Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Exporturile Electroargeș SA s-au prăbușit! Cu doar 177 angajați rămași, compania va produce covoare absorbție vibrații

Publicat

in

Potrivit raportului anual publicat zilele trecute, pentru compania argeșeană ElectroArgeș SA, 2022 a fost cel mai greu an din ultimele două decenii. Potrivit raportului, încetarea contractului cu Karcher a dus la prăbușirea exportului și, implicit, a veniturilor. De asemenea numarul salariaților a scăzut foarte mult. Astfel, de la o medie de 500 angajati, numarul celor care mai lucreaza acum la Electroargeș este de doar 177, inclusiv personalul TESA. Datele arată clar că Electroarges a abandonat gama proprie de produse și s-a axat mai mult pe ideea ca este mai bine sa mizeze pe produsele fabricate exclusiv pentru Karcher. (detalii in graficul de mai jos)

Raportul, care poate fi consultat pe site-ul Electroarges SA, arată faptul ca managementul a inteles greaua situație și prezintă și cateva soluții de iesire din criză. Astfel, în anul 2023 vor fi prioritizate si implementate urmatoarele proiecte:

  • Productia aspiratoarelor marca Electroarges cu noul design si evaluarea
    posibilitatii de a introduce in piata aspiratorul EA industrial.
  • Finalizarea studiului de fezabilitate, tehnologia si fluxul de fabricatie pentru
    introducerea in productie a Covorului pentru absorbtie vibratii

De asemenea, în anul 2023 se va extinde gama de produse destinate Arctic, prin punerea infabricatie de noi repere injectate din mase plastice si subansamble, repere imprimate prin tehnologia “hot stamping”, subansamble usi pentru masini de spalat, inclusiv reperele injectate din mase plastice pentru acestea. Tot în 2023 se va extinde gama de produse destinate grupului Haier, prin punerea in fabricatie de noi repere injectate din mase plastice si subansamble, repere imprimate prin tehnologia “hot stamping”, subansamble usi pentru masini de spalat, inclusiv reperele injectate din mase plastice pentru acestea.

Citeste mai mult

ACTUAL

“Gospodarul” Ionuț Moșteanu, omul cu digitalizarea, face de râs USR Argeș – Site-ul partidului este neactualizat de 4 ani

Publicat

in

De

Deși peste tot pe unde se preumblă fără folos se laudă că militeaza să accelereze procesul de digitalizare a administrației publice, am descoperit zilele acestea site-ul USR Arges (https://arges.usr.ro) este neactualizat de 4 ani, mai exact din 6 decembrie 2020. Culmea este că nici măcar sigla partidului nu a fost modificată. Același lucru este valabil si pentru site-ul sau de politiciann, lafel, neactualizat de 4 ani. Păi, și-atunci, îl întrebăm noi pe marele “gospodar” și promoter al digitalizării, cu ce tupeu vine să candideze la Pitești? Pentru o astfel de situație penibilă care face de râs nu doar pe turistul la Pitești Ionuț Moșteanu ci întreaga organizașie județeană, nu ar trebui, mai bine, să-și dea demisia?

CLICK AICI sa vezi hal de site al unui partid condus de deputat care promovează digitalizarea.

Citeste mai mult

ACTUAL

USR-istul Bogdan Marina face jocurile PSD!?! Abonat la contracte pe bani publici, aranjamente de culise, notorietate ioc

Publicat

in

De

Alianta Dreapta Unită formată din USR, Forța Dreptei și PMP nu functionează prea bine in multe localități din Argeș și asta datorită pretențiilor unor politicieni mărunți, străini de problemele cumnităților și apropiați de PSD. Unul dintre orașele unde Alianța nu este funcțională este și Curtea de Argeș. Liderii Forta Dreptei susțin că în orașul basarabilor lucrurile au stat prost înca de la inceputul negocierilor, de cand USR-istul Bogdan Marina nici măcar nu a vrut să audă de o alianță al cărei candidat să fie cel mai bine cotat dintre liderii celor trei partide, susținând că doar el va trebui să fie candidatul unic. “Cu așa pretenții de bucureștean de la periferie – căci domnul Marina, am aflat cu stupoare, nici macar nu avea domiciuliul in Curtea de Argeș, ci pe undeva pe la marginea capitalei- nu poți face o echipă care să se lupte împotriva PSD. Nu aveam cum sa facem să funcționeze o alianță cu un astfel de candidat care ne-ar fi tras inapoi pe noi, tocmai pe cei care trăim aici, ne cunoaște lumea si cunoastem cu adevarat problemele orasului. Si noi si PMP am refuzat categoric sa sustinem un candidat fără notorietate și realizari dar cu multe contracte cu statul prin intermediul unor primarii. Da, da, domnul Marina este unul dintre abonatii la contracte pe bani publici…. Ia si de la PSD în Argeș, ia si de la USR la Bucuresti din palma lui Nicușor Dan. Ar fi fost penibil sa iesim cu un candidat care acum 4 ani abia astrans aproape 1000 de voturi, care a stat după aceea pitit pe la București iar acum să vină cu pretenții de candidat. Sa rămână la USR că și așa înțelegem că nici măcar colegii lui de partid nu il mai sprijină.”, susțin liderii Forța Dreptei Argeș. Ziarul nostru scria inca din luna februarie ca Marina a avut contracte cu o primărie PSD dar și cu primăria Capitalei prin intermediul Teatrului Bulandra. Acesta din urma este in derulare iar asta spune multe despre candidatul Marina. Altfel spus, dacă e sa ne luam după cei de la Forta Dreptei, Marina e un pesedist mai marunt.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend