Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

10 criterii în alegerea unui feliator de mezeluri profesional

Avatar

Publicat

in

Un feliator de mezeluri profesional aduce numeroase beneficii afacerii tale atunci când este ales cu atenție. Noi am realizat o listă de 10 criterii esențiale care să-ți facă mai ușoară departajarea între ofertele disponibile pe piață.

Produsele feliate 

Pentru a identifica produsul ideal, gândește-te la specificul afacerii tale și la produsele pe care dorești să le feliezi. Dacă ai nevoie doar de un feliator pentru mezeluri și carne, asigură-te că alegi un aparat de top, creat exclusiv pentru produsele din carne.

Tipul feliatorului 

Feliatoarele de mezeluri se împart în două mari categorii: verticale și gravitațional. Cele verticale sunt manuale, iar produsul trebuie menținut permanent în contact cu lama de un operator. Modelele gratitaționale permit tăierea produsului fără intervenția unui operator, ceea ce ajută la economii de timp. Însă, acestea ocupă mai mult loc decât cele verticale.

Modul de operare 

Când ai nevoie de mai multă rapiditate în servire, atunci un feliator de mezeluri automat e ceea ce îți trebuie. Acesta este conceput astfel încât să nu fie nevoie deloc de intervenția unui om, ceea ce îți permite să dedici timpul economisit altor acțiuni esențiale pentru afacerea ta.

Motorul aparatului

Majoritatea motoarelor pentru feliatoarele de mezeluri au putere redusă, dar oferă performanțe ridicate pentru toate vitezele. Când achiziționezi un feliator de mezeluri profesional, ideal e să alegi un comerciant care oferă mentenanță, revizii și suportul de care ai nevoie pentru a folosi la capacitate maximă produsul tău.

Lama feliatorului

Lama unui feliator de mezeluri trebuie să fie extrem de bine ascuțită pentru a fi cu adevărat de ajutor. Lama are un număr ridicat de rotații pe minut, deci trebuie aparatul trebuie operat cu foarte mare atenție. Ca să te bucuri de calitățile produsului pe termen lung, orientează-te către lame din oțel inoxidabil, acestea fiind cele mai durabile.

Ajustările disponibile

Feliatoarele profesionale pentru mezeluri și carne asigură tăierea de grosimi variate a produselor pe care le ai în ofertă sau pe care le incluzi în preparatele tale. În manualul de utilizare vei găsi cum să faci corectă setările pentru a obține grosimea dorită, inclusiv felii subțiri de bacon sau prosciutto crudo.

Siguranța utilizării

Pentru utilizarea și curățarea în siguranță a feliatorului de mezeluri e obligatorie respectarea instrucțiunilor din manual de către toți operatorii. Din fericire, există multe modele cu funcționalități avansate prin care este redus semnificativ riscul accidentărilor datorate lamei care acționează la peste 250 rpm.

Ușurința utilizării

Un feliator de mezeluri profesional contribuie la îmbunătățirea proceselor din compania ta, ajutându-te să fii extrem de versatil și eficient. Pe lângă faptul că are un mod de acționare intuitiv, un model profesional ar trebui să fie și ușor de dezasamblat pentru curățarea zilnică și mentenanța periodică.

Nivel de zgomot

Un feliator de mezeluri prea zgomotos va fi supărător pentru clienți, dar mult mai greu de îndurat pentru tine sau angajații care îl operează de nenumărate ori de-a lungul unei zile. Din fericire, există o mulțime de modele de feliatoare profesionale care au sisteme de reducere a zgomotului produs în timpul funcționării.

Conformitatea cu legislația UE

Utilizarea unu feliator de mezeluri în scopuri comerciale implică respectarea anumitor norme europene privind igiena și siguranța. Din aceste motive, e mult mai sigur să alegi un produs conform cu normele UE pentru a te feri de amenzi usturătoare. E extrem de important ca produsul să fie realizat din componente non-toxice, sigure pentru sănătatea operatorilor și a clienților tăi.

Odată ce ai identificat produsul potrivit, găsește un furnizor care îți poate oferi tot suportul necesar pre și post achiziție, de la montaj, la mentenanță și vânzarea pieselor de schimb. Astfel, câștigi un partener de încredere pe termen lung.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru, despre reintroducerea stării de urgență: Starea de urgență este apanajul președintelui. Noi avem o abordare locală

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a explicat vineri seară de ce rata mortalităţii este atât de mare în România. Declaraţia vine după ce ultima raportare a Centrului European pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor a arătat că România este a doua ţară din Europa la mortalitatea covid. 

,,Suntem pe locul 15 în contextul întregii perioade de pandemie. Mortalitatea este dată de cazurile grave, cazurile cu comorbidități, după îndelungă suferință și luptă cu boala în Terapiile Intensive. Există patologii concomitente, există patologii decompensate în aceste 7 luni și există în același timp și resurse limitate în această boală. Discutăm de o boală efectivă dată de SARS-CoV-2, dar vorbim și de o mortalitate dată de decompensările bolilor cronice.

Dacă v-ați uitat în raportările noastre, sunt tocmai aceste decompensări ale acestor boli cronice.

Raportăm efectiv la tot ce înseamnă comorbidități. Noi am văzut și celelalte raportări. Spre exemplu, sunt țări care dau acele raportări doar pentru persoanele raportate de SARS-CoV-2, fără comorbidități sau decompensarea acestor comorbidități. Noi am decis să raportăm toate decesele care au avut, odată SARS-CoV-2, dar și decompensările patologiilor prin prezenta virusului, decesele fiind din aceste cauze”,  a declarat Nelu Tătaru, vineri seară.

Deşi România a ajuns să depășească 5.000 de cazuri zilnice de coronavirus și aproape 100 de decese,  autoritățile nu au de gând să reimpună starea de urgență. Totuși, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a explicat, vineri seara, că decretarea stării de urgență, așa cum a mai fost în primăvară, timp de două luni, o poate lua președintele Klaus Iohannis, nu Guvernul.

„Starea de urgență este apanajul președintelui. Noi avem o abordare locală. Adaptăm numărul de paturi, pentru a avea și anumite rezerve. Noi sperăm să nu ajungem la folosirea acelor paturi.”, a precizat Nelu Tătaru.

Vezi și:Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Sfaturi pentru români! Care sunt simptomele uşoare de COVID-19- Iată când poţi sta acasă şi când trebuie să mergi la spital

Avatar

Publicat

in

De

Pacienţii asimptomatici sau cu forme uşoare de COVID-19 vor fi monitorizaţi şi trataţi de medicii de familie. Medicul Virgil Musta, şeful Clinicii de Infecţioase de la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara, a explicat la Digi24 ce însemană simptome uşoare şi când este momentul în care pacienţii trebuie să meargă la spital.

Pacienţii care au durere de gât, tuse care nu e intensă, scaune diareice, lipsa gustului, a mirosului, acestea sunt forme uşoare când pacienţii pot rămâne acasă.

Dacă au semne de infecţie de căi respiratorii, lipsă de aer, tuse intensă, febră, acestea recomandă internarea sau prezentarea la evaluare pentru a se lua decizii de internare sau de rămânere la domiciliu, în funcţie şi de locurile în spital”, a spus Musta.

Medicul a precizat şi după cât timp de simptome uşoare, dar persistente, ar trebui pacienţii să meargă la spital, arată digi24.ro.

„La acest virus, în 5 – 7 zile starea se înrăutăţeşte, simptomele devin mai grave, atunci trebuie să sune la 112 ca să se interneze.   Dacă durează peste o săptămână este bine să se prezinte pentru evaluare pentru a analiza sindromul inflamator sau de coagulare şi să primească recomandări. Evaluarea se face într-o singură zi, când se fac investigaţii biologice conform unui protocol, investigaţii imagistice. Pacientul poate fi trimis acasă sau, dacă se consideră că este cazul, să fie internat într-un spital nivel 1 sau spital suport.

Citește și:

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Uluitor! Din ce fac bani generalii Silviu Predoiu, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Petre Tobă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend