Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum să obții bani rapid și ușor din amanetarea telefonului

Publicat

in

Ai nevoie de bani urgent, dar nu vrei să renunți la telefonul tău preferat? Mulți oameni se confruntă cu situații financiare dificile și caută soluții rapide și convenabile. Dacă te afli în această situație, amanetarea telefonului poate fi o soluţie pentru a obţine rapid un împrumut. Continuă să citeşti pentru a afla cum poți să îţi amanetezi telefonul online, ce beneficii ai și ce trebuie să știi înainte de a face acest pas.

Ce înseamnă amanetarea telefonului online?

Amanetarea telefonului online este un serviciu care îți permite să obții un împrumut pe baza valorii telefonului tău, fără să te deplasezi la sediul firmei de amanet. Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular online, să trimiți o poză cu telefonul tău și să aștepți evaluarea. Dacă ești de acord cu suma oferită, vei primi banii în contul tău bancar sau prin alte metode convenabile. Bunul tău va fi păstrat în siguranță de firma de amanet telefoane, până când vei returna împrumutul și dobânda.

Ce beneficii ai dacă alegi amanetarea telefonului online?

Față de alte metode de a obține bani rapid, cum ar fi vânzarea sau împrumutul de la prieteni, amanetarea telefonului este mai avantajoasă. Iată câteva dintre beneficiile pe care le ai apelând la o firmă de amanet online telefoane:

Nu trebuie să renunți definitiv la telefonul tău. Poți să îl recuperezi oricând, dacă plătești împrumutul și dobânda la termen. 

Obții un preț corect pentru telefonul tău. Firma de amanet va evalua telefonul la distanță, pe baza unor criterii obiective, cum ar fi marca, modelul, starea tehnică și estetică. Nu vei fi nevoit să accepți o ofertă nesatisfăcătoare sau să negociezi cu potențiali cumpărători.

Firma de amanet îți va comunica clar care este comisionul pe care îl percepe pentru serviciul de amanetare online. Acesta poate varia în funcție de valoarea telefonului, perioada de amanetare și alte condiții specifice. Dacă nu ești mulțumit de comision, poți să discuți cu firma de amanet și să încerci să obții o reducere sau o ofertă mai avantajoasă.

Dacă alegi să amanetezi telefonul tău online, vei primi banii în cel mai scurt timp posibil, fără riscuri sau complicații. Nu trebuie să te îngrijorezi că nu vei găsi cumpărători sau că vei fi înșelat. Firma de amanet va respecta contractul și îți va returna telefonul după ce vei achita datoria.

Colaborezi cu o firmă de încredere. Amanetarea telefonului online este un serviciu legal și sigur, oferit de firme autorizate și verificate. Poți să verifici recenziile și opiniile altor clienți care au folosit acest serviciu și să te asiguri că firma de amanet are o reputație bună și respectă normele legale.

Ce trebuie să știi înainte de a-ţi amaneta telefonul online?

Amanetarea telefonului online este o soluție convenabilă pentru a obține bani rapid, însă, înainte de a lua această decizie, trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

Asigură-te că telefonul este funcțional, nu are defecte sau zgârieturi și că are toate accesoriile originale. 

Înainte de a semna contractul pentru telefoane amanet, citește cu atenție toate clauzele. Dacă ai nelămuriri sau întrebări, cere lămuriri firmei de amanet.

Dacă ţi-ai amanetat telefonul online, fii responsabil și plătește împrumutul și dobânda la termen. Dacă întâmpini dificultăți financiare sau alte probleme care îți împiedică plata la timp, contactează firma de amanet și încearcă să găsești o soluție amiabilă.

Prin urmare, amanetarea telefonului online este o modalitate rapidă și sigură de a obține bani atunci când ai nevoie urgent. Tot ce trebuie să faci, este să contactezi o firmă de amanet de încredere şi să citeşti cu atenţie contractul!

ACTUAL

Când nesimțirea epatează: Marina și Petrescu, doi străini de realitățile urbei, cer demisii și manipulează

Publicat

in

Doi bucureșteni străini de realitățile urbei basarabilor care, în ultima perioada, fac vizite mai dese pe la neamurile din Curtea de Argeș (c-așa le-a ordonat partidul) au ținut morțiș să arate că tupeul nesimțit tipic PSD poate fi depășit cu ușurință. Bogdănel Marina de la USR și Cosmin Petrescu de la PNL, bucureștenii de care vorbeam, cer demisia viceprimarului din Curtea de Argeș și a șefului de la Piețe după scandalul de ieri din consiliul Local. Așa cred ei că arată argeșenilor ce viteji sunt si că le pasă de urbe…. Ei cer asta nu pentru că le pasă de argeseni ci pentru ca ambii bucureșteni rupți de realitățile orașului vizează sa ajungă primari, adică interesul este strict politic. Sa le luăm pe rând… Nu le pasă deloc de argeșeni ba, mai mult, ce fac ei acum arata nepăsarea ultimilor 3 ani în care nu s-au aplecat deloc asupra realelor probleme din oraș. Nici nu aveau cum, din moment ce ambii locuiesc la București. Dacă le păsa de argeseni solicitau aceste demisii inca de acum 2, 3 ani. Daca le păsa de argeșeni veneau pregătiți la ședințele de CL din ultimii ani sau la dezbaterile importante ( apropos, la ce mall din București erați zilele trecute când se dezbătea bugetul orașului?) Dacă le păsa de argeșeni nu chiuleau de la ședințe sau dezbateri importante. Dacă le păsa de argeșeni se duceau permanent pe străzi și prin cartiere ca să ia contact cu relitățile orașului, nu o data la 4 ani, restul timpului fiind pe la terase, mall-uri sau joburi la stat (sau generate de contracte cu statul).

Marina și Petrescu dau impresia ca abia ieri au aflat că ședințele CL sunt veritabile reprezentații de circ, uitand ca acelasi viceprimar lovea o femeie acum aproape un an, uitand ca ei au votat prost si cu interes multe proiecte, inclusiv cel prin care Păunescu a ajuns director la Piețe, uitand ca au votat pentru a face poftele primarului in funcție de a se lauda cu proiecte neterminate prin oras si care dauneaza grav confortului argeșenilor. Băi, ești prost? Băi, ești nebun? Marina și Petrescu se prefac că nu au aflat că argeșenii considera, in mare majoritate, că avem cel mai slab și nepregătit Consiliu Local din istoria urbei. Niste prefăcuți dar și manipulatori, bucureștenii ăștia doi. Da, manipulatori… Marina minte argeșenii ca un document ar fi adus oamenii la sedina CL de ieri. Bietul de el, nu stie – nici nu acea cum sa afle de la Bucuresti – că oamenilor le-au fost încălcate proprietățile într-o zi de duminică fără ca cineva să-i anunțe sau să le spuună ce se întămplă. Poate că oamenii l-ar fi sunat in acea duminică pe bietul Marina, dar ce sa faca el, de-acolo de la București, așa că oamenii au sunat la presă și la Poliție și au decis să vină să ceară socoteală celor care gestionează orasul, inclusiv celor de la USR si PNL. De aceaa au venit oamenii la sedintă ieri, măi, băiețași de București. Nu ca au vazut ei pe un server nu știu ce document.

Dar ieri, cei de la PNL si USR, au venit ca de obicei nepregătiți dar cu pofta mare de a asista și a râde cu poftă la un circ ieftin cu care, oricum, erau obișnuiți. Dacă erau pregătiți și mergeau pe teren, printre argeșeni, înainte de ședință aflau, de exemplu, despre manevrele din piețe, despre construcții ilegale pentru care se cerea un PUZ, ș.a.m.d. Cat despre, vai, ce s-a întămălat ieri în Consiliul Local, niște pițifelnici consilierii PNL și USR în frunte cu Marina și Petrescu. Ieri, în timpul circului, nu au luat nicio atitudine. Ba, mai mult, rînjeau satisfăcuți sau butonau telefoanele in timp ce argesenii erau agresași verbal și fizic. Adică era ceva normal pentru ei, era obișnuință. Azi, cu un tupeu nesimtit gen PSD, s-au trezit ca cer demisii pentru ca asa ceva nu se mai poate, domnule. 3 ani s-a putut, dar acum nu… Deh, a venit comasarea si alegerile vor fi peste doar 3 luni si nu peste 7 sau 8 așa cum sperau ei. Iar ei, cei doi bucureșteni, au început campania electorală, vor primari intr-un oraș necunoscut lor.

Demisii? Da bucureștenilor Marina și Petrescu: dați-vă toți demisia, în bloc! Dacă voi, useriștii si liberalii din CL vă dați demisia primii, sigur vor urma și ceilalți consilieri, inclusiv penalul viceprimar Dumitrache și toti consilierii habarnisti de la PSD. În rest, așteptăm reacțiile argeșenilor când vă vor primi cu cerșeala de voturi pe la porțile lor. Dacă vă vor primi!

Citeste mai mult

ACTUAL

Polițist din Argeș găsit incompatibil de ANI

Publicat

in

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate sau conflictul de interese de natură administrativă în cazul a 3 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010.

Printre aceștia se numără și ION ROBERT FLORIN, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș. Potrivit ANI, acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioadele 27 august – 03 octombrie 2022 și 19 noiembrie 2022 – 03 ianuarie 2023, întrucât a exercitat simultan cu funcția publică cu statut special și o altă funcție remunerată în sectorul privat, funcția exercitată în sectorul privat fiind incompatibilă cu calitatea de organ de cercetare penală al poliției judiciare.

Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 2, alin. (4) din Legea nr. 364/2004.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend