Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ghid util pentru dezvoltarea unui proiect cu impact asupra mediului

Publicat

in

Nu este niciun secret în faptul că încălzirea globală are un impact lent, dar sigur, asupra mediului în care trăim. Iar din acest moment nu mai este timp pentru a observa, ci doar pentru a acționa. Este important ca fiecare dintre noi să acționeze astfel încât să protejeze mediul, dar este important să faci acest lucru mai ales atunci când dorești să dezvolți un proiect care ar putea avea un impact considerabil asupra mediului dacă nu respecți anumite principii.

Cum este posibil acest lucru? Există multe provocări, dar fiecare dintre acestea poate fi depășită cu ajutorul unor soluții mai mult sau mai puțin evidente. 

Contactează specialiștii în consultanță de mediu 

Înainte de a pune bazele proiectului pe care îl ai în plan, asigură-te că ai aflat tot ceea ce trebuie să cunoști de la o firmă de consultanta mediu. Specialiștii care oferă astfel de servicii te vor ajuta să obții toate documentele necesare de la autoritățile pentru protecția mediului, respectiv  – rapoarte de mediu, statistici privind impactul asupra ecosistemului, studii de evaluare.

Aceștia se ocupă nu numai de elaborarea unor documentații tehnice și a studiilor de mediu, dar asigură, în același timp, consultanță în vederea obținerii unor avize, acorduri sau autorizații de la autoritățile în cauză. De asemenea, cu ajutorul acestor specialiști vei beneficia de serviciile de consultanță în domeniul legislației în vigoare. 

De ce ai nevoie pentru proiectele de exploatare cu impact asupra mediului?

Mai mult decât consultanța în ceea ce privește dezvoltarea unor proiecte care implica și măsuri pentru protecția mediului, există posibilitatea de a primi sprijin în legătură cu dezvoltarea investițiilor de exploatare a resurselor minerale sau a celor petroliere. 

În acest sens, specialiștii de mediu pot efectua monitorizarea factorilor de mediu – analize de laborator, din care pot obține statistici complete privind impactul viitoarelor investiții asupra mediului. Rapoartele de încercare emise de laborator analize de mediu alături de documentația geologică, tehnică sau tehnico-economică pentru lucrările de acest fel sunt esențiale cand vine vorba de inițierea și autorizarea unor proiecte majore. 

Specialiștii unei firme de consultanță de mediu te vor ajuta să obții, inclusiv, documentațiile tehnice sau studiile de mediu, avizele, acordurile, autorizațiile de la agențiile de mediu sau instituțiile avizate. 

În acest fel, orice agent economic, antreprenor sau investitor poate vedea într-o firmă de consultanță mediu un ajutor de nădejde în dezvoltarea unor proiecte importante, adecvate din punct de vedere al respectării legislației în vigoare și nu numai. 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ultimele probe la Târgul de Crăciun din Capitală: ‘Se deschide oficial mâine. Totul arată spectaculos’

Publicat

in

Primăria Municipiului București (PMB) anunță deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Piața Constituției.

Târgul de Crăciun din Capitală se deschide joi, începând cu ora 16:00.

Anunțul PMB:

„Am făcut aseară probe de lumini în Piața Constituției și totul arată spectaculos.

Târgul de Crăciun se deschide oficial mâine la ora 16:00, iar la ora 18:00 aprindem luminile în Piață simultan cu iluminatul festiv din oraș.

Bradul de 30 de metri e împodobit, iar Căsuța lui Moș Crăciun e gata să-i primească pe copii”.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău

Publicat

in

Pernele auxiliare au devenit o adevărată necesitate pentru fiecare autoturism. Acestea sunt extrem de utile pentru a îmbunătăți suspensia și pentru a oferi un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme. La noi în țară aceste drumuri sunt destul de des întâlnite, iar mașina poate avea de suferit dacă există un traseu pe care îl faci zilnic pe aceste drumuri. În acest caz, pernele auxiliare sunt o adevărată necesitate. Cu o investiție minimă poți salva suspensia mașinii și îi poți prelungi durata de viață. Totodată, cu ajutorul pernelor de aer poți menține în siguranță elementele inferioare ale mașinii, deoarece nivelul acesteia de la sol se ridică. 

Online poți comanda kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție perne aer Passat B6, cât și o mulțime de alte modele. Pentru a alege modelul corespunzător mașinii tale, este necesar să selectezi din listă marca și modelul acesteia, cât și anii de fabricație. În acest fel comanzi produsul potrivit, fără să fie necesară vreo ajustare a mașinii. Montarea și demontarea lor se face foarte repede, fără să fie necesară ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele pneumatice se montează în interiorul arcurilor de suspensie din spate, iar instalarea este posibilă dacă amortizoarele standard sunt structurate în afara cavității arcului. 

Pernele auxiliare vin în kituri complete ce cuprind pernele auxiliare, bucșe pentru poziționare, spray de silicon, kit de pompare și instrucțiunile de montare. Montarea lor se face foarte rapid, la fel și demontarea, fără să fie necesare costuri mari. De asemenea, prețul unor astfel de perne este unul scăzut și accesibil pentru orice șofer, așadar cu siguranță merită suspensia mașinii o investiție modică.

Specificațiile tehnice ale pernelor auxiliare

Pernele auxiliare AirPower sunt foarte rezistente la ulei și combustibil. Calitatea lor este una superioară, iar durata de folosire se întinde pe o perioadă lungă de timp. Sunt capabile să reziste în condiții diverse, în contact cu apa, soluții slabe de acizi, soluții alcaline și în alte medii agresive. Proprietățile lor fizice și mecanice sunt ridicate, având o rezistență mare la comprimare, frecare sau vibrații. 

Aceste perne auxiliare sunt potrivite pentru orice autoturism, fiind disponibile o mulțime de modele pe site-ul Perneauxiliare.ro. Pernele au o rezistență crescută la căldură și la îngheț, funcționând perfect în diverse zone climatice. Așadar, fie că mergi cu mașina într-un loc călduros sau la munte, în orice situație acestea vor funcționa fără probleme și vor continua să protejeze mașina. 

Pernele AirPower vin cu o serie de avantaje!

Montarea pernelor aduce confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme și ridică nivelul mașinii față de sol. Acestea nu sunt singurele avantaje de care poți beneficia în momentul în care au fost montate pernele, ci te poți bucura și de o echilibrare perfectă a mașinii pentru încărcăturile masive. 

Montarea și demontarea sunt simple și rapide, iar la momentul în care se conduce cu o remorcă, stabilitatea se mărește. Cu alte cuvinte, aceste perne nu doar că oferă confort și protejează mașina, ci oferă și siguranță. 

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

H

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend