Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Gazon artificial multisport – ce avantaje oferă?

Publicat

in

Cu gazonul artificial multisport este posibil să jucați mai multe tipuri de sporturi pe aceeași suprafață. Cu alte cuvinte, gazonul multisport este o modalitate excelentă de a profita la maximum de suprafața de care dispuneți.

Majoritatea cluburilor sportive, sălilor de sport, terenurilor și școlilor au o suprafață exterioară destul de restrânsă, însă un gazon multisport oferă mai multă varietate, în ciuda spațiului limitat. Pe un teren acoperit cu gazon multisport se poate juca tenis, baschet,  fotbal, rugby, plus multe alte activități, de la yoga, golf și până la diverse activități cardio. 

Gazon artificial exterior – asigură o suprafață constantă de joc

Un gazon artificial exterior asigură o suprafață sportivă durabilă, indiferent de vreme sau de perioada anului. Gazonul artificial are un drenaj excelent, ceea ce vă scapă de suprafațele de joacă alunecoase specifice iernii, dar și de suprafețele uscate și prăfuite din timpul verii. Gazonul artificial are un aspect estetic constant, iar suprafața sa este pregătită de joc indiferent de sezon. Pe măsură ce sezonul se schimbă, la fel se pot schimba și activitățile sportive, însă suprafața de joc rămâne aceeași. Dacă în timpul verii, suprafața de joc este folosită pentru alergări sau pentru activități cardio, toamna poate fi utilizată pentru fotbal sau alte jocuri în echipă. În plus, suprafața de joc își păstrează proprietățile chiar și după câteva ore de joc constant, ceea ce nu se poate spune despre o suprafață acoperită cu gazon natural, care va deveni noroioasă și alunecoasă după doar câteva ore de joc. 

Gazon artificial multisport – se întreține mai ușor decât gazonul natural

O suprafață acoperită cu gazon natural necesită foarte multe lucrări de întreținere, inclusiv cosit, pulverizare, irigare, drenare, reînsămânțare și reaplicarea vopselei de marcare. În schimb, un gazon artificial multisport poate fi prevăzut cu marcaje permanente, de diferite culori, pentru a delimita astfel zonele de joc pentru o serie de sporturi. Gazonul artificial multisport este potrivit pentru utilizare intensă și este suficient de durabil pentru a rezista o perioadă îndelungată, chiar și în condiții de uzură accelerată. Gazonul multisport nu trebuie tuns, iar problemele irigării, drenării și nivelării sunt rezolvate în etapa instalării. Singura lucrare de întreținere pe care va trebui să o efectuați presupune eliminarea frunzelor uscate, care, în urma putrezirii, pot face ca suprafața să devină alunecoasă.  

Cu toții suntem afectați de mediul înconjurător. Elevii, studenții și toți cei care își petrec majoritatea zilei în spații deschise de abia așteaptă să iasă afară. Terenurile de fotbal, cluburile sportive și școlile pot beneficia de proprietățile pe care le oferă un gazon multisport. Este durabil, rezistent la uzură, nu are nevoie de lucrări extinse de întreținere, are un aspect natural și răspunde cerințelor tuturor iubitorilor de activități sportive. 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Experimentează Viitorul Finanțelor: Konto.com construiește Prima Platforma de Crypto Lifestyle din UE

Publicat

in

Konto.com, unul dintre inovatorii în domeniul criptomonedelor, dezvăluie planurile de a lansa propria platforma de ultimă generație, integrând activele digitale în viața de zi cu zi.

Konto.com oferă utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra, vinde și tranzacționa criptomonede cu ușurință, facilitând, în același timp, conexiunea cu mărci și servicii atent selecționate.

Din momentul înființării, Konto.com are misiunea de a democratiza stilul de viață crypto. Aplicațiile sale inovatoare de pe web și mobile oferă o interfață prietenoasă pentru ca utilizatorii să se familiarizeze cu lumea criptomonedelor în ritmul lor. De la investiții în criptomonede majore precum Bitcoin și Ethereum, la explorarea altcoin-urilor, platforma Konto.com gestionează fiecare aspect al experienței de tranzacționare, asigurând măsuri de securitate și conformitate de vârf, fiind complet reglementată în cadrul UE.

Mai mult decât o simplă platformă de tranzacționare, Konto.com deschide o poartă către stilul de viață crypto prin parteneriate cu mărci premium din domeniul restaurantelor, călătoriilor, divertismentului și dincolo de acestea. Utilizatorii vor putea să utilizeze criptomoneda în mod transparent pentru a plăti bunuri și servicii, să obțină reduceri și recompense exclusiviste și să exploreze mărci adaptate comunității crypto. Konto.com construiește activ un ecosistem crypto, în care moneda digitală devine o parte integrantă a vieții de zi cu zi.

Potrivit fondatorilor Konto.com: „Am creat Konto.com pentru a oferi oamenilor o intrare facilă în lumea crypto care se aliniază cu rezolvarea problemelor din viața lor de zi cu zi. Platforma noastră le permite să investească în criptomonede într-un mod facil, să le folosească la fel de ușor ca banii pentru a-si achizitiona lucrurile preferate și să facă parte dintr-o comunitate care poate accesa o suita de mărci premium create pentru stilul de viață crypto. Scopul nostru este sa facem viitorul finanțelor accesibil tuturor!”

Evoluând în mod continuu, Konto.com adaugă la platforma sa funcționalități noi, criptomonede și parteneriate cu branduri de renume, îmbunătățind experiența și serviciile din lumea crypto pentru utilizatorii sai.

Pentru a începe călătoria, înscrie-te acum pentru un cont gratuit pe Konto.com.

Despre Konto.com:

Konto.com se afirmă ca fiind hub-ul crypto lifestyle de top, complet reglementat pe piața din UE. Cu aplicații web și mobile prietenoase pentru utilizatori, Konto.com simplifică cumpărarea, vânzarea și tranzacționarea criptomonedelor, integrându-le în mod transparent în viața de zi cu zi. Cu sediul central în Polonia, Konto.com oferă o platformă sigură și conformă pentru investiții în crypto, precum și acces la mărci și servicii premium adaptate comunității crypto. Pentru mai multe informații, vizitați konto.com.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Young Engineers, pionier al educației STEM pe plan international, acum și pentru copiii din România

Publicat

in

Pregătirea Tinerilor pentru o Lume în Schimbare

Într-o eră dominată de inovații tehnologice și schimbări rapide, educația tinerilor necesită o abordare proactivă și adaptată nevoilor viitorului. Young Engineersfondată în 2008, a răspuns acestei provocări printr-un model educațional care îmbină teoria cu practica, destinat copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani. Prezentă în peste 60 de țări și recunoscută de instituții de prestigiu precum Harvard School of Education și Comisia Uniunii Europene, compania a devenit un etalon în domeniul educației STEM.

Educaţia STEM este unul dintre cele mai discutate subiecte în educație, în zilele noastre. STEM înseamnă Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică. Educația STEM este recunoscută ca o prioritate în Europa de către autoritățile publice și educaționale.

STEM a ajuns să reprezinte o abordare unică a predării și a învățării, care se concentrează pe stilurile și interesele individuale de învățare ale elevilor. Aceasta înseamnă că educația STEM are ceva de oferit fiecărui elev. Spre deosebire de experiența educațională tradițională, în care disciplinele sunt predate separat, educația STEM pune accent pe tehnologie și integrează subiectele în moduri care conectează disciplinele, le pune în relaţie unele cu altele.

Educația oferită de Young Engineers nu este doar despre acumularea de cunoștințe, ci despre dezvoltarea unor competențe esențiale pentru viitor: gândirea critică, creativitatea, adaptabilitatea și abilitățile tehnice. În contextul unei economii globale în continuă evoluție, aceste competențe sunt vitale. Programul lor educațional este conceput pentru a stimula interesul tinerilor pentru știință și tehnologie, pregătindu-i astfel pentru carierele viitorului.

În plus, Young Engineers răspunde nevoii de a integra educația în contextul realităților cotidiene ale elevilor. Prin metode de învățare interactive și angajante, copiii sunt încurajați să exploreze, să experimenteze și să aplice cunoștințele în moduri practice. Acest lucru nu doar că îmbunătățește procesul de învățare, dar îi și pregătește pe tineri pentru o lume în care tehnologia joacă un rol central.

Educația Prin Practică: Fundamentul Succesului Young Engineers

La baza succesului Young Engineers stă principiul că învățarea eficientă se realizează cel mai bine prin practică. Programele educaționale sunt structurate pe diferite grupe de vârstă, fiecare având un curriculum adaptat care stimulează curiozitatea și dezvoltă competențe esențiale. De la construcții simple pentru cei mai mici, până la concepte complexe de inginerie pentru adolescenți, fiecare curs este o aventură în lumea științei și tehnologiei.

Practic, la cursurile Young Engineers, copiii descoperă noțiuni din sfera stiinței și a tehnologiei prin intermediul structurilor motorizate, precum forța centripetă, diverse tipuri de transmisii, forța elastică, energia cinetică sau energia potențială. Jucându-se și experimentând, ei aprofundează cunoștințele generale de fizică, mecanică și inginerie, care sunt prezentate întotdeauna într-un context cultural prin discuțiile despre cei mai mari inventatori și oameni de știință cum ar fi Leonardo da Vinci, Arhimede, Isaac Newton sau Galileo Galilei.

Această abordare practică are multiple beneficii. În primul rând, ea permite elevilor să înțeleagă mai bine conceptele teoretice prin aplicarea lor în proiecte concrete. În al doilea rând, activitățile practice stimulează gândirea creativă și rezolvarea de probleme, competențe esențiale în orice domeniu profesional. În plus, prin lucrul în echipă pe proiecte, copiii învață să colaboreze și să comunice eficient, dezvoltând abilități sociale importante.

Un alt aspect important al metodei practice este că ea încurajează învățarea activă, elevii nefiind doar receptori pasivi ai informațiilor. Acest lucru îi ajută să dezvolte o atitudine proactivă față de învățare și să devină mai independenți în procesul educațional. De asemenea, prin abordarea practică, Young Engineers reușește să mențină un nivel ridicat de angajament și entuziasm în rândul elevilor, ceea ce este esențial pentru o experiență educațională de succes.

Inovația în Educație: Metoda „Edutainment”

Metoda „edutainment” adoptată de Young Engineers reprezintă o fuziune între educație și divertisment, oferind o experiență de învățare captivantă și interactivă. Această abordare inovatoare transformă procesul educațional într-o aventură plăcută și stimulativă, făcând învățarea mai atractivă pentru copii.

Prin integrarea elementelor de joc și distracție în procesul de învățare, Young Engineers reușește să capteze atenția elevilor și să-i mențină motivați. Aceasta este o abordare eficientă, în special în contextul generației actuale de copii, care sunt obișnuiți cu stimulare constantă și interactivitate. Metoda „edutainment” nu doar că facilitează învățarea conceptelor tehnice și științifice, dar le și aplică în moduri creative, consolidând astfel cunoștințele dobândite.

Un alt avantaj al acestei metode este că ea încurajează o atitudine pozitivă față de educație. Copiii asociază procesul de învățare cu distracția și plăcerea, ceea ce duce la o atitudine mai deschisă și receptivă față de noi cunoștințe și abilități. De asemenea, „edutainment” ajută la dezvoltarea unor abilități de viață importante, cum ar fi gândirea critică, creativitatea și capacitatea de a lucra în echipă.

Impactul Young Engineers: Peste 50.000 de Elevi Fericiți la Nivel Global

Impactul Young Engineers asupra educației este incontestabil. Cu peste 50.000 de elevi fericiți la nivel global, compania a demonstrat că modelul său educațional nu doar că funcționează, dar este și profund apreciat de elevi și părinți deopotrivă. Recunoașterea internațională și testimonialele pozitive sunt mărturie a calității și eficacității programelor lor.

Young Engineers – Pionierii Educației Ingineresti pentru Tineret

Young Engineers este un pionier în domeniul educației STEM pentru tineret. Pentru părinții care își doresc o educație modernă, interactivă și practică pentru copiii lor, Young Engineers oferă o platformă unică. Aceasta combină învățarea practică cu teoria, încurajând gândirea critică, creativitatea și inovația. Elevii sunt îndrumați să exploreze și să înțeleagă concepte complexe de inginerie și tehnologie printr-o abordare ludică, care face învățarea distractivă și captivantă. În plus, Young Engineers pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și pe cultivarea unui spirit antreprenorial, pregătind astfel tinerii pentru provocările și oportunitățile viitorului. Prin această abordare holistică, Young Engineers nu doar educă, ci inspiră și motivează tinerii să devină inovatori și lideri în domeniul tehnologic.

Young Engineers, un lider în domeniul educației STEM, și-a consolidat prezența în România prin stabilirea de francize în mai multe orașe. Această expansiune subliniază angajamentul lor de a oferi acces la educație de calitate pentru tineri. Fiecare localitate are o firmă reprezentantă Young Engineers, cu date de contact specifice, facilitând accesul la un curriculum educațional adaptat și de înaltă calitate. Iată detaliile de contact pentru fiecare franciză:

– Alba Iulia, Sibiu: 0724508595, albaiulia@youngengineers.ro

– Arad: 0754508602, attila.bekesi@youngengineers.ro

– Baia Mare: 0755098903, radu.valean@youngengineers.ro

– București Sector 2: 0743135293, florentina@youngengineers.ro

– București Sector 3: 0784014414, dianadobrin@youngengineers.ro

– București Sector 4 și 5: 0728068569, bianca.chitoranu@youngengineers.ro

– Cluj Napoca: 0743835048, cluj.center@youngengineers.ro

– Craiova: 0790232223, Craiova-centru@youngengineers.ro

– Galați, Brăila, Focșani: 0770669143, marius.susanu@youngengineers.ro

– Iași: 0734053111, iasicenter@youngengineers.ro

– Limitrofe-Corbeanca, Balotești, Mogoșoaia, Snagov-Ghermanești, Otopeni, Voluntari, Popești-Leordeni, Bragadiru: 0765255341, limitrofe@youngengineers.ro

– Năvodari, Lumina, Ovidiu: 0741160769, alexandra.pirlitu@youngengineers.ro

– Oradea: 0741478902, siminastef@yahoo.com

– Piatra Neamț: 0754400679, lotusacademy@youngengineers.ro

– Ploiești: 0729222898, Smart.konzept.ro@gmail.com

– Sighetu Marmației: 0751361656, sighetumarmatiei@youngengineers.ro

– Târgoviște: 0721139188, targoviste@youngengineers.ro

– Târgu Jiu: 0784939304, targujiu@youngengineers.ro

– Timișoara: 0740968643, timisoara@youngengineers.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend