Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Eden Capital Development: Exclusivitate și Inovație în Universul Rezidențial Românesc

Publicat

in

Descoperă universul fascinant al dezvoltării imobiliare cu Eden Capital Development! O poveste de succes românească ce a început în anul 2009, aducând exclusivitate și inovație pe piața rezidențială. Ansamblurile noastre sunt mai mult decât locuințe – sunt opere de artă arhitecturală ce redefinesc traiul urban. Cu standarde ridicate și parteneriate durabile, ne dedicăm crearii de spații ce transcend funcționalitatea. Eden Capital Development se adreseaza celor ce doresc sa facaatat investiții inteligente, cat si sa se bucure de o experienta de viata exclusivista.

Dezvoltarea de succes a Eden Capital Development în lumea imobiliară

Lansarea Eden Capital Development în industria imobiliară a avut loc în anul 2009, când piața rezidențială din București a resimțit o cerere crescândă pentru locuințe premium și high-end. Această companie cu capital integral românesc și-a asumat misiunea de a aduce inovație și excelență în construcția de locuințe, urmărind să creeze nu doar spații de locuit, ci adevărate opere de artă arhitecturală.

De-a lungul anilor, Eden Capital Development și-a câștigat reputația de dezvoltator imobiliar de încredere, datorită angajamentului său constant față de calitate și față de comunitate. Compania a urmat o strategie bazată pe parteneriate solide, dorind să creeze nu doar locuințe, ci și -comunitatie durabile alaturi de clienții săi.

Unul dintre cele mai semnificative aspecte ale activității Eden Capital Development a fost concentrarea pe detalii și inovație. Locuințele dezvoltate de companie nu au fost doar spații funcționale, ci adevărate opere de artă, datorită finisajelor și dotărilor de excepție. Cu un design inovator, fiecare ansamblu rezidențial a devenit o emblemă a excelenței în construcții.

Compania a dezvoltat două linii majore de proiecte: brandul Cortina și brandul City.

Brandul City a adus în prim-plan ansambluri situate în segmentul premium, subliniind diversitatea și capacitatea Eden Capital Development de a se orienta către o plajă diferită de clienți

Sub umbrela brandului Cortina, Eden Capital Development a creat ansambluri high-end, precum celebrul Cortina Residence, care a obținut locul I la Bienala Națională de Arhitectură din 2016. De asemenea, Cortina Academy a dovedit că inovația și standardele ridicate pot fi integrate chiar și în zone centrale, oferind astfel o experiență de locuire unică.

Sub același brand  a dezvoltat și Cortina North, un proiect amplasat în Nordul Bucureștiului, care a captat atenția prin conceptul său integrat de locuire și lifestyle. Îmbinând armonios comunitatea cu mediul înconjurător, acest ansamblu a confirmat încă o dată abilitățile de dezvoltator ale Eden Capital Development. Datorită amplorii proiectului si facilitatilor incluse, acesta a fost premiat international in cadrul Romanian Property Awards in categoria Residential Large Scale Development.

În prezent , compania are în derulare, pe segmental high-end,  proiectele Cortina126 și Cortina Forest, semn că angajamentul față de inovație și excelență rămâne neschimbat,

Strategia si planurile de extindere vizează dezvoltarea pe amele segmente, premium și hig-end, vizând inclusiv o extindere nationala.

Eden Capital Development a reușit să redefinească standardele în construcția de locuințe, aducând inovație, seriozitate și calitate în centrul atenției. Prin proiectele sale, această companie și-a consolidat poziția ca un jucător major în peisajul imobiliar românesc, oferind nu doar locuințe, ci și experienta unui model de viata spectaculos.

Printre realizările notabile ale companiei se numără și Cortina North, un proiect amplasat în Nordul Bucureștiului, care a captat atenția prin conceptul său integrat de locuire și lifestyle. Îmbinând armonios comunitatea cu mediul înconjurător, acest ansamblu a confirmat încă o dată abilitățile de dezvoltator ale Eden Capital Development. De asemenea, si acest proiect a fost premiat international in cadrul Romanian Property Awards in categoria Residential Large Scale Development.

În plus, compania are în derulare proiectele Cortina126 și Cortina Forest, semn că angajamentul față de inovație și excelență rămâne neschimbat, coroborat cu strategia si planurile de extindere in segment pentru anii viitori .

Eden Capital Development a reușit să redefinească standardele în construcția de locuințe, aducând inovație și calitate în centrul atenției. Prin proiectele sale, această companie și-a consolidat poziția ca un jucător major în peisajul imobiliar românesc, oferind nu doar locuințe, ci și experienta unui model de viata spectaculos.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ultimele probe la Târgul de Crăciun din Capitală: ‘Se deschide oficial mâine. Totul arată spectaculos’

Publicat

in

Primăria Municipiului București (PMB) anunță deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Piața Constituției.

Târgul de Crăciun din Capitală se deschide joi, începând cu ora 16:00.

Anunțul PMB:

„Am făcut aseară probe de lumini în Piața Constituției și totul arată spectaculos.

Târgul de Crăciun se deschide oficial mâine la ora 16:00, iar la ora 18:00 aprindem luminile în Piață simultan cu iluminatul festiv din oraș.

Bradul de 30 de metri e împodobit, iar Căsuța lui Moș Crăciun e gata să-i primească pe copii”.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău

Publicat

in

Pernele auxiliare au devenit o adevărată necesitate pentru fiecare autoturism. Acestea sunt extrem de utile pentru a îmbunătăți suspensia și pentru a oferi un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme. La noi în țară aceste drumuri sunt destul de des întâlnite, iar mașina poate avea de suferit dacă există un traseu pe care îl faci zilnic pe aceste drumuri. În acest caz, pernele auxiliare sunt o adevărată necesitate. Cu o investiție minimă poți salva suspensia mașinii și îi poți prelungi durata de viață. Totodată, cu ajutorul pernelor de aer poți menține în siguranță elementele inferioare ale mașinii, deoarece nivelul acesteia de la sol se ridică. 

Online poți comanda kituri complete de perne auxiliare pentru autoturismul tău. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție perne aer Passat B6, cât și o mulțime de alte modele. Pentru a alege modelul corespunzător mașinii tale, este necesar să selectezi din listă marca și modelul acesteia, cât și anii de fabricație. În acest fel comanzi produsul potrivit, fără să fie necesară vreo ajustare a mașinii. Montarea și demontarea lor se face foarte repede, fără să fie necesară ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele pneumatice se montează în interiorul arcurilor de suspensie din spate, iar instalarea este posibilă dacă amortizoarele standard sunt structurate în afara cavității arcului. 

Pernele auxiliare vin în kituri complete ce cuprind pernele auxiliare, bucșe pentru poziționare, spray de silicon, kit de pompare și instrucțiunile de montare. Montarea lor se face foarte rapid, la fel și demontarea, fără să fie necesare costuri mari. De asemenea, prețul unor astfel de perne este unul scăzut și accesibil pentru orice șofer, așadar cu siguranță merită suspensia mașinii o investiție modică.

Specificațiile tehnice ale pernelor auxiliare

Pernele auxiliare AirPower sunt foarte rezistente la ulei și combustibil. Calitatea lor este una superioară, iar durata de folosire se întinde pe o perioadă lungă de timp. Sunt capabile să reziste în condiții diverse, în contact cu apa, soluții slabe de acizi, soluții alcaline și în alte medii agresive. Proprietățile lor fizice și mecanice sunt ridicate, având o rezistență mare la comprimare, frecare sau vibrații. 

Aceste perne auxiliare sunt potrivite pentru orice autoturism, fiind disponibile o mulțime de modele pe site-ul Perneauxiliare.ro. Pernele au o rezistență crescută la căldură și la îngheț, funcționând perfect în diverse zone climatice. Așadar, fie că mergi cu mașina într-un loc călduros sau la munte, în orice situație acestea vor funcționa fără probleme și vor continua să protejeze mașina. 

Pernele AirPower vin cu o serie de avantaje!

Montarea pernelor aduce confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme și ridică nivelul mașinii față de sol. Acestea nu sunt singurele avantaje de care poți beneficia în momentul în care au fost montate pernele, ci te poți bucura și de o echilibrare perfectă a mașinii pentru încărcăturile masive. 

Montarea și demontarea sunt simple și rapide, iar la momentul în care se conduce cu o remorcă, stabilitatea se mărește. Cu alte cuvinte, aceste perne nu doar că oferă confort și protejează mașina, ci oferă și siguranță. 

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

H

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend