Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Eko Group și THE GRILL: O Colaborare de Efect pentru Publicitate de Clasă

Publicat

in

Într-o mișcare îndrăzneață și strategica, Eko Group a semnat un parteneriat pe termen de 5 ani cu cel mai prestigios restaurant din Cartierul Francez, THE GRILL. Această colaborare de excepție promite să aducă publicității un suflu nou și sofisticat prin amplasarea unui display profesional de publicitate în spațiul elegant al restaurantului.


Eko Group, lider în soluții de publicitate digitală din București și Ilfov, a găsit în THE GRILL partenerul perfect pentru a aduce publicitatea la un alt nivel. Amplasarea unui display profesional pentru reclamă de înaltă calitate într-unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din București este o adevărată oportunitate de a ajunge la publicul țintă cu eleganță și impact.

Totemul digital de 43 de inci este dotat cu tehnologie avansată, oferind conținuturi video de înaltă calitate premium. Cu acest dispozitiv, Eko Group poate livra mesajele publicitare într-un mod captivant și memorabil, completând astfel experiența exclusivistă a clienților THE GRILL.

Pentru THE GRILL, această colaborare reprezintă o modalitate modernă de a se conecta cu clienții și de a-și promova serviciile culinare deosebite. Display-ul profesional va oferi restaurantului o platformă versatilă pentru a prezenta meniul său rafinat, evenimentele speciale și ofertele exclusive, totul într-un cadru elegant și modern.

Colaborarea dintre Eko Group și THE GRILL nu se oprește doar la implementarea acestui display. Eko Group oferă, de asemenea, consultanță și soluții complete pentru a asigura o utilizare eficientă a dispozitivului și pentru a maximiza impactul în promovarea brandului exclusivist al restaurantului.

Această inițiativă nu face decât să consolideze poziția de lider a THE GRILL pe piața restaurantelor de lux din România, demonstrând angajamentul lor pentru inovație și pentru oferirea unei experiențe culinare contemporane și memorabile. Prin această colaborare, Eko Group și THE GRILL deschid calea spre o publicitate sofisticată și de impact, redefinind standardul în industria publicității din România.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend