Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

George Simion detonează războiul în AUR: Îl suspendă pe prim-vicepreședintele Marius Lulea după telenovela cu Cozmin Gușă la Primăria Capitalei

Publicat

in

George Simion detonează războiul în AUR: Îl suspendă pe prim-vicepreședintele Marius Lulea după telenovela cu Cozmin Gușă la Primăria Capitalei

Președintele AUR, George Simion, a spus, duminică seara, la Realitatea Plus, că-l va suspenda din funcția de prim-vicepreședinte al partidului pe Marius Lulea, cel care s-a opus candidaturii lui Cozmin Gușă la Primăria Capitalei.

Telenovela cu prezența lui Gușă la alegerile locale s-a încheiat la fel de repede cum a început. george Simion anunță acum, după ce i-a propus lui Cozmin Gușă să intre în bătălia pentru București, xă-l va susține pe Mihai Enache, candidatul AUR la primăria Capitalei.

“E anul 2024, anul în care vom ave aprovocări electorale, capcane întinse. AUR nu se destramă. Noi suntem o formațiune tânără, nu avem încapacitatea să ne luptăm cu PSD și PNL.

George Simion nu a declinat o candidatură la prezidențiale. Este posibil să candidez. Nu o să facem anunțul acum.

Nu am făcut niciun balet, nu sunt un om care să fie teleghidat. Nu vorbește nimeni peste mine, Marius Lulea nu va mai fi prim-vicepreședinte.

Se poate merge și până la excludere, dar nu cred că va fi cazul. Nu sunt gestionat nici de servicii, nici de altcineva.

Nu-l schimbăm pe Mihai Enache din lupta pentru Capitală”, a spus George Simion la Realitatea TV.

Citește și: Disensiuni la vârful AUR. Prim-vicepreședintele partidului îl contrează pe Simion și anunță că la București nu e loc de Cozmin Gușă

Citește și: Răsturnare de situație: Cozmin Gușă nu s-a înțeles cu George Simion și nu mai candidează la Capitală

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NATIONAL

Azerbaijan Airlines lansează primul zbor pe ruta Baku – Bucureşti

Publicat

in

Azerbaijan Airlines lansează luni, 3 iunie, zborurile pe ruta Baku – Bucureşti – Baku, cu o frecvenţă de două curse pe săptămână, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Zborurile se vor derula în zilele de luni şi joi, durata unui zbor fiind de 3 ore.

“Evenimentul inaugural se va desfăşura la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional “Henri Coandă” Bucureşti, de unde va putea fi vizionat momentul salutului cu apă şi unde va avea loc o conferinţă de presă susţinută de reprezentanţi ai companiei Azerbaijan Airlines, reprezentanţi ai Ambasadei Republicii Azerbaidjan în România, reprezentanţi ai Ambasadei României la Baku şi ai Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti”, precizează CNAB.

Azerbaijan Airlines este o companie aeriană azeră fondată în anul 1992, care operează o varietate de modele de aeronave Airbus (A319-100, A320-200, A340-500), Boeing (B787-800, B757-200, B767-300, B787-800) şi Embraer 190, către aproximativ 60 de destinaţii din Europa şi Asia.

Citeste mai mult

NATIONAL

Revoltă contra ‘domnitorului’ George Simion în AUR: A început nebunia în teritoriu (Surse)

Publicat

in

AUR este un partid care stă pe un butoi cu pulbere, cu doar câteva zile înainte de alegeri. Nemulțumirile s-au acumulat în pre-campania electorală, dar în campania electorală oficială situația tinde să dea în clocot, iar ținta principală tinde să devină ”domnitorul” George Simion.

În pre-campania electorală, cei din AUR au dus o luptă contra cronometru pentru a avea candidați în toate localitățile, din toate județele. Acest lucru nu s-a reușit și, efectiv, AUR nu are candidați în toată țara.

Deși își făceau planuri că vor obține peste 20% la alegerile locale și europarlamentare, situația din teren se dovedește una mult mai complicată. AUR realizează ce înseamnă lipsa unui ”aparat de partid” și conștientizează forța reală a celor de la PSD și PNL, cei care au o rețea foarte vastă de candidați, de susținători și oameni cu foarte multă experiență în alegeri.

Revoltă împotriva ‘domnitorului’

Nemulțumirile celor din AUR încep să se îndrepte masiv către ”domnitorul” George Simion. Acesta este acuzat pentru faptul că a lucrat foarte mult la imaginea proprie, iar candidații AUR sunt lăsați să se descurce pe cont propriu.

Conform surselor noastre, în AUR există nemulțumiri majore pentru că George Simion i-a favoriza și promova doar pe oamenii care sunt cei mai apropiați de el. Simion este acuzat că pune relațiile personale înaintea interesului partidului.

De asemenea, în AUR există nemulțumiri majore și privind tema de campanie, care are ideea de a promova domnitorii români. În AUR au apărut și glume: ”Au crescut în sondaje Ștefan cel Mare și Vlad Țepeș, dar noi am scăzut”.

Afișele AUR cu domnitori:

content-image

Nici sondajele nu le sunt favorabile celor de la AUR. Cu doar câteva zile înainte de alegeri, în majoritatea sondajelor AUR se află între 14% și 17%, foarte departe de obiectivele partidului, care erau de peste 20% la alegerile europarlamentare.

O problemă mare pentru AUR este că partidul nu contează în alegerile din București și alte orașe mari ale României. Spre exemplu, în București, Mihai Enache și AUR au mari emoții să facă pragul electoral de 5%, iar liderii partidului știu că ”de la București se dă tonul”.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend