Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

Cum sa alegi agenția de SEO potrivită pentru afacerea ta

Publicat

in

Toată lumea vorbește despre SEO, inclusiv principalii tăi competitori? Dar oare ce înseamnă SEO? Cum se poate schimba traseul afacerii tale cu ajutorul tehnicilor de promovare în online? Sunt multe informații de aprofundat, dar aici intervine ajutorul specialiștilor. Nu trebuie să faci mari eforturi pentru a ajunge în atenția potențialilor clienți, nu trebuie să-ți sufleci mânecile pentru a pune chiar tu în aplicare toate strategiile de promovare. Nici nu ai avea cum. Tu ești prins cu ale tale, iar algoritmii Google se schimbă frecvent.

Dacă și tu vrei să ajungi în topul rezultatelor organice din Google, trebuie să apelezi la o agenție seo. Specialiștii se vor ocupa de site-ul tău și, până la urmă, de imaginea pe care o prezinți în mediul online. Scopul principal este acela de a aduce site-ul tău cât mai sus în pagina cu afișări, în momentul în care un potențial client face o interogare specifică. Iată cum să alegi agenția de SEO potrivită pentru afacerea ta:

Verifică serviciile oferite

SEO nu înseamnă doar optimizare tehnică. Cele mai bune servicii de optimizare SEO în România includ și: audit SEO, studiu pe cuvintele cheie, optimizare on-page, optimizare off-page, creare conținut etc. Ai nevoie de o optimizare completă pentru a obține rezultatele mult dorite.

Cere informații despre experiență și portofoliu

O agenție de încredere îți poate demonstra oricând rezultate obținute pentru alți clienți. Experiența și portofoliul specialiștilor contează enorm pentru succesul afacerii tale. Cere agenției să îți prezinte un portofoliu de clienți și să-ți ofere mai multe detalii despre rezultatele campaniilor implementate de-a lungul timpului.

Fii atent la comunicare și transparență

O agenție SEO care se respectă va pune comunicarea pe primul loc. Specialiștii îți vor trimite raportări cu regularitate și vor fi total transparenți în privința bugetului și rezultatelor. De asemena, specialiștii sunt pregătiți să răspundă întrebărilor și nedumeririlor tale, oferindu-ți soluții personalizate în timp util.

Cere o ofertă de preț detaliată

Deși fiecare site are propriile nevoi, în urma unui audit, specialiștii ar trebui să-ți ofere o ofertă de preț personalizată, fără ambiguități și surprize costisitoare. Atenție la prețurile fabulos de ieftine. S-ar putea să fii prins într-o capcană! De asemenea, se recomandă să nu accepți ofertele care nu îți oferă explicații amănunțite. E important să înțelegi foarte bine fiecare lucru în parte.

Nu accepta oferte care îți garantează rezultate instant

SEO are nevoie de timp, deci orice ofertă care îți promite rezultate favorabile de pe o zi pe alta nu este altceva decât o capcană, una care s-ar putea să te coste mult. Ca în orice alt domeniu, există oameni care tind că sunt experți, fără a avea o pregătire. Oferta pare prea bună ca să fie adevărată? Ar fi bine să-ți pui un semn de întrebare.

Asigură-te ca agenția folosește cele mai bune practici SEO

SEO este un proces de durată, unul complex, care implică un cumul de acțiuni cu scopul de a crește vizibilitatea site-ului tău. Cum motoarele de căutare au trasat deja niște reguli bine stabilite, doar experții te pot ajuta să obții rezultatele mult dorite. Pe de altă parte, există și conceptul de Black Hat SEO – o serie de tehnici care îți pot distruge reputația din online. Asigură-te că agenția aleasă mizează doar pe cele mai bune practici de SEO.

Fă-ți temele

Nu trebuie să te înscrii la cursuri de specialitate ori să citești zeci de cărți despre marketing digital, dar este recomandat să te informezi puțin despre domeniu. Poate îți iei timp într-o seară să citești câteva articole despre SEO. Îți va fi mult mai ușor să înțelegi și să accepți propunerile specialiștilor.

Așadar, alegerea agenției de SEO nu este tocmai o decizie dificilă. Trebuie doar să ai în vedere toate cele menționate mai sus.

Citeste mai mult

ACTUAL

Cum Obții un Certificat Constatator Detaliat Online de la ONRC

Publicat

in

Ce este și cum obții un certificat constatator detaliat? Pașii pentru obținerea certificatului constatator:

Cum Obții un Certificat Constatator Detaliat Online de la ONRC

Ce este și cum obții un certificat constatator detaliat?


Un certificat constatator este un document oficial emis de Registrul Comerțului care atestă situația unei entități. Poți obține un certificat constatator online prin completarea unui formular pe site-ul ONRC și achitarea taxei aferente. Certificatul este semnat electronic și livrat în format digital.

Pașii pentru obținerea certificatului constatator:


Accesează platforma online.
Completează formularul cu datele solicitate (nume firmă, CIF, etc.).
Achită taxa specifică.
Primești certificatul în format electronic, semnat electronic de ONRC.


Întrebări Frecvente (FAQ):


Q: Ce este un certificat constatator detaliat?
A: Este un document emis de Registrul Comerțului care oferă informații detaliate despre o firmă înregistrată.

Q: Cum pot obține un certificat constatator de la ONRC?
A: Accesează platforma online, completează datele necesare și achită taxa corespunzătoare.

Q: Care este taxa pentru eliberarea unui certificat constatator?
A: Taxele variază în funcție de tipul certificatului..

Q: De ce am nevoie de un certificat constatator detaliat?
A: Este necesar pentru licitații, obținerea de fonduri europene sau alte tranzacții comerciale.

Q: Care este diferența între un certificat constatator de bază și unul detaliat?
A: Nu este nici o diferenta. Este Unul si Acelasi.

Q: Unde se poate comanda un Certificat Constatator Detaliat Online?

A: Se poate comanda un Certificat Constatator Detaliat completând formularul pe site-ul https://eliberare-certificat-constatator-online.ro/ 

Rolul ONRC și Detalii Certificate:
ONRC gestionează informațiile comerciale din România și eliberează certificate constatatoare ce conțin date despre asociați, administratori, obiect de activitate și forma juridică a entității.

Pentru a obține un certificat constatator, sunt necesare doar actul de identitate și completarea cererii online. Certificatul poate fi util în procesele de insolvență și ajută la evitarea problemelor juridice prin furnizarea de informații precise și actualizate.

Citeste mai mult

ECONOMIC

Ce salariu poti castiga ca pilot de avion in Romania?

Publicat

in

Salariile atractive, dar și celelalte beneficii pe care le pot avea piloții de avion se numără printre principalele motive pentru care tinerii visează la o carieră în aviație. Sigur că nu poți face performanță în acest domeniu dacă nu îți place, dacă nu ești cu adevărat pasionat, dar nu putem trece cu vederea nici avantajele oferite de un job la înălțime. Dacă ai ajuns aici, înseamnă că vrei să știi care este leafa lunară pe care o poți încasa imediat după obținerea licenței de zbor. Citește articol până la final și află care este salariul unui pilot de avion.

Cum ajungi pilot de avion?

Pentru a ajunge la manșa de control, e necesar să treci printr-o perioadă de pregătiri intense. Te poți înscrie, pentru început, la cursurile de pilot de avion privat pentru a obține o licență de zbor PPL A. După ce te acomodezi cu industria, poți îndrăzni să visezi la un viitor strălucit, urmând cursurile ATPL. Licența ATPL este cea mai înaltă calificare pe care o poate obține un pilot. Perioada de formare durează, de regulă, 2 ani și implică atât cursuri teoretice, cât și ore de pregătire practică. La final, orice aspirant la un rol în echipajul de zbor trebuie să obțină licența de pilot de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Pe lângă această acreditare importantă, multe companii aeriene au propriile programe de instruire și evaluare. Atenție, licența de zbor expiră la un anumit interval de timp.

Cât câștigă un pilot de avion?

În ceea ce privește salariul pilotului de avion, acesta poate varia de la o companie la alta, dar și în funcție de alți factori despre care vom aminti imediat. În linii mari, un pilot de avion angajat la Tarom poate câștiga până la 7.000 de Euro lunar, în timp ce un pilot care lucrează pentru Forțele Aeriene Române poate câștiga până la 16.000 de Lei. Iată și alte exemple:

 • Ryanair oferă între 52.200 și 116.000 euro pe an;
 • Lufthansa oferă între 117 000 și 193 000 euro pe an;
 • Wizz Air oferă între 36.000 și 52.000 euro pe an;
 • Norwegian oferă între 84.000 și 108.000 euro pe an;
 • Easyjet oferă între 112.826 și 157.393 euro pe an.

Trebuie menționat și faptul că salariul va crește odată cu experiența. De altfel, leafa lunară depinde de o serie de factori, precum: nivelul de pregătire, categoria aeronavei, regiunea geografică, grila de salarizare a companiei etc.

Care sunt avantajele și dezavantajele meseriei?

Pe lângă salariile generoase, piloții pasionați, cei care fac tot posibilul pentru a acumula cât mai multă experiența, se pot bucura și de alte avantaje, precum:

 • Posibilitatea de a călători în toate colțurile lumii;
 • Plată pentru fiecare oră de zbor (extra salariu);
 • Plata orelor de noapte;
 • Diurne și cazări gratuite la hoteluri (în timpul escalelor);
 • Abonamente la clinici private (de exemplu: stomatologie);
 • Bilete gratuite sau reduse pentru ei și membrii familiei.

Lista avantajelor poate continua, dar trebuie să amintim și dezavantajele. Vorbim, în continuare, despre un program diferit de clasicul 9-17, despre ore de zbor pe timp de noapte, despre imposibilitatea de a petrece mai mult timp acasă, cu cei dragi, dar și despre zilele de sărbătoare care te pot găsi la manșa de control.

În final, salariul unui pilot de avion poate fi foarte atractiv pentru orice tânăr aspirant la un loc pe scaunul căpitanului. Totuși, până să ajungi în acel punct, va fi nevoie de multă muncă, pasiune și perseverență. Ești pregătit pentru rolul vieții tale?

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend