Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

10 criterii în alegerea unui feliator de mezeluri profesional

Publicat

in

Un feliator de mezeluri profesional aduce numeroase beneficii afacerii tale atunci când este ales cu atenție. Noi am realizat o listă de 10 criterii esențiale care să-ți facă mai ușoară departajarea între ofertele disponibile pe piață.

Produsele feliate 

Pentru a identifica produsul ideal, gândește-te la specificul afacerii tale și la produsele pe care dorești să le feliezi. Dacă ai nevoie doar de un feliator pentru mezeluri și carne, asigură-te că alegi un aparat de top, creat exclusiv pentru produsele din carne.

Tipul feliatorului 

Feliatoarele de mezeluri se împart în două mari categorii: verticale și gravitațional. Cele verticale sunt manuale, iar produsul trebuie menținut permanent în contact cu lama de un operator. Modelele gratitaționale permit tăierea produsului fără intervenția unui operator, ceea ce ajută la economii de timp. Însă, acestea ocupă mai mult loc decât cele verticale.

Modul de operare 

Când ai nevoie de mai multă rapiditate în servire, atunci un feliator de mezeluri automat e ceea ce îți trebuie. Acesta este conceput astfel încât să nu fie nevoie deloc de intervenția unui om, ceea ce îți permite să dedici timpul economisit altor acțiuni esențiale pentru afacerea ta.

Motorul aparatului

Majoritatea motoarelor pentru feliatoarele de mezeluri au putere redusă, dar oferă performanțe ridicate pentru toate vitezele. Când achiziționezi un feliator de mezeluri profesional, ideal e să alegi un comerciant care oferă mentenanță, revizii și suportul de care ai nevoie pentru a folosi la capacitate maximă produsul tău.

Lama feliatorului

Lama unui feliator de mezeluri trebuie să fie extrem de bine ascuțită pentru a fi cu adevărat de ajutor. Lama are un număr ridicat de rotații pe minut, deci trebuie aparatul trebuie operat cu foarte mare atenție. Ca să te bucuri de calitățile produsului pe termen lung, orientează-te către lame din oțel inoxidabil, acestea fiind cele mai durabile.

Ajustările disponibile

Feliatoarele profesionale pentru mezeluri și carne asigură tăierea de grosimi variate a produselor pe care le ai în ofertă sau pe care le incluzi în preparatele tale. În manualul de utilizare vei găsi cum să faci corectă setările pentru a obține grosimea dorită, inclusiv felii subțiri de bacon sau prosciutto crudo.

Siguranța utilizării

Pentru utilizarea și curățarea în siguranță a feliatorului de mezeluri e obligatorie respectarea instrucțiunilor din manual de către toți operatorii. Din fericire, există multe modele cu funcționalități avansate prin care este redus semnificativ riscul accidentărilor datorate lamei care acționează la peste 250 rpm.

Ușurința utilizării

Un feliator de mezeluri profesional contribuie la îmbunătățirea proceselor din compania ta, ajutându-te să fii extrem de versatil și eficient. Pe lângă faptul că are un mod de acționare intuitiv, un model profesional ar trebui să fie și ușor de dezasamblat pentru curățarea zilnică și mentenanța periodică.

Nivel de zgomot

Un feliator de mezeluri prea zgomotos va fi supărător pentru clienți, dar mult mai greu de îndurat pentru tine sau angajații care îl operează de nenumărate ori de-a lungul unei zile. Din fericire, există o mulțime de modele de feliatoare profesionale care au sisteme de reducere a zgomotului produs în timpul funcționării.

Conformitatea cu legislația UE

Utilizarea unu feliator de mezeluri în scopuri comerciale implică respectarea anumitor norme europene privind igiena și siguranța. Din aceste motive, e mult mai sigur să alegi un produs conform cu normele UE pentru a te feri de amenzi usturătoare. E extrem de important ca produsul să fie realizat din componente non-toxice, sigure pentru sănătatea operatorilor și a clienților tăi.

Odată ce ai identificat produsul potrivit, găsește un furnizor care îți poate oferi tot suportul necesar pre și post achiziție, de la montaj, la mentenanță și vânzarea pieselor de schimb. Astfel, câștigi un partener de încredere pe termen lung.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Evadare în Dealu Mare, Ediția a II-a, 26-27 iunie

Publicat

in

De

Ediția II- 12 crame, 4 trasee- Proximitate. Diversitate. Calitate.

Au mai rămas doar 3 zile în care îți poți achiziționa biletul la Evadare în Dealu Mare, dacă nu ai făcut-o deja.

Noi promitem:

Proximitate– drumul din București până la crame durează aproximativ o oră. Distanțele dintre cramele de pe fiecare traseu sunt de 15-20 minute, astfel încât vei petrece cea mai mare parte din zi la crame, nu pe drum.

Diversitate
Poți să-ți alegi, în fiecare zi de Evadare, unul dintre cele 4 trasee pregătite de gazde

  1. Traseu 1- Gramofon Wine, Dagon Clan, Domeniul Aristiței (New entry)
  2. Traseu 2- SERVE, Viile Metamorfosis, DAVINO(Classic)
  3. Traseu 3- Budureasca, APOGEUM, Licorna Winehouse (Classic with a modern twist)
  4. Traseu 4- The Iconic Estate, Aurelia Vișinescu Wines, Lacerta Winery (Treasures of the East)

Fiecare traseu conține crame foarte diferite ca filosofie și abordare pentru ca tu să te bucuri de o diversitate de gusturi și informații.

Calitate
Toate cramele participante aderă la cele mai inalte standarde de producție, recunoscute la nivel european. Cel puțin unul dintre vinurile care vor fi prezentate în cadrul evenimentului este premiat la concursuri internaționale.

Bilete

Întrucât este un eveniment cu și despre vin, recomandăm achiziționarea biletelor cu transport inclus.

Biletele pot fi achiziționate NUMAI până la data de 16 iunie și asigură accesul EXCLUSIV la cramele prevăzute în fiecare traseu, în intervalele orare prevăzute în programul de vizitare comunicat de către organizatori!

În siguranță

Sănătatea oaspeților și a angajaților rămâne pe primul loc, astfel încât se vor aplica toate măsurile legale de prevenire a COVID19.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

EXCLUSIV! Consilieri locali din Curtea de Argeș reclamați la ANI pentru incompatibilitate – PREFECTUL CONFIRMĂ

Publicat

in

De

Așa cum relatam în câteva articole precedente, asupra a 4 consilieri locali din Argeș planeaza suspiciuni temeinice de a fi incompatibili cu funcția deținută. Dacă la început de an , prin primărie circula un zvon potrivit căruia, există deja reclamații oficiale făcute dar neconfirmate de nimeni, zilele trecute, la interpelarea redactorilor PROFIT, prefectul de Argeș a confirmat informația. ” Da, exista reclamații pe numele persoanelor despre care vorbiți. Au fost făcute pe adresa Prefecturii, eu le-am primit dar, nefiind de competența noastră, le-am redirecționat oficial către Agenția Națională de Integritate, ANI. La prima vedere , este clar că domnii ………………………………………………………………………………………….

*** CONȚINUT RESTRICTIONAT , ACCESIBIL DOAR ABONAȚILOR ZIARULUI PROFIT ***

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend