Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Economisiti bani, dar nu calitate: alternative la parfumurile clone

Publicat

in

Sunteti indragostiti de esente, nu si de forme sau etichete? Doriti sa va mai salvati din buget, fara a face rabat de la calitate? O alternativa rapida si accesibila pentru a beneficia de esente olfactive cu totul speciale este reprezentata de parfumuri clone inspirate din esente originale, recunoscute pe plan modial.

Sunteti indragostiti de esente, nu si de forme sau etichete? Doriti sa va mai salvati din buget, fara a face rabat de la calitate? O alternativa rapida si accesibila pentru a beneficia de esente olfactive cu totul speciale este reprezentata de parfumuri clone inspirate din esente originale, recunoscute pe plan modial.

Spre deosebire de parfumurile fake, care imita ambalajul, impachetarea si continutul produsului, fara a oferi aceeasi calitate cu a originalului, parfumurile de tip clona nu incearca sa induca in eroare cumparatorul.

Parfumurile clona sunt produse originale, la care numele de marca  este utilizat strict in scop orientativ, singurele conexiuni ale acestora cu esentele celebre constand in faptul ca aroma poate fi identica sau apropia foarte mult de cea originala.

Esente inspirate din parfumuri celebre

Colectiile de parfumuri clone sunt inspirate de parfumurile originale. Ele pleaca de la aceleasi ingrediente, iar in unele cazuri se poate interveni cu modificari olfactive pentru a satisface dorintele consumatorilor finali. Sunt parfumuri calitative, persistente, pentru dama si barbati, inspirate dupa cele celebre si  dezvoltate sub atenta supraveghere a expertilor de top.

Parfumurile tip clona, cu note asemanatoare parfumurilor cunoscute, nu ar trebui excluse de pe lista de shopping, fiind o varianta accesibila de a experimenta esente calitative inspirate de parfumuri originale. Prin notele folosite, obtinute din materii prime de inalta calitate, esentele tip clona sunt produse oneste, care incearca sa se apropie cat mai mult de parfumurile recunoscute pe plan mondial, fara a imita produsul original, avand in vedere faptul ca ambalajul este diferit si poarta o alta marca.

In cazul parfumurilor clone calitative, persistenta este extrem de apropiata de cea originala, in unele cazuri concentratia fiind poate chiar mai mare decat originalul. Parfumurile au o rezistenta ce poate depasi chiar si 10 ore, iar pe haine esentele clone pot fi simtite inclusiv dupa cateva zile.

Povestea parfumurilor clone de pe Parfumat

Parfumurile clona din magazinul online parfumat.ro reprezinta o alternativa ideala la parfumurile de marca, mainstream sau de nisa, fiind dedicate iubitorilor de esente calitative, adaptate dupa retetele parfumurilor preferate de public. Parfumeria online a ales cel mai bun producator de parfumuri clone, totul fiind gandit si realizat la nivel premium –  de la esente fine produse in Turcia cu materii prime de cea mai buna calitate, pana la esente frantuzesti marca Jean Niel, care cuceresc iremediabil simturile.

Inspirata din parfumuri de brand, gama bogata de parfumuri clone se remarca prin modificarile aduse asupra componentei olfactive a esentelor, pentru a satisface dorintele consumatorului final. Pentru a completa cu succes portofoliul de parfumuri clone si a aduce in fata clientilor sai o multitudine de produse, Parfumat a selectat cei mai buni producatori de clone – Shaik Perfume, Edossa, Loris Perfume, Lion Francesco, Saria Perfume – urmand ca in curand sa surprinsa cu alte noi brand-uri. In magazinul online puteti identifica parfumul clona potrivit, de calitate superioara, cu note ce fac diferenta, influenteaza starea de spirit si subliniaza individualitatea.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

SPITALUL MUNICIPAL CURTEA DE ARGEȘ ORGANIZEAZĂ CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCȚIEI DE MANAGER

Publicat

in

Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Curtea de Argeș, organizează concurs pentru ocuparea funcției de MANAGER — persoană fizică.

La concurs au acces persoane fizice care intrunesc cumulativ următoarele condiții:

  • a) cunosc limba română, scris si vorbit;
  • b) să fie absolventi cu diplomă a studiilor universitare de licență sau de master in medicină, specializarea medicină, medicină dentară, juridice sau știinte economice să aibă cel
  • putin 5 ani vechime in specialitatea studiilor;
  • c) nu au fost condamnate pentru săvârșirea unei infractiuni comise cu intentie, cu exceptia
  • situatiei in care a intervenit reabilitarea;
  • d) nu au fost destituite dintr-o functie de conducere sau nu au fost sanctionate disciplinar in
  • ultimii 5 ani;
  • e) sunt apte din punct de vedere medical (fizic si neuropsihic);
  • f) nu au implinit vårsta standard de pensionare, conform legii.

Perioada de inscriere a candidatilor: 28.09.2023-27.10.2023, in zilele lucrätoare, in
intervalul orar 08:00 —13:00


Informatii suplimentare se pot obtine de la Spitalul Municipal Curtea de Argeș, la
numărul de telefon: 0248722150, interior 21 1 7, sau la adresa de e-mail: secretariat@smca.ro.

Primarul Constantin Panțurescu a dat deja o decizie prin care modifică radical componența Comisiei de Concurs.

CITESTE AICI DISPOZITIA PRIMARULUI PRIN CARE MODIFICA REGULAMENTUL DE CONCURS

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Accident grav în Argeș – A plecat la școală cu motocicleta și a ajuns la spital – Elevul a fost lovit de un BMW

Publicat

in

Un grav accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, în municipiul Pitești, bulevardul Nicolae Bălcescu, în careau fost implicate un autoturism și o motocicletă condusă de un puștan de 17 ani. Paramedicii SMURD au preluat o victimă, motociclistul, în vârstă de aproximativ 17 ani, care prezintă un traumatism la membrul inferior drept și zgârieturi la nivelul toracelui. Victima este transportată la spital de către echipajul SMURD.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend