Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

100 de argeșeni rămân fără locuri de muncă. Vezi unde se fac disponibilizările!

Publicat

in

carnet muncaNoi disponibilizări colective pe piața muncii din Argeș. Trei firme au notificat în luna iunie Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș cu privire la concedierile colective pe care intenționează să le facă în perioada următoare. Aproximativ 100 de argeșeni urmează să-și piardă locurile de muncă, cei mai mulți provenind de la retailerul OBI, cel care va părăsi Piteștiului pentru a lăsa locul magazinului de jucării Jumbo, începând cu data de 1 septembrie. Cele trei societăți care urmează să facă restructurări sunt următoarele:

Ticoni Protecţie şi Pază – 11 persoane vor fi disponibilizate în luna iulie

G4S Secure Solutions – 25 de persoane vor fi disponibilizate în luna iulie

OBI România – 60 de persoane vor fi date afară în septembrie 2014.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Analistul militar Radu Tudor: ‘Deciziile pe care le așteptăm la București sunt cele legate de întărirea ajutorului militar, economic și energetic pentru Ucraina pentru ca această țară invadată să poată traversa iarna’

Publicat

in

De

Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor a vorbit evenimentele care se desfășoară în aceste zile la București: ” Deciziile pe care le aşteptăm aici sunt cele legate de întărirea ajutorului militar, economic şi energetic pentru Ucraina pentru ca această ţară invadată să poată traversa iarna, să poată lupta în continuare pentru apărarea ei şi pentru respingerea invaziei ruseşti.”

Criza economică, cea energetică şi cea alimentară, precum şi războiul din Ucraina vor fi analizate şi la Forumul Aspen, care are loc în paralel cu ministeriala NATO de la Bucureşti.

Cei mai importanţi reprezentanți ai mediului de afaceri, oficiali și comunitatea strategică vor încerca să găsească soluţii pentru ca Europa să treacă peste cea mai grea iarnă din ultimii ani.

Sunt trei mari evenimente care se desfăşoară în paralel. În primul rând, ministeriala NATO, la nivelul miniştrilor afacerilor externe, la care participă şi Secretarul General al NATO, ca şi conducător al Consiliului Nord-Atlantic. Munich Security Conference, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe şi New Strategy Center, dar şi Bucharest Forum, care este organizat de Aspen România şi German Marshall Fund.

Sunt trei evenimente importante pe linie de securitate, apărare şi politică externă. Deciziile pe care le aşteptăm aici sunt cele legate de întărirea ajutorului militar, economic şi energetic pentru Ucraina pentru ca această ţară invadată să poată traversa iarna, să poată lupta în continuare pentru apărarea ei şi pentru respingerea invaziei ruseşti.

Ne aşteptăm să fie o discuţie foarte aplicată în legătură cu întărirea măsurilor de securitate la Marea Neagră aşa cum sunt ele menţionate în Conceptul Strategic al NATO, adoptat la Summitul de la Madrid. Şi ne aşteptăm la o mână întinsă pentru parteneri ai NATO, precum Republica Moldova şi Georgia. Ştim bine că Republica Moldova traversează o situaţie extrem de complicată din punct de vedere economic şi energetic şi toţi liderii care sunt aici la Bucureşti, peste 40 de miniştri de externe, delegaţii, oficiali, responsabili politici şi militari, vor decide pe toate aceste trei aspecte„, a declarat Radu Tudor, conform Antena 3 CNN.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Încă un politician a fost reținut de procurori! Fostul senator și primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, este acuzat de mărturie mincinoasă

Publicat

in

De

Fostul președinte al PSD Gorj, senator şi primar, Florin Cârciumaru, a fost reținut de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru mărturie mincinoasă, scrie gds.ro

Potrivit unor surse judiciare, acuzația este de mărturie mincinoasă într-un dosar care are legătură cu o faptă din 2013, respectiv spălarea Porții Sărutului cu jet de apă.

Dosarul a fost clasat de mai multe ori, însă a fost redeschis recent.

Fostul președinte al PSD Gorj va fi prezentat din nou marți la audieri, la Parchetul Județean Gorj, informează gds.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend