persoane au fost rănite într-un schimb de focuri de armă, care a avut loc pe plaja Hollywood Beach din Florida, de Memorial Day, potrivit unor informații din presa din SUA.

Potrivit acestor informații ar fi fost vorba despre două bande rivale, care s-au întâlnit pe plajă și totul a denegerat într-un conflict armat.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend