Conecteaza-te cu noi

Pitesti

EXCLUSIV ! In sondajul secret comandat de PSD, Pendiuc ramane primar pana in 2020 !

Publicat

in

– Sondajul Casei Avangarde al lui Marius Pieleanu confirma pe deplin sondajul realizat de ziarul nostru
– Tudor Pendiuc a aflat reultatele si a decis: candideaza independent

Asa cum anuntam in ultima editie din 2015 a ziarului nostru, viaţa politicǎ argeşeanǎ este la un pas de a fi zguduitǎ din temelii de un nou cutremur. La fel ca orice mişcare tectonicǎ, si aceasta a venit pe neaşteptate şi va strica planurile tuturor partidelor, cel puţin în zona Piteştiului. Ne bazam atunci cand afirmam asta, atat pe un sondaj realizat de ziarul nostru si care a nascut vii controverse de la Pitesti si pana la Bucuresti cat si pe sursele noastre de incredere care intotdeauna ne-au oferit informatii corecte. Ei bine, sondajul realizat de ziarul nostru si care-l dadea favorit principal la primaria Pitesti pe Tudor Pendiuc a agitat intr-atat apele la sediul din Kisellef al PSD incat, imediat s-a luat decizia de a comanda si plati un nou sondaj facut de aceasta data ce cunoscuta Casa de Sondaje Avangarde detinuta de Marius Pieleanu. Surpriza uriasa, insa ! Rezultatele sondajului platit cu mii de euro a confirmat pe deplin sondajul ziarului nostru, cel putin in privinta lui Pendiuc. Potrivit rezultatelor acestuia, Tudor Pendiuc ar castiga detasat alegerile, devansand categoric contracandidatii, fie ca ar candida independent, fie sub umbrela PSD. Daca ar candida independent, ar castiga primaria cu un procent de 40 % din voturi ia daca ar candida reprezentand PSD, ar iesi invingator cu un scor apropiat de 50 %, mai exact 48%. Procentul obtinut de Pendiuc ca independent in sondajul Avangarde este absolut identic cu procentul obtinut in sondajul ziarului nostru de acum o luna si jumatate.
Sa mai spunem ca aceste date ar fi raspunsul corect la intrebarea de ce il vrea Mircea Andrei pe actualul primar in echipa sa. Sursele noastre sustin ca Tudor Pendiuc a aflat de rezultatele sondajului si, increzator in sine, a decis sa candideze ca independent pentru un nou mandat in fruntea pitestenilor, un alt amanunt dezvaluit de ziarul nostru in premiera, la jumatatea luni trecute.
Amintim cǎ potrivit noului Cod de etică și Conduită al social democraților, adoptat recent, membrii PSD care sunt urmăriți penal pentru fapte de corupție sau evaziune sau care au fost deja condamnați, nu au nicio șansă de a candidala funcții de primari sau de parlamentari pe listele PSD. Cum cele spuse de noi la jumatatea lui decembrie cum ca Pendiuc va candida ca independent si care, iata, se confirma, este clar cǎ atât PNL cât şi PSD vor avea o mare problemǎ cu cei doi candidaţi aflaţi pe turnanta, Narcis Sofianu şi Cornel Ionicǎ.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

ATENȚIE! Lucrări pe drumul spre Cepari și alte 5 drumuri din județul Argeș

Publicat

in

Consiliul Județean Argeș informează participanții la traficul rutier că, în perioada 27.11 – 29.11.2023, va efectua, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și terți în baza contractului de administrare, următoarele activități la infrastructura rutieră:

# Montat parazăpezi pe DJ 703 B lim.jud.Olt – Mârghia, com. Lunca Corbului

# Reparații asfaltice pe DJ 703 A Cocu – Poiana Lacului, km 18+850 – 21+850, com. Poiana Lacului

# Deszăpezire, District Cepari

# Montat  parazăpezi pe DJ 503 Lim. Jud. Giurgiu – Slobozia – Rociu – Oarja – Catanele, com Oarja

# Modernizare DJ 679 D, Malu – Colțu – Ungheni, km 7+940 – 14+940, com. Ungheni

# Modernizare DJ 703 H Valea Danului – Cepari.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ARGEȘ – VIDEO | Incendiu la Poșta din Trivale

Publicat

in

Pompierii piteșteni au intervenit in aceasta dimineata pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în clădirea oficiului poștal din cartierul Trivale. Incendiul se manifestă în camera în care se află centrala termică, cu degajare mare de fum.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum.
Pentru a face desfumarea spațiului, pompierii au folosit un aparat de evacuare a fumului, ce a permis o vizibilitate mai bună la locul intervenției.
Personalul de serviciu s-a evacuat până la sosirea pompierilor.
În urma evenimentului au ars materiale combustibile din apropierea centralei termice.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric la nivelul unui conductor de electricitate.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend