Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Încă un partid politic susţine UNIREA cu Republica Moldova. "România este pregătită"

Publicat

in

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la finalul întâlnirii cu delegaţia aleşilor locali unionişti din Republica Moldova, că PNL susţine unirea şi că România este pregătită pentru realizarea acesteia, însă trebuie să existe o voinţă exprimată în Republica Moldova.
Încă un partid politic susţine UNIREA cu Republica Moldova. „România este pregătită”

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ce se afla în camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei, care a ars într-un incendiu

Publicat

in

Camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei, care a ars într-un incendiu izbucnit la subsolul unei clădiri din Sectorul 6, se află în administrarea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București și are o suprafață de aproximativ 1.200 de metri pătrați. Conform Poliției Capitalei, în depozit erau păstrate bunurile ridicate de către anchetatori, iar între acestea se numără biciclete, scutere, laptopuri sau arme albe.

Masina de PolitieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Incendiul a izbucnit luni seară în subsolul unei clădiri cu cinci etaje din strada Boișoara, în apropierea Maternității Giulești.

Ce se afla în camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei, care a ars într-un incendiu

În spațiul afectat de incendiu erau păstrate bunurile ridicate de către structurile de Poliție din Capitală.

Conform Poliției Capitalei, în camera de corpuri delicte de la subsolul clădirii se aflau următoarele:

 • Țigări
 • Articole îmbrăcăminte, încălțăminte, textile și accesorii vestimentare
 • Biciclete, triciclete, trotinete
 • Produse agrement (jucării, articole sportive etc)
 • Alcool
 • Scule, unelte și obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor
 • Arme albe (cuțite, săbii, arcuri)
 • Telefoane
 • Laptopuri
 • Motociclete
 • Scutere
 • Dezinfectant
 • Produse cosmetice, parfumuri
 • componente PC

Pază la intrarea în curte, dar și lângă depozitul cu bunurile confiscate de Poliție

Potrivit sursei citate, depozitul se află în administrarea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București și are o suprafață de aproximativ 1.200 de metri pătrați, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București plătind doar o parte din utilități.

Poliția Capitalei precizează că toată locația are asigurată paza umană la intrarea în curte, precum si puncte fixe, unul dintre punctele fixe fiind amplasat lângă depozit.

Depozitul este asigurat cu sistem de supraveghere video gestionat de către DGPMB, același depozit având și supraveghere video asigurată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice.

„Paza și serviciile în ceea ce privește protocolul de protecție și stingere a incendiilor este asigurat de către locatorul spațiului, iar Direcția Generală de Poliție a Municipiului București achita aceste servicii”, mai arată sursa citată.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Becali se oferă să-l angajeze pe Dănuț Lupu pe perioada detenției: ‘Seara merge să doarmă la pușcărie, că așa e legea’

Publicat

in

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că vrea să îl angajeze la FCSB pe fostul internațional Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare, şi că va întocmi formalităţile necesare pentru a-l scoate, pe timpul zilei, din închisoare.

„Nu o să facă 7 luni. O să facă 3 luni de pușcărie. Ce mare lucru? Face 3 luni și jumătate. Se duce în regim deschis, la Jilava, și vine un prieten și îl ia și îl duce la muncă. Îl angajez eu. Fac cerere că vreau să îl angajez pe Lupu la FCSB. Că se pricepe la fotbal. Ziua să vină să lucreze la FCSB și seara să se ducă la pușcărie. O să fac. O să vezi. Îi trimit o mașină să îl ia la FCSB la ora 07:00, stă la birou la bază și seara merge să doarmă la pușcărie, că așa e legea”, a declarat Becali, pentru Fanatik.

Purtătorul de cuvânt al Clubului Sportiv Dinamo a dezvăluit faptul că Dănuț Lupu nu va mai fi angajatul clubului, după ce a rămas definitivă condamnarea la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru conducerea autoturismului fără permis.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend