Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Inchirieri auto în București și aeroport

Publicat

in

Automobilul a reprezentat o revolutie in mobilitate, odata cu aparitia sa oamenii au inceput sa se deplaseze mult mai eficient si mult mai rapid. La volanul unei masini vei putea sa ajungi rapid la orice destinatie ti-ai propus.

La volanul unei masini vei putea sa te deplasezi rapid, ai posibilitatea sa iti rezolvi treburile si activitatile zilnice pe care le desfasori, pe de alta parte a detine o masina personala implica anumite costuri, aceasta trebuie intretinuta, trebuie sa ii platesti asigurarile si rovigneta si nu in ultimul rand poate fi destul de costisitoare achizitia acesteia. De aceea daca locuiesti in capitala si nu ai o masina o oferta de inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro poate fi o alternativa cat se poate de eficienta si atractiva din punct de vedere al preturlui, tot ei sunt solutia atunci cand vi in scop turistic in capitala si vei ateriza in aeroportul din Otopeni, ai posibilitatea sa alegi o masina cu care sa calatoresti cat vei sta aici in concediu sau pe perioada intalnirii de afaceri. Masinile din flota ce fac obiectul serviciului de inchirieri auto Bucuresti sunt foarte bine intretinute, vei avea posibilitatea sa alegi cele mai bune modele la un pret cat se poate de avantajos, de la gama mica destinata in mod special circulatiei in aglomeratia din oras pana la masini din gama compact sau masini de lux. Serviciile si ofertele de inchirieri auto Bucuresti sunt disponibile daca nu detii permis de conducere si cu sofer. Fie ca ai nevoie de o masina in scop personal sau vrei o masina pentru firma sau o flota auto pentru angajati, la ei o sa gasesti intotdeauna o alternativa cat se poate de avantajoasa indiferent de perioada de inchiriere sau de scopul calatoriei. Serviciile de inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro sunt de fiecare data o alternativa extrem de avantajoasa mai ales atunci cand le alegi pentru un termen mai lung, cu cat perioada de inchiriere va fi mai mare cu atat si reducerile de pret vor fi mult mai avantajoase.

Beneficiile si avantajele unui serviciu profesional de inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro

In prezent companiile de inchirieri auto Bucuresti reprezinta o solutie cat se poate de avantajoasa , sunt o alternativa mult mai buna decat transportul in comun sau decat taxiurile asta daca vii in tara in scop turistic, pe toata perioada cat vei avea masina, ai multiple avantaje si vei avea totul inclus in pret, de la asigurari si pana la rovigneta, de asemenea daca alegi serviciu de inchirieri auto pe termen lung cei de la Rent-a-car-otopeni.ro se vor ocupa si de intretinerea masinilor. Rezervarea este de asemenea un proces cat se poate de simplu si de rapid, online prin intermediul aplicatiei pe care cei de la companie o pun la dispoztie, vei avea posibilitatea sa vezi intreaga lista de masini disponibila, ai la dispozitie o multime de oferte in ceea ce priveste pretul dar si posibilitatea sa iti alegi un anumit model dintr-un parc auto cat se poate de generos care cuprinde peste 50 de masini. Conditiile de inchiriere sunt si ele simplu de indeplinit, trebuie doar sa ai un permis de conducere si sa achiti contravaloarea zilelor, daca la alte companii din acest domeniu de activitate se percepe garantie, la Rent-a-car-otopeni.ro ai posibilitatea sa inchiriezi masina fara sa platesti aceasta taxa, daca inchei o polita de asigurare full casco vei avea zero raspundere in cazul in care esti implicat intr-un eveniment rutier. Daca nu te pricepi prea bine cu rezervarea online, numarul de telefon al celor de la companie este non stop deschis, deci vei putea suna in orice moment.

In cazul in care conduci o companie de succes si ai nevoie de masini pentru angajati, vei profita de faptul ca vei platii o singura data o taxa lunara care va acoperii toate cheltuielile aferente masinii, nu te va mai preocupa absolut nimic, vei avea accesorii in plus in functie de sezon cum ar fi anvelopele de iarna sau scaun pentru copil daca vei calatorii cu un minor, de asemenea asistenta tehnica este un alt serviciu care iti este de fiecare data pus la dispozitie gratuit de reprezentantii companiei. Costurile de intretinere vor ajunge de fiecare data la zero, nu te va mai preocupa asta, compania se va ocupa de tot, in momentul in care vei aduce masinile la service pentru intretineriile periodice sau pentru efectuarea inspectiei, acestea iti vor fi inlocuite. De asemenea in flotele companiilor vei gasii doar masini bine intretinute ce au un an nou de fabricatie. Flotele de masini moderne si sigure sunt disponibile si pentru serviciul de leasing operational sau de inchirieri auto pe termen lung, de asemenea daca esti persoana fizica si ai nevoie de o masina de cea mai buna calitate aceasta iti va putea fi livrata in mod gratuit atat la aeroport cat si la resedinta ta din capitala. Daca vrei ca de fiecare data sa te bucuri de cele mai avantajoase si mai bune servicii de inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro este o solutie perfecta pe care vei conta la tarife atractive in orice moment, program de lucru non stop atat in capitala cat si in aeroport.

Citeste mai mult

ACTUAL

Joe Biden a fost testat pozitiv cu Covid și se va autoizola în Delaware

Publicat

in

Președintele american Joe Biden a fost testat pozitiv miercuri de COVID-19 în timp ce vizita Las Vegas și s-a autoizolat după ce a prezentat simptome ușoare, a informat Casa Albă, potrivit Reuters.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a anunțat testul pozitiv pentru democratul în vârstă de 81 de ani după ce Biden și-a anulat un discurs din cauza diagnosticului.

„El este vaccinat și a făcut și rapel și se confruntă cu simptome ușoare, a declarat Jean-Pierre.

În timp ce se urca la bordul Air Force One pentru a pleca din Las Vegas pentru a se recupera în Delaware, Biden a declarat jurnaliștilor: „Bine, mă simt bine”.

Dar a urcat scările încet, ținându-se strâns de balustradă și oprindu-se după câteva trepte și din nou spre capăt.

Boala vine într-un moment crucial pentru Biden, care a pierdut teren în sondaje în statele importante în cursa contra republicanului Donald Trump, care este capul de afiș al unei convenții triumfătoare în această săptămână, după ce a supraviețuit tentativei de asasinat sâmbătă.

Casa Albă a anunțat că Biden intenționează să petreacă un weekend prelungit la casa sa de pe plajă din Delaware. Nu este clar la acest moment cât timp îl va ține boala departe de campania electorală.

Citeste mai mult

ACTUAL

Chinul unei familii din București de a-și înscrie copiii cu nevoi speciale la grădiniță. Cum au fost primiți pe loc?

Publicat

in

Deși îndeplinea condițiile cerute de lege, o familie din București cu doi copii cu nevoi speciale a fost refuzată de cinci grădinițe din apropierea casei înainte de a reuși abia la a șasea încercare să-i înscrie pe cei mici. Și asta abia după ce au eliminat certificatul de handicap al băieților din dosarul de înscriere, scrie site-ul de educație Școala 9.

La final de lună mai, Carmen* împreună au început să caute grădinițele din jurul casei unde ar putea să-și înscrie băieții. Ambii copii au certificate de handicap pentru întârziere cognitivă – au fost născuți prematur – aveau nevoie de un profesor de sprijin sau de shadow – un însoțitor plătit de părinte. Asta adăuga 4.000 de lei peste taxa lunară la grădiniță pentru doi copii, iar părinții nu și-au mai permis să-i țină la grădinițele private la care cei mici fuseseră anterior.

Au căutat online care sunt cele mai apropiate unități de casa lor și așa au aflat că acestea sunt grădinițele nr. 225, „Dumbrava minunată” și nr. 4 și au trecut cele trei opțiuni în cererea de înregistrare, după cum o cere regulamentul.

Șirul de refuzuri

„La «Dumbrava minunată» am fost în audiență la directoare înainte de înscrieri, că voiam să văd grădinița, iar ea mi-a zis că ei nu iau copiii de la adresa mea, că nu sunt cei mai apropiați. Și mi-a recomandat grădinița 225. «Dumbrava minunată» a fost a doua opțiune la noi, adică, practic, dacă ei nu intrau la 225, potrivit apropierii de casă, ar fi trebuit să intre la «Dumbrava Minunată». Când, după afișarea rezultatelor am sunat la 225, mi-au zis că nu ei sunt cea mai apropiată grădiniță, deși conform Google ei sunt, ci e «Dumbrava minunată» și că ei n-ar lua nici ei de pe partea asta a bulevardului”, povestește mama despre acest ping pong.

Nu știe de ce i-a respins nici grădinița nr. 4, aceasta fiind a treia ca distanță de casă și a treia lor opțiune. Criterii legale după care se face selecția pot fi citite aici.

Copiii lui Carmen îndeplineau patru criterii și aveau prioritate pentru locuri.

„Existau tabele cu locuri libere și copiii mei îndeplineau patru condiții din cele șapte – cea mai apropiată grădiniță de casă, ambii părinți să lucreze, să aibă vârsta împlinită, au 4 ani deja, și certificat de handicap. Practic, ar fi obligați să-i bage în sistem, pentru că grupa mijlocie cu grupa mare au devenit obligatorii.” Doar că nu s-a întâmplat asta.

„La prima grădiniță, la 225, când m-am dus eu prima dată să vorbesc și să-i înscriu, doamna directoare mi-a spus că niciodată nu mai avusese copii cu probleme. Mi-e greu să cred că în sectorul 4 nu ai mai avut niciun copil cu autism sau măcar cu o tulburare de spectru”, își amintește ea.

În etapa a doua i s-a spus chiar „vedeți că s-ar putea să vă încurce certificatele astea de handicap”. Așa că după 17 iunie, când a început a doua etapă de înscrieri, au pornit iar cu dosarele sub braț.

Au trecut pe la grădinițele școlilor 190 și 194 până când, deja la a șasea grădiniță – „Ciupercuța”, soțul ei a scos din dosar certificatele de handicap. „Și i-a primit pe loc!”

Citește continuarea pe Școala 9.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend