Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DOCUMENTE! SCANDAL MONSTRU LA PRIMĂRIA CURTEA DE ARGEȘ – PRIMARUL PANUȚURESCU HULIT DE PROPRII ANGAJAȚI – ILEGALITATI LA AUTORIZAȚII?

Publicat

in

E scandal monstru la Primăria Curtea de Argeș cu doar 2 zile inainte de alegerile din 9 iunie. Mai multi angajați ai primăriei ne-au declarat ca actualul edil, candidat pentru un nou mandat, sfideaza legea si institutiile statului fără să-i pese de consecințe și de soarta orașului, comportându-se exact ca tătucul său politic, personajul de tristă amintire Liviu Dragnea.. Angajații primăriei sustin ca au fost injurati de primar ca la usa cortului dupa ce s-au dus sa îi ceară explicații după controalele ISC de pe șantiere sau cu privire la suspiciunile de ilegalitati cu privire la acordarea autorizatiilor de construire in peeriada ce a urmat dupa anularea PUG-ului orasului în instanță. Angajații primăriei spun ca din cauza sfidării și a nepăsării primarului ei au fost amendați de ISC. Acestia ne-au pus la dispozitie urmatoarele documente care arata cat se poate de clar manevrele pe care le girează primarul Panțurescu cu acoliții săi. Cum este campanie elctorala, prezentam astazi doar o parte din documente și detalii urmand ca imediat după alegeri sa detaliem aceasta afacere pe banii argeșenilor și care duce, la fel, spre penal.

Citeste mai mult

ACTUAL

Parlamentul Turciei cere o „soluție cu două state” în Cipru

Publicat

in

Parlamentul turc a adoptat vineri o rezoluţie care cere o „soluție cu două state” în Cipru și „sfârşitul izolării inumane” a părţii de nord a Ciprului, unde Ankara a fondat o republică separatistă pe care a recunoscut-o numai ea, relatează vineri AFP și Agerpres.

Votul s-a desfăşurat în ajunul împlinirii a 50 de ani de la divizarea insulei.

„Facem apel la comunitatea internaţională să pună capăt izolării inumane impuse ciprioţilor turci şi la recunoaşterea meritată a Ciprului de Nord”, se arată în rezoluţie.

Republica Turcă a Ciprului de Nord (RTCN), fondată în 1983, la nouă ani după intervenţia militară a forţelor turce pe insulă, nu are o existenţă legală şi este sprijinită doar de Ankara.

„În pofida rolului constructiv al părţii turce în procesul de negociere care durează de peste 50 de ani, nu s-a obţinut niciun rezultat din cauza intransigenţei părţii greceşti”, au acuzat deputaţii turci.

„În timp ce ciprioţii greci au fost recompensaţi cu aderarea la Uniunea Europeană, ciprioţii turci au fost supuşi la izolare, restricţii şi embargouri injuste şi inumane“, mai acuză rezoluția.

„Astăzi singura soluţie pentru Cipru este recunoaşterea egalităţii suverane şi a statutului internaţional” al părţii turce a insulei, conchid deputaţii turci, făcând apel la „o soluţie cu două state, singurul mod de a garanta stabilitatea şi o pace durabilă în regiune”.

Sâmbătă, preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan urmează să efectueze o vizită pe insulă pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la debarcarea armatei turce pe coastele de nord ale Ciprului, la cinci zile după tentativa de lovitură de stat a naţionaliştilor ciprioţi greci care doreau anexarea insulei la Grecia.

Moartea fostului secretar american de stat Henry Kissinger în noiembrie anul trecut a declanșat un val de bucurie în rândul ciprioților greci, care consideră că el a fost cel care a convins guvernul de la Washington să nu se opună invaziei Turciei.

Citeste mai mult

ACTUAL

TRAGEDIE ÎN ARGEȘ – A căzut secerat la pamânt și a murit! Bărbatul avea 50 ani

Publicat

in

Un bărbat de 50 ani și-a pierdut viața în această dimineață după ce a căzut în plină stradă! Tragedia s-a petrecut în comuna argeșeană Bârla, iar din primele informații, se pare că acestuia i s-ar fi făcut rău, iar într-o clipă a căzut secerat la pământ. La fața locului a intervenit de urgență un echipaj SMURD și un echipaj al Servicului Județean de Ambulanță Argeș, care au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, după zeci de minute de eforturi, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend