Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Frații ‘Dedeman’ au dat prima lovitură a anului 2021! Investiție de peste 11 milioane de euro

Publicat

in

Frații Dragoș și Adrian Pavăl au dat prima lovitură a anului 2021! La finalul săptămânii trecute, Dedeman a inaugurat primul magazin din acest an.

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a deschis vineri, 9 aprilie, un nou magazin în orașul Sfântu Gheorghe.

Noul magazin Dedeman este situat pe Strada Lunca Oltului, pe un teren cu o suprafață totală de peste 21.500 mp și face parte din complexul comercial Sepsi Value Center. Valoarea investiției se ridică la suma de 11.5 milioane de euro.

Dedeman Sfântu Gheorghe are o suprafață construită de aproximativ 9.500 mp, 950 dintre aceștia fiind destinați serei cu pergolă în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber.

Zona de exterior este amenajată cu 210 locuri de parcare. Tot aici, clienții au la dispoziție și o stație dublă pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Dedeman Sfântu Gheorghe primește în echipă 140 de colegi care vor ajuta fiecare client să-și transforme în realitate orice plan legat de casă și grădină.

Noii angajați au urmat programe de pregătire specifice funcției, pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor cu sfaturi de specialitate și soluții eficiente.

Suntem bucuroși că începând de acum vom fi prezenți și în județul Covasna, mai aproape de clienții noștri din această zonă a țării. Totodată, suntem mândri că odată cu această inaugurare, atingem încă un obiectiv foarte important: 55 de magazine Dedeman. Privind în urmă, ni se pare că am parcurs până aici o călătorie fantastică.

Acest magazin este o dovadă în plus că, în ciuda neprevăzutului sau a provocărilor întâmpinate, munca alături de o echipă dedicată este întotdeauna încununată de succes și reușite.”, a spus Dragoș PAVĂL, președintele companiei Dedeman.

Dedeman Sfântu Gheorghe se alătură celorlalte 38 de magazine Dedeman ale căror acoperișuri sunt prevăzute cu panouri solare. În momentul în care vor fi puse în funcțiune, acestea vor putea produce energie electrică destinată
exclusiv autoconsumului.

Dedeman Sfântu Gheorghe este primul magazin inaugurat de companie în 2021. Odată cu acesta, Dedeman devine prezent într-un nou județ al țării.

Următorul magazin Dedeman care își va deschide porțile anul acesta va fi cel din Ploiești – Blejoi.

Dedeman în cifre

– 55 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;
– o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină;
– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin;
– peste 12.000 de angajaţi;

Citeste mai mult

NATIONAL

Trupul băieţelului de 10 ani dispărut joi în apele râului Siret, recuperat de scafandri

Publicat

in

Trupul băiatului de zece ani care s-a înecat în râul Siret a fost găsit, vineri, de pompieri, la 500 de metri în aval de locul unde copilul îşi lăsase hainele, potrivit news.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a anunţat, vineri seară, că trupul băieţelului în vârstă de 10 ani înecat în apele râului Siret a fost identificat şi recuperat.

Trupul a fost găsit la o distanţă de aproximativ 500 de metri în aval faţă de locul unde au fost găsite hainele copilului, pe mal.

Băiatul de zece ani a dispărut, joi, în apele râului Siret, în oraşul Liteni, judeţul Suceava. Pentru căutarea lui au intervenit pompierii militari, cu două bărci pneumatice, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. Căutările au fost sistate pe parcursul nopţii, fiind reluate vineri dimineaţă, când au venit în sprijin scafandri de la ISU Botoşani şi ISU Neamţ.

Citeste mai mult

NATIONAL

Ligia Deca: Evaluarea Naţională se va desfăşura în aproape 3.400 de centre de examen

Publicat

in

Evaluarea Naţională, care va începe pe data de 25 iunie cu proba de Limba şi literatura română, se va desfăşura în aproape 3.400 de centre de examen din toată ţara, a anunţat vineri ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

Potrivit acesteia, înainte de începerea evaluării se vor organiza, de la Ministerul Educaţiei, şedinţe cu profesorii corectori din toată ţara atât la limba şi literatura română, cât şi la matematică.

“Câteva informaţii importante pentru Evaluarea Naţională ce începe marţi în aproape 3.400 de centre de examen din toată ţara. Repartizarea în săli se va face în ordine alfabetică, pe centru de examen. Copiii vor primi, la prima probă, codurile care vor înlocui numele în momentul comunicării rezultatelor. Acestea vor fi publicate pe evaluare.edu.ro. Lucrările vor fi corectate folosindu-se platforma de evaluare digitalizată. În urma feedbackului primit după desfăşurarea simulărilor, platforma a fost dezvoltată astfel încât, în situaţia unor punctaje diferite la itemii de tip grilă, lucrarea să fie transmisă din nou către cei doi evaluatori iniţiali pentru verificare şi remedierea erorilor. De asemenea, pentru o evaluare cât mai unitară, înainte de începerea evaluării se vor organiza, de la Ministerul Educaţiei, şedinţe cu profesorii corectori din toată ţara atât la limba şi literatura română, cât şi la matematică”, a scris Ligia Deca pe Facebook.

Ea a arătat că în videoconferinţele de pregătire a Evaluării Naţionale organizate de Ministerul Educaţiei în această săptămână a primit asigurări de la preşedinţii comisiilor judeţene de organizare că în centrele de examen există resurse pentru desfăşurarea în condiţii adecvate a probelor.

“Pentru că vorbim de pregătirea centrelor de examen, mulţumesc autorităţilor locale care au distribuit deja apă în şcoli, pentru a fi oferită copiilor în zilele în care se susţin probele scrise”, a afirmat ministrul.

Pe 27 iunie este programată proba la Matematică, iar elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine proba de limba şi literatura maternă pe 28 iunie.

Rezultatele înainte de contestaţii vor fi afişate pe 3 iulie.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

ACTUALacum 4 ore

VIDEO | “Nesimțitule, iar te plimbi pe banii noștri!” – Primarul Panțurescu și martalogul Moise, prinși la cumpărături cu mașina primăriei

Cetățenii din urbea regală nu mai suportă bătaia de joc a reprezenanților administrației PSD și îi penalizeaza de fiecare dată...

ACTUALacum 4 ore

Rușine mare la târla regală! ISU a închis “Grădinița Groazei” din Curtea de Argeș și a amendat Primăria PSD cu 50.000 lei

Administrația PSD din orașul regal primește o nouă palmă care arată tupeul și incompetența târlei regale conduse de Panțurescu. Cea...

ACTUALacum 5 ore

DE TOT RÂSUL! Bumperele din Curtea de Argeș, atracții turistice pe Google Maps – Istoricii Dumitrache și Moisescu elaborează deja monografia Hopului Hazardelor

Prostia naște… atracții turistice la Curtea de Argeș! Faimoasele bumpere din orașul basarabilor, intens discutate de turistii nervosi pe forumurile...

ACTUALacum 2 zile

Ziarul PROFIT a avut iar dreptate, Jandarmeria a intervenit: Dosar penal pentru amenajarea abuzivă a unui drum în golul aplin – Bărbatul este din Corbeni

În timp ce presa pupincuristă a fost ocupată să lustruiască pantofii granzilor partidelor, ziarul PROFIT a fost, ca de multe...

ACTUALacum 2 zile

EXPERIENȚĂ IOC, ȘCOALĂ PUȚINĂ – Noul Consiliu Local Curtea de Argeș, cel mai slab de la Revoluție încoace – Chioșcari, ciobani si traseiști politici, printre cei care vor decide soarta orașului regal

S-au oficializat rezultatele finale ale alegerilor locale la Curtea de Argeș iar, de azi dimineață, noii aleși locali au dat...

Publicitate

Câmpulung

În Trend