Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

După PLx 145, un nou fake news vizează copiii: Ministerul Familiei NU solicită în școli informații despre sănătatea elevilor

Publicat

in

Ministerul Familiei a dezminţit o ştire falsă care ar circula pe reţele de socializare şi a explicat că nu solicită date despre sănătatea copiilor şi a familiei şi nici nu a distribuit în şcoli „Chestionarul familiei”, care nu aparţine instituţiei. Reacţia vine în condiţiile în care pe reţelele de socializare circulă informaţii potrivit cărora instituţia transmite chestionare în unităţile de învăţământ pentru a afla starea de sănătate a copiilor, cu scopul de a îi separa ulterior de familiile lor, pe criterii medicale.

Ministerul Familiei nu a solicitat de la şcoli informaţii despre sănătatea copiilor! Ministerul Familiei nu a distribuit în şcoli chestionare despre sănătatea familiei! Ministerul Familiei sprijiină toţi copiii din România şi nu doreşte separarea lor de familie! «Chestionarul familiei» nu aparţine Ministerului Familiei”, arată o postare de vineri pe pagina de Facebook a instituţiei.

Free blog counter