Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De ce să alegi piese auto pentru Hyundai obținute din dezmembrări?

Publicat

in

Trăim într-un secol în care soluțiile de mobilitate ne sunt mai necesare ca oricând, motiv pentru care mașinile ne sunt practic indispensabile în viața de zi cu zi a acestui stil de viață modern.

Trăim într-un secol în care soluțiile de mobilitate ne sunt mai necesare ca oricând, motiv pentru care mașinile ne sunt practic indispensabile în viața de zi cu zi a acestui stil de viață modern. Indiferent de specificațiile ce se regăsesc sub capotă, mașinile au constant nevoie de atenție, pentru ca unele defecțiuni sunt dificil sau chiar imposibil de preîntâmpinat, mai mult decât atât, trebuie ținut cont de faptul că mașinile sunt în fond concepute din piese și accesorii cu o durată de viață limitată, astfel că mai devreme sau mai târziu, orice șofer se confruntă cu situații mai puțin plăcute, în care trebuie să investească în reparații. Găsirea unor piese auto de calitate și la un preț accesibil este în general o misiune destul de dificilă, astfel că mulți șoferi se afla într-un real impas în astfel de situații.

            La ora actuală, piesele auto obținute din dezmembrări capătă din ce în ce mai multa popularitate în rândul șoferilor, tocmai pentru că oferă un echilibru foarte bun între calitate și cost, un lucru pe care toate celelalte alternative nu îl pot bifa cu succes. Astfel, dacă te afli în căutarea unor piese auto pentru Hyundai sau pentru orice alt model de mașină pe care îl conduci, iată câteva motive pentru care să optezi cu încredere pentru piesele auto obținute din dezmembrări!

            Piese auto ce funcționează perfect

            Unul dintre lucrurile pe care șoferii ar trebui să le știe despre piesele auto obținute din dezmembrări este faptul că acestea funcționează perfect din toate punctele de vedere. De acest lucru se va asigura o echipă de experți auto, care de îndată ce vor extrage piesa dintr-un autovehicul vechi sau avariat, o vor trece printr-un amplu proces de verificare. În acest fel, va exista din start garanția unui produs perfect funcțional, chiar dacă este vorba despre o piesă second-hand.

            Prețuri de achiziție accesibile

            Calitatea deosebită și prețurile accesibile sunt de facto duo-ul care a dus la o creștere semnificativă a popularității acestor piese. Spre deosebire de piesele noi, care asigură o funcționalitate excelentă, dar care au un preț de achiziție ridicat, cele obținute din dezmembrări au avantajul că sunt mult mai accesibile din punct de vedere al costului.

            Diversitate impresionantă de piese și accesorii auto

            Un avantaj major îl constituie și faptul că optând pentru aceste tipuri de piese, vei avea acces la un portofoliu absolut impresionant de piese și accesorii pentru multiple modele de mașini. Multe piese și accesorii ce nu se mai fabrică și nu se mai găsesc în magazinele de profil, pot fi regăsite cu ușurință în parcurile ce se ocupa cu dezmembrări auto, având în vedere că aici sunt dezmembrate zilnic mașini sub diferite branduri și din ani diferiți de fabricație.

            Factura și garanție pentru fiecare piesă achiziționată în parte

            Nu în ultimul rând, achiziționarea unei piese auto din cadrul unui parc ce se ocupa cu dezmembrări auto, aduce cu sine și factura și garanție, un avantaj ce nu ar trebui trecut cu vederea. Astfel, în situația existentei unor neconformități sau chiar și a unor defecțiuni, piesa achiziționată va putea reparată sau chiar înlocuită dacă opțiunea reparației nu este posibilă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Vești bune pentru șomerii din România! Peste 67.000 de locuri de muncă așteaptă să fie ocupate

Publicat

in

Vești bune pentru sute de mii de români! Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a anunțat că peste 67.900 locuri de muncă sunt disponibile, în prezent, la nivel naţional, în timp ce angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă, prin reţeaua Eures România, 154 de posturi.

În ceea ce priveşte datele centralizate pentru România, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (5.165); manipulant mărfuri (3.760); muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor (3.382); muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (2.985); lucrător comercial (2.985); ambalator manual (2.921); curier (2.476); muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.584); muncitor necalificat la spargerea şi tăierea materialelor de construcţii (1.567); ajutor bucătar (1.434) macaragiu (1.021) etc.

De asemenea, din cele 67.913 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, 2.601 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate; programator; consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist în economie generală; referent de specialitate financiar-contabilitate; administrator cont etc.), 11.684 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (lucrător comercial; casier; agent servicii client; operator introducere, validare şi prelucrare date; vânzător etc), 13.719 pentru persoanele cu studii profesionale (manipulant mărfuri; ajutor bucătar; sudor; lăcătuş mecanic; confecţioner asamblor articole din textile etc.).

Restul, de 39.909 locuri de muncă sunt destinate persoanelor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale (agent de securitate; muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor; curier; muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet; muncitor necalificat în industria confecţiilor etc).

Potrivit sursei citate, angajatorii din SEE pun la dispoziţie, prin intermediul reţelei Eures România, 154 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European, cele mai multe în Belgia – 36 locuri de muncă pentru: muncitor necalificaţi în agricultură; tehnician dentar; Letonia – 30 locuri de muncă pentru: sudor; Germania – 24 locuri de muncă pentru: tehnician în mecatronică auto (carosier auto); muncitor în producţie; tehnician service; mecatronist; lucrători în producţie – procesare produse din carne.

În acelaşi timp, în Malta sunt disponibile 20 locuri de muncă pentru: şofer taxi, în Polonia – 18 locuri de muncă pentru: montator construcţii; director vânzări, în Italia – 15 locuri de muncă pentru: asistent medical, în Olanda – 6 locuri de muncă pentru: electrician; instalator; medic veterinar de urgenţă; căpitan secund; căpitan navă; inginer mecanic, iar în Austria – 5 locuri de muncă pentru tehnician producţie, conform agerpres.ro.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Economiei, Ştefan Radu-Oprea: Progresul nu poate exista fără un parteneriat public-privat solid, construit pe fundamente sănătoase

Publicat

in

Potrivit ministrului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan-Radu Oprea, progresul nu poate exista fără un parteneriat public-privat solid şi doar printr-o strânsă colaborare vor putea fi îndeplinite obiectivele stabilite atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu şi lung.

Acesta a participat marţi la şedinţa Consiliului Consultativ al Turismului (CCT), organizată la sediul central al instituţiei.

„Progresul nu poate exista fără un parteneriat public-privat solid, construit pe fundamente sănătoase, în cadrul căruia iniţiativele să pornească din ambele sensuri. Doar printr-o strânsă colaborare vom putea să ne îndeplinim obiectivele stabilite atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu şi lung!”, a spus Oprea în debutul şedinţei.

Conform unui comunicat al MEAT, şedinţa de lucru a CCT a oferit cadrul pentru a dezbate o serie de subiecte de interes pentru industria de turism. Unul dintre acestea a fost lista târgurilor internaţionale de profil la care Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) va participa, cu pavilion naţional, în anul ce va urma.

„Suplimentar faţă de cele 7 pieţe ţintă europene, care sunt prioritare pentru promovarea destinaţiei noastre, a fost explorată în discuţii inclusiv posibilitatea de a extinde prezenţa ţării noastre şi la o serie de manifestări expoziţionale din Asia sau America de Nord. În acest sens, CCT va analiza oportunităţile şi va livra instituţiei propuneri relevante, în ordinea importanţei, astfel încât România să poată participa la toate evenimentele de interes pentru promovarea sa”, se menţionează în comunicat.

Printre alte teme de interes, se află şi Strategia Naţională a României pentru Dezvoltarea Turismului. Astfel, în cadrul dialogului, a fost evidenţiată necesitatea integrării şi armonizării propunerilor formulate de către reprezentanţii mediului privat, astfel încât documentul programatic naţional să corespundă nevoilor reale ale industriei de profil. Ulterior, aşa cum a precizat ministrul Ştefan-Radu Oprea, va fi conturată o strategie complementară, dedicată activităţilor de marketing, astfel încât destinaţia noastră să poată fi promovată în mod eficient, atât intern, cât şi pe pieţele internaţionale.

Pe agenda şedinţei, s-a aflat şi iniţiativa MEAT de a interzice promovarea structurilor de cazare neclasificate pe platformele online care oferă servicii de intermediere între turişti şi proprietarii care îşi închiriază locuinţele pe termen scurt, în regim hotelier.

Iniţiativa ţine cont de prevederile regulamentului 2022/0358 al Comisiei Europene, aflat în curs de aprobare.

„În acest sens, membrii CCT au formulat o serie de propuneri, care vor fi integrate şi armonizate în proiectul de act normativ, care în scurt timp va fi publicat, spre consultare publică, pe site-ul instituţional”, subliniază sursa citată.

Totodată, în cadrul reuniunii a fost agreată crearea unui grup de lucru dedicat înfiinţării şi operaţionalizării Organizaţiei de Management al Destinaţiei, la nivel naţional.

De asemenea, cu această ocazie a fost realizată şi o scurtă prezentare a programului „România Atractivă”, coordonat de Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), prin intermediul căruia va fi dezvoltată o platformă online, dedicată promovării celor 12 rute cultural-turistice, regăsite în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. În context, invitaţii din partea MIPE, prezenţi la întâlnire, au explicat că următorii paşi pentru definitivarea proiectului sunt reprezentaţi de crearea unei identităţi vizuale pentru acesta, precum şi de stabilirea conţinutului specific, informează AGERPRES

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend