Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dezastru în Japonia după un cutremur de 7,4 pe Richter/ 4 morți și peste 100 de răniți + pagube importante (Video)

Publicat

in

NATIONAL

Bărbatul prins de mascați făcând trafic de Oxicodonă și Fentanil a fost reținut

Publicat

in

Bărbatul suspectat că a vândut peste 10.000 de comprimate cu substanţă activă Fentanil, 700 de comprimate Oxicodonă, 1.200 de fiole de morfină şi care a fost prins în flagrant a fost reţinut, joi seară, de procurorii DIICOT, potrivit News.ro.

Sigla DIICOTFoto: AGERPRES

”Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea inculpatului, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, a transmis, joi seară, DIICOT.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut, joi, trei percheziţii în Bucureşti, în cadrul operaţiunii ”Himera”, într-un dosar de trafic de droguri în care un bărbat este suspectat că a vândut peste 10.000 de comprimate care conţin ca substanţă activă Fentanil, aproximativ 700 de comprimate Oxicodonă, 1.200 de fiole de morfină, 380 de plasturi ce conţin ca substanţă activă Fentanil şi comprimate de codeină.

Fentanilul şi Oxicodona sunt considerate cele mai periculoase droguri de mare risc existente în prezent pe piaţă, având în mod frecvent efect letal.

Conform sursei citate, Oxicodona este un analgezic opioid produs de industria farmaceutică şi utilizat pentru tratamentul durerilor severe, face parte din categoria medicamentelor cu regim special şi poate fi eliberat în farmacii numai în baza unei prescripţii medicale întrucât prezintă un risc major de dependenţă.

Oxicodona poate fi întâlnită pe piaţa farmaceutică sub denumirea de ”Oxidolor”, ”Oxycontin” ori ”Oxycodonă”, substanţa activă în toate aceste medicamente fiind clorhidratul de oxicodonă care figurează în tabelul anexă nr. II al Legii 143/2000.

Bărbatul a fost prins în flagrant având la el zeci de cutii cu comprimate care conţin Fentanil.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Aur pentru Franţa în proba de ştafetă mixtă la Europenele din Olanda

Publicat

in

Franţa a obţinut medalia de aur în proba de ştafetă mixtă, joi, la Campionatele Europene de ciclism, la Emmen, în Olanda, argintul revenind Italiei, iar bronzul Germaniei, transmite L’Equipe, potrivit Agerpres.

Vicecampioană mondială în luna august, echipa Franţei, în componenţa Remi Cavagna, Bruno Armirail, Benjamin Thomas, Audrey Cordon-Ragot, Cedrine Kerbaol şi Juliette Labous, a încheiat de această dată pe primul loc, graţie evoluţiei celor trei cicliste, fiind cronometrată în 44 min 23 sec 72 /100 pe un circuit de mai puţin de 20 de kilometri.

Italia (Edoardo Affini, Mattia Cattaneo, Matteo Sobrero, Elena Cecchini, Vittoria Guazzini, Soraya Paladin) a avut o întârziere de 5 sec, iar Germania (Miguel Heidemann, Jannik Steimle, Maximilian Richard Walscheid, Lisa Klein, Franziska Koch, Mieke Kroger) a sosit la 23 sec.

Pentru Franţa a fost prima medalie de aur în această probă.

Elveţia, campioana mondială en titre, s-a mulţumit cu locul 6, penalizată de absenţa lui Stefan Kung, ce a suferit o căzătură spectaculoasă miercuri în proba de contratimp.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend