Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Iată ce trebuie să știi despre ușile culisante moderne

Publicat

in

Deschide ușa larg, spre un cămin sau un spațiu mai primitor

Ușile glisante moderne au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani datorită designului lor elegant, contemporan și a versatilității de care dau dovadă. Aceste uși sunt o opțiune excelentă atât pentru mediile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale – mai mult decât atât, pot fi folosite pentru a crea o tranziție fără probleme între spațiile interioare și cele exterioare. În acest articol, vom explora beneficiile ușilor glisante moderne și modul în care acestea pot fi utilizate pentru a îmbunătăți estetica și funcționalitatea oricărui spațiu.

Lumina soarelui, mereu binevenită

Unul dintre principalele beneficii ale ușilor glisante moderne este capacitatea lor de a lăsa să intre lumina naturală – descoperă aici cateva modele noi. Geamurile mari de sticlă ale ușilor glisante permit luminii naturale să intre în cameră, creând un spațiu luminos și aerisit. Acest lucru este deosebit de important în spațiile care nu au multe ferestre sau care sunt situate în zone în care lumina naturală este limitată. Cu ușile glisante moderne, proprietarii de case și companiile pot crea un spațiu primitor și confortabil, care este atât funcțional, cât și atrăgător din punct de vedere vizual.

Mai mult spațiu util

Un alt avantaj al ușilor glisante moderne este construcția lor care economisește spațiu. Spre deosebire de ușile tradiționale cu balamale care se deschid, ușile glisante se deschid și se închid de-a lungul unei șine, economisind spațiu valoros pe podea. Acest lucru este util în special în zonele în care spațiul este limitat sau în camerele care necesită o vedere fără obstacole. Ușile glisante pot fi folosite și pentru a împărți spații mari, precum camerele de zi și spațiile de luat masa sau încăperile de birouri, fără a ocupa prea mult spațiu pe podea.

Ușor de personalizat

Ușile glisante moderne sunt, de asemenea, foarte versatile în ceea ce privește designul și funcționalitatea. Pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv lemn, aluminiu și PVC și pot fi personalizate pentru a se potrivi oricărui spațiu. De exemplu, proprietarii de case pot alege dintr-o gamă de finisaje, culori și opțiuni de feronerie pentru a crea un aspect personalizat care completează stilul casei lor.  

Comoditatea de care ai nevoie

În ceea ce privește funcționalitatea, ușile glisante moderne sunt proiectate pentru ușurință în utilizare și confort. Multe uși glisante au mânere ușor de folosit și mecanisme de alunecare netede, făcându-le ușor de deschis și închis. De asemenea, vin într-o mulțime de dimensiuni, permițând proprietarilor de case și companiilor să aleagă o ușă care se potrivește nevoilor lor specifice sau sa construiască ceva personalizat. În plus, ușile glisante sunt eficiente din punct de vedere energetic și pot ajuta la reducerea costurilor de încălzire și răcire prin îmbunătățirea izolației și prevenirea curenților de aer.

Siguranță înainte de toate

Un alt avantaj al ușilor glisante moderne il reprezinta caracteristicile lor de securitate. Ușile glisante pot fi echipate cu sticlă securizată sau antiefractie (care sunt mai rezistente la spargere) și pot fi prevăzute cu mai multe puncte de închidere pentru un plus de siguranță. Acest lucru oferă liniște sufletească proprietarilor de case și companiilor care doresc să își protejeze clădirea deținută și să asigure siguranța celor dragi și a angajaților lor.

În concluzie, ușile culisante moderne oferă o gamă largă de beneficii care le transforma într-o opțiune ideală atât pentru mediul rezidențial, cât și pentru cel comercial. Cu designul lor elegant, contemporan și o versatilitate greu de egalat, ușile glisante pot fi folosite pentru a îmbunătăți estetică și funcționalitatea oricărui spațiu. Fie că este vorba de a lăsa să pătrundă lumina naturală, de a economisi spațiu, de a îmbunătăți securitatea sau de a crește eficiența energetică, ușile glisante oferă o serie de beneficii care le vor face cu siguranță o alegere populară pentru anii următori.

Citeste mai mult

ACTUAL

“Gospodarul” Ionuț Moșteanu, omul cu digitalizarea, face de râs USR Argeș – Site-ul partidului este neactualizat de 4 ani

Publicat

in

De

Deși peste tot pe unde se preumblă fără folos se laudă că militeaza să accelereze procesul de digitalizare a administrației publice, am descoperit zilele acestea site-ul USR Arges (https://arges.usr.ro) este neactualizat de 4 ani, mai exact din 6 decembrie 2020. Culmea este că nici măcar sigla partidului nu a fost modificată. Același lucru este valabil si pentru site-ul sau de politiciann, lafel, neactualizat de 4 ani. Păi, și-atunci, îl întrebăm noi pe marele “gospodar” și promoter al digitalizării, cu ce tupeu vine să candideze la Pitești? Pentru o astfel de situație penibilă care face de râs nu doar pe turistul la Pitești Ionuț Moșteanu ci întreaga organizașie județeană, nu ar trebui, mai bine, să-și dea demisia?

CLICK AICI sa vezi hal de site al unui partid condus de deputat care promovează digitalizarea.

Citeste mai mult

ACTUAL

USR-istul Bogdan Marina face jocurile PSD!?! Abonat la contracte pe bani publici, aranjamente de culise, notorietate ioc

Publicat

in

De

Alianta Dreapta Unită formată din USR, Forța Dreptei și PMP nu functionează prea bine in multe localități din Argeș și asta datorită pretențiilor unor politicieni mărunți, străini de problemele cumnităților și apropiați de PSD. Unul dintre orașele unde Alianța nu este funcțională este și Curtea de Argeș. Liderii Forta Dreptei susțin că în orașul basarabilor lucrurile au stat prost înca de la inceputul negocierilor, de cand USR-istul Bogdan Marina nici măcar nu a vrut să audă de o alianță al cărei candidat să fie cel mai bine cotat dintre liderii celor trei partide, susținând că doar el va trebui să fie candidatul unic. “Cu așa pretenții de bucureștean de la periferie – căci domnul Marina, am aflat cu stupoare, nici macar nu avea domiciuliul in Curtea de Argeș, ci pe undeva pe la marginea capitalei- nu poți face o echipă care să se lupte împotriva PSD. Nu aveam cum sa facem să funcționeze o alianță cu un astfel de candidat care ne-ar fi tras inapoi pe noi, tocmai pe cei care trăim aici, ne cunoaște lumea si cunoastem cu adevarat problemele orasului. Si noi si PMP am refuzat categoric sa sustinem un candidat fără notorietate și realizari dar cu multe contracte cu statul prin intermediul unor primarii. Da, da, domnul Marina este unul dintre abonatii la contracte pe bani publici…. Ia si de la PSD în Argeș, ia si de la USR la Bucuresti din palma lui Nicușor Dan. Ar fi fost penibil sa iesim cu un candidat care acum 4 ani abia astrans aproape 1000 de voturi, care a stat după aceea pitit pe la București iar acum să vină cu pretenții de candidat. Sa rămână la USR că și așa înțelegem că nici măcar colegii lui de partid nu il mai sprijină.”, susțin liderii Forța Dreptei Argeș. Ziarul nostru scria inca din luna februarie ca Marina a avut contracte cu o primărie PSD dar și cu primăria Capitalei prin intermediul Teatrului Bulandra. Acesta din urma este in derulare iar asta spune multe despre candidatul Marina. Altfel spus, dacă e sa ne luam după cei de la Forta Dreptei, Marina e un pesedist mai marunt.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend