Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXPERIENȚĂ IOC, ȘCOALĂ PUȚINĂ – Noul Consiliu Local Curtea de Argeș, cel mai slab de la Revoluție încoace – Chioșcari, ciobani si traseiști politici, printre cei care vor decide soarta orașului regal

Publicat

in

S-au oficializat rezultatele finale ale alegerilor locale la Curtea de Argeș iar, de azi dimineață, noii aleși locali au dat fuga la primărie să primească de la Janina Zarioiu și țidula prin care li se confera oficial calitatea de consilier local. Din păcate, lecturând documentele depuse prin dosarele de candidatură, se observa clar că, din octombrie de cand iși va prelua oficial atribuțiile, noul Consiliu Local va fi cel mai slab de la Revoluție încoace iar administrarea orașului cu pretenții va avea mult de suferit pentru că, in special noul val de alesi locali, vor fi obligati să serveasca în primul rand partidul și mai apoi interesele comunității regale. Asta pentru ca unii au grave carente la capitolul studii, altii sunt paraleli cu administrația lipsindu-le total experiența iar alții sunt traseiștii de partid binecunoscuți care vânează ciolanul numit funcția devenind pupincuriștii de servciu ai partidului sub aripa căruia tind să se odihnească 4 ani. S-au dus vremurile cand in Consiliu Local prestau pentru comunitate oameni de afaceri serioși, manageri de mari companii locale, medici sau oameni de cultură. Acum avem tarabagii, traseiști si ciobani. Așa că… țineți-vă bine! Ce circ și dosare penale au făcut actualii, dar să vedeți ce vor face noii aleși locali.

Iată cum va arăta din luna octombrie a acestui an componența Consiliului Local Curtea de Argeș.

Astfel, noul Consiliu Local Curtea de Argeș va fi format din opt consilieri PDS, cinci PNL, trei USR, doi AUR și unul de la PMP .

CONSILIERII PSD

 • Ștefan Dumitrache
 • Ana Răduțu
 • Marius Deaconu
 • Ion Șerban
 • Loredana Stancu
 • Marius Moisescu
 • Emanoil Lică
 • Bogdan Socaciu

CONSILIERII PNL

 • Cosmin Petrescu
 • Liviu Nicolae
 • Mădălin Marinescu
 • Andrei Sorescu
 • Maria Dumitrache.

CONSILIERII AUR

 • Gina Grigorescu
 • Marcel Dobrin

CONSILIERII USR

 • Bogdan Marina,
 • Bogdan Drăgăneci
 • Cristian Marin.

CONSILIER PMP – Dan Petrescu

Candidatul Partidului Forța Dreptei, Nicolae Baciu, a obținut un scor bun, peste partid, și i-au lipsit doar câteva voturi ca să intre în Consiliu. În schimb, Dan Petrescu a obținut foarte puține voturi peste limita de la care s-a intrat în Consiliul Local.

Citeste mai mult

ACTUAL

TRAGEDIE ÎN ARGEȘ – A căzut secerat la pamânt și a murit! Bărbatul avea 50 ani

Publicat

in

Un bărbat de 50 ani și-a pierdut viața în această dimineață după ce a căzut în plină stradă! Tragedia s-a petrecut în comuna argeșeană Bârla, iar din primele informații, se pare că acestuia i s-ar fi făcut rău, iar într-o clipă a căzut secerat la pământ. La fața locului a intervenit de urgență un echipaj SMURD și un echipaj al Servicului Județean de Ambulanță Argeș, care au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, după zeci de minute de eforturi, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Citeste mai mult

ACTUAL

A fost găsit al treilea cadavru, victimă a cuplului ucigaș din Vaslui. Procurorii i-au prins acum două zile pentru crima bărbatului ascuns în geamantan

Publicat

in

Procurorii vasluieni au început, în această dimineață, căutările pentru o altă victimă a concubinilor din Pungești care au ucis un bărbat și i-au ascuns trupul într-un geamantan, iar ieri mărturiseau și o a doua crimă, a unei femei dispărute acum aproape un an. În urma căutărilor, au descoperit o a treia victimă, o femeie, spun polițiștii.

A treia victima a fost găsită la marginea unei păduri, la aproximativ patru kilometri de satul Pungesti și este o femeie. Ar fi vorba de o persoană din județul Bacău, dată dispărută de familie. Autoritățile nu au oferit, momentan, mai multe date despre cum au ajuns la descoperirea celui de-al treila cadavru.

Informația vine după ce joi, rămășițele osoase și îmbrăcămintea celei de-a doua victime au fost găsite într-o pădure dintr-o comună din apropiere. Autorul a indicat locul, a precizat, pentru HotNews.ro, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Este vorba de o femeie a cărei dispariție a fost reclamată la poliție în luna august anul trecut.

Descoperirea de joi a venit la trei zile distanță de la cadavrul găsit într-un geamantan în aceeași localitate.

Autorii crimei, un localnic din Pungești, în vârstă de 32 de ani, și concubina acestuia, o femeie de 27 de ani, au fugit din localitate, după ce au abandonat valiza cu victima. Au fost găsiți la Brașov de polițistul Marian Godină și colegii săi.

La audieri, bărbatul de 32 de ani a susținut că a atacat victima pentru că ar fi încercat să o violeze pe concubina sa. Inițial, procurorii au solicitat arestarea preventivă doar a bărbatului. Ulterior, după audieri și administrarea de noi probe, a fost pusă sub acuzație și arestată și partenera acestuia. Anchetatorii au stabilit că victima a fost ucisă în locuința acestora, iar hainele i-au fost incendiate.

Anchetatorii bănuiesc că inculpaților aveau loc acte de prostituție și că bărbatul din județul Bacău sosise la Pungești pentru a întreține relații sexuale contracost. De altfel, șoferul care a condus victima din Bacău la locuința autorilor din Pungești a confirmat, la audieri, că pe durata călătoriei victima i-ar fi mărturisit acest lucru. Cadavrul victimei a fost găsit complet dezbrăcat în geamantanul aruncat la marginea unui drum.

Au mărturisit a doua crimă la audieri

Anchetatorii au continuat audierile pentru a stabili întreaga situație, fără să bănuiească o clipă că autorul crimei va mărturisi o nouă faptă.

„Urmare a audierilor desfășurate ieri, au rezultat date cu privire la o altă presupusă faptă de omor comisă probabil în august 2023. În cursul dimineții, organele de cercetare penală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, s-au deplasat în zona indicată, o zonă împădurită din proximitatea comunei Gârceni, unde au fost găsite rămășițe osoase ce par a fi umane și articole de încălțăminte și îmbrăcăminte ale victimei, o femeie de 51 de ani, din Pungești, dispărută din august 2023. Cei doi bănuiți de comiterea omorului, un bărbat de 32 de ani și o femeie de 27 de ani, sunt deja arestați preventiv pentru comiterea unei infracțiuni de omor-speța cu geamantanul”, a precizat pentru HotNews.ro, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Femeia despre care cei doi concubini au recunoscut că au ucis-o este din localitatea Pungești. Familia sa a reclamat dispariția în luna august anul trecut, când femeia nu s-a mai întors acasă de la oficiul poștal unde a mers să ridice o sumă de bani trimisă de soț și de fiu din străinătate.

Soțul femeii susține că aceasta obișnuia să meargă la locuința celor doi concubini și că a aflat după ce s-a întors în țară că acolo era ademenită să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend