Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EKO Group lider în furnizarea de soluții de afișaj digital si iDentity, lider de furnizare de servicii de stomatologie estetică și implantologie dentară de înaltă calitate, incheie un parteneriat important

Publicat

in

Eko Group, lider în furnizarea de soluții de afișaj digital, se mândrește să anunțe o nouă colaborare de succes cu clinica de renume iDentity, specializată în servicii dentare estetice de calitate superioară. Această alianță strategică va permite furnizarea unor servicii de publicitate outdoor de înaltă calitate pentru a promova serviciile și ofertele inovatoare ale clinicii iDentity într-un mod captivant și impactant.

Prin intermediul soluțiilor Eko Group, clinica iDentity va beneficia de tehnologii avansate de publicitate outdoor, inclusiv panouri publicitare și ecrane digitale de înaltă rezoluție, plasate strategic în locații cu trafic intens. Aceste soluții digitale moderne vor permite clinicii iDentity să-și transmită mesajele cheie, să ofere informații utile și să atragă atenția publicului țintă în mod eficient și captivant.

Având o lungă experiență în furnizarea de soluții digitale de afișaj, Eko Group va lucra îndeaproape cu echipa iDentity pentru a dezvolta strategii personalizate de publicitate outdoor, adaptate nevoilor și obiectivelor clinicii. Astfel, se va asigura o experiență optimă a clienților și o promovare eficientă a serviciilor dentare estetice de înaltă calitate oferite de iDentity.

Eko Group este dedicat oferirii unui suport cuprinzător, de la consultanță inițială și planificare strategică, până la instalare și monitorizare continuă a rețelei de publicitate outdoor. Acest parteneriat strategic oferă o oportunitate unică pentru iDentity de a crește vizibilitatea și de a interacționa în mod eficient cu publicul doritor de servicii de stomatologie estetică.

Ambele companii împărtășesc valorile înalte ale calității, inovației și serviciilor exemplare, dorind să ofere o experiență memorabilă pentru clienți și să atingă cele mai înalte standarde în domeniul lor de activitate.

Despre Eko Group:

Eko Group este un lider în furnizarea de soluții de afișaj digital inovatoare, specializat în tehnologii avansate pentru publicitate outdoor și indoor. Compania oferă consultanță, instalare și monitorizare a soluțiilor digitale personalize pentru a satisface nevoile și obiectivele clienților.

Despre iDentity:

 iDentity este o clinică de referință în furnizarea de servicii de stomatologie estetică și implantologie dentară de înaltă calitate, cu sedii în București. Echipa iDentity este formată din experți talentați și dedicăți să ofere zâmbete frumoase și sănătoase clienților lor, folosind cele mai avansate tehnici și tehnologii disponibile.

Eveniment

Von der Leyen si-a facut bilantul si considera ca vaccinul anti-COVID e un succes major al mandatului sau

Publicat

in

Dupa cum a anuntat deja, presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, mai vrea un mandat in fruntea executivului comunitar. Si are asigurati inca 5 ani la Bruxelles, intrucat toate tarile membre sunt de acord sa-i prelungeasca sederea. Mandatul ei se incheie in noiembrie, insa Ursula si-a facut deja bilantul: potrivit brosurii publicate de Comisia Europeana, realizarea majora a Ursulei von der Leyen este vaccinul anti-COVID. Desi serul e extrem de controversat, presedinta Comisiei Europene sustine in continuare ca „a salvat vieti”. Si avem si o cifra a achizitiilor: von der Leyen se lauda ca a cumparat 4,6 miliarde doze de vaccin anti-COVID. Sa ne reamintim insa ca sute de milioane de doze au fost sau urmeaza sa fie aruncate. Mai multe informatii citit aici https://ghimpele.ro/von-der-lyen-isi-face-bilantul-si-se-lauda-cu-vaccinul-anti-covid-despre-care-spune-ca-a-salvat-vieti/

Citeste mai mult

ACTUAL

Cum sa ne ferim de efectele prafului saharian

Publicat

in

Mai ales pacientii cu afectiuni cronice cum ar fi astmul sau bolile cardio-pulmonare trebuie sa ia masuri special de protectie in aceasta perioada in care tara noastra se confrunta cu un nor de praf saharian. In general populatia se poate confrunta cu uscaciunea pielii, buze crapate si jena oculara, din cauza particulelor de praf din aer. In perioada 29 februarie, ora 14 – 01 martie, ora 22, circulatia aerului, predominant sud-sud-estica, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer incarcate cu particule de praf de origine sahariana.Aceasta masa de aer soseste in sud[1]estul Europei, implicit zona Romaniei. Asadar se vor inregistra concentratii mai mari de praf, iar in unele regiuni se vor norul de praf saharian se va asocia cu ploi. Mai multe detalii aici https://www.ucoz.ro/praf-saharian-in-zona-romaniei-ce-trebuie-sa-facem/

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend