Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

DigiSport: A decis că fotbalul nu e pentru el și a dat lovitura: acum are zeci de milioane €. Totul a început cu un „pariu”

Publicat

in

Charlie Wilson (31 de ani) este un nume care nu le spune nimic iubitorilor fotbalului, însă britanicul și-a asumat acest lucru și a hotărât să înceapă o carieră în alt domeniu. Wilson a fost un portar promițător de la juniorii lui Crystal Palace și a evoluat câțiva ani în ligile de amatori din Anglia, dar a înțeles că fotbalul… Citește integral pe DigiSport.ro

A renunțat la fotbal și s-a îmbogățitFoto: Philippe Demande / Alamy / Alamy / Profimedia

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Creșteri puternice pentru acţiunile Trump Media

Publicat

in

De

Preţul acţiunilor Trump Media, proprietara aplicaţiei Truth Social, a încheiat tranzacţiile de joi în urcare cu aproape 26%, consemnând creşteri puternice pentru a doua zi consecutiv, transmite CNBC, citat de news.ro.

Acţiunile Trump Media au câştigat 6,79 USD pe acţiune, joi, pentru a închide la 33,19 USD, un câştig de 25,72%.

Peste 17,3 milioane de acţiuni ale Trump Media şi-au schimbat proprietarii în timpul zilei, compania având o capitalizare bursieră de 4,5 miliarde de dolari.

Acţiunile Trump Media au închis miercuri în urcare cu peste 15%. Marile câştiguri vin după o scădere cu 20% a preţului acţiunilor faţă de săptămâna trecută, urmată de o scădere de 18% luni şi o scădere de peste 14% marţi.

Citeste mai mult

NATIONAL

Iranul se amuză, după atacul Israelului: Se pare că presa americană visează

Publicat

in

De

Oficialii din Iran au dat un prim comunicat de presă și arată faptul că apărarea antiaeriană a Iranului a fost activată, iar atacurile Israelului nu au provocat pagube semnificative. Purtătorul de cuvânt al Centrului Național pentru Spațiul Cibernetic al Iranului, Hossein Dalirian, susține că atacul Israelului a fost unul eșuat și se amuză pe seama presei din SUA.

”Se pare că presa americană a visat că Israelul a atacat Iranul; Altfel, un atac eșuat cu câteva quadcoptere, care au sfârșit prin a doborî câteva păsări mici, nu este considerat un atac nicăieri în lume”, a spus Dalirian.

Sistemele de apărare aeriană ale Iranului au fost activate în mai multe regiuni ca măsură de precauție împotriva unor potențiale amenințări aeriene, potrivit ultimului raport al agenției de știri de stat, IRNA.

“În urma activării sistemului de apărare aeriană în unele părți ale țării pentru a face față unor posibile ținte, rapoartele indică faptul că, până în prezent, nu au fost raportate lovituri sau explozii la scară largă cauzate de vreo amenințare aeriană”, a declarat IRNA vineri dimineața devreme, ora locală.

Nu au lovit instalațiile nucleare

Verificări extinse în Isfahan, o provincie centrală critică cu importante instalații nucleare, indică faptul că toate instalațiile militare și de securitate sensibile rămân în siguranță, fără a fi raportat niciun incident.

În plus, IRNA a precizat că nu au existat activări ale sistemelor de apărare antirachetă.

Trei drone “au fost doborâte cu succes de apărarea antiaeriană a țării, nu există deocamdată rapoarte privind un atac cu rachete”, a declarat purtătorul de cuvânt al Centrului Național pentru Spațiul Cibernetic al Iranului, Hossein Dalirian, pe X.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend