NATIONAL
Crucile uriașe apărute pe marginea șoselelor din România: cine sunt anonimii misterioși care le montează

Publicat
acum 3 luniin
De
adminPe marginea drumurilor naționale / europene de ani de zile există zeci de cruci de dimensiuni impresionante amplasate fără avize, recunoaște Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Oficialii CNAIR ridică în continuare din umeri în privința crucilor uriașe de pe șoselele din România. Situația a revenit în atenția publicului după ce au mai apărut în această vară două astfel de construcții pe DN7 / E81, în județul Vâlcea, scrie adevărul.ro.
La aproximativ două luni de la amplasarea crucilor pe Valea Oltului și Dealul Negru, misterul lor încă nu a fost elucidat, deși termenul până la care ar fi trebuit ca aceste construcții să intre în legalitate era de 30 de zile.
„Încă nu am reușit să identificăm proprietarii”, a recunoscut pentru „Adevărul” purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, Cristian Tudor, motivul pentru care nimeni nu a fost tras la răspundere ori de ce nu s-a intrat în legalitate până acum.
Crucile au fost ridicate fără autorizație pe terenuri private, „în mare parte virane” și nimeni nu poate spune cu exactitate cât sunt de rezistente, de sigure pentru traficul rutier, având în vedere zonele în care au fost amplasate – pe marginea sau chiar în mijlocul drumurilor.
Investiție „anonimă” de aproximativ jumătate de milion de euro
Situația de la Vâlcea nu este singulară. Se vorbește de ani de zile despre crucile gigant din Satu Mare, Timiș, Gorj, Mehedinți, Hunedoara, Alba, Bihor, Caraș Severin, Dolj etc..
Un primar gorjean a fost singurul edil care a oferit mai multe informații despre costurile pe care le implică realizarea și amplasarea unor astfel de construcții, menționând sume cuprinse între 10.000 și 15.000 de euro, date sub formă de donație.
La un simplu calcul, având în vedere că oficialii CNAIR pomenesc deocamdată de un număr care se îndreaptă spre 50, reiese că suma totală investită se învârte în jurul a jumătate de milion de euro.
Doar că fabuloasa investiție, în construcții care reprezintă un adevărat pericol public, a fost realizată fără să se ia vreo măsură concretă atât pentru punerea lor în siguranță sau intrarea lor în legalitate, având în vedere că cea mai mare parte din aceste cruci a apărut de anul trecut încoace.
Ordinul MTID din 2016 interzice amplasarea de noi cruci și monumente pe drumuri
Oficialii menționează că la nivelul întregii țări s-a demarat o campanie de identificare a proprietarilor de terenuri / construcții și susțin că ar exista chiar posibilitatea demontării lor, fără să amintească însă de faptul că există încă din 2016 un act normativ care interzice amplasarea crucilor pe drumurile publice.
Este vorba despre un ordin al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor emis la 16 august 2016 care prevedea ca toate obiectele funerare amplasate pe marginea traseelor din țară să fie îndepărtate, în urma unei ample campanii care a plecat însă de la crucile de mici dimensiuni pe care românii le amplasau pe marginea drumurilor în urma producerii de accidente mortale. Ordinul în cauză se referea inclusiv la monumente, adică și la construcții de dimensiuni mari.
Reprezentanții Bisericii recunoșteau la vremea respectivă: „Morții și crucile își au locul lor în cimitire”. Statisticile arătau încă de pe atunci că astfel de obiecte, de la cele de mici dimensiuni, la cele de dimensiuni mari, reprezintă pericol și pentru șoferi.
Ce susțin oficialii și ce demonstrează realitatea din teren
Doar că între timp, discursul autorităților pare să se fi schimbat în privința unor astfel de construcții, fapt ce ridică și mai multe suspiciuni în privința acestor cruci.
Reprezentanții DRDP susțin că astfel de cruci uriașe pe drumurile publice nu ar fi montate în zona de siguranță a drumului public, dar mare parte dintre imaginile care le imortalizează îi contrazic.
Prin zonă de siguranță, se înțelege porțiunea dintre limita exterioară a amprizei drumului până la construcție, care potrivit legii pleacă de la 1,50 metri – de la marginea exterioară a șanțurilor, pentru drumurile situate la nivelul terenului și ajunge până la 5,00 metri pentru drumurile cu înălțimea mai mare de 5,00 metri.
„Ar putea ajunge pe șosea, în cazul unor fenomene meteorologice extreme”
Și oficialii se contrazic între ei, în timp ce unii susțin că nu reprezintă „un pericol foarte mare, pentru că sunt destul de bine executate”, alții recunosc că „pot reprezenta un pericol pentru siguranța circulației… existând risc de răsturnare în cazul unui vânt puternic”.
Și unii și alții sunt totuși de acord când vine vorba despre faptul că „pentru amplasarea crucilor este necesar avizul administratorului drumului”.
Având în vedere înălțimea considerabilă a crucilor – aproximativ 10 metri înălțime – acestea ar putea să ajungă pe șosea, în cazul unor fenomene meteorologice extreme, precum cele care au dus la căderi de arbori, cum s-a întâmplat pe Transalpina, la finele lunii iulie și chiar pe Valea Oltului, de stâlpi de electricitate etc..
„Așteptăm să se producă o nenorocire ca să se intervină”
„Este o chestiune de timp, până când se va dovedi pericolul pe care-l reprezintă. Așteptăm să se producă o nenorocire ca să se intervină”, recunosc în spatele camerelor de luat vederi autoritățile amintind de producerea unor episoade asemănătoare în trecut când construcții neautorizate amplasate pe drumurile patriei au dus la producerea de accidente rutiere mortale.
Cum s-a întâmplat, spre exemplu, în 2017, în timpul unei furtuni, la intrare în municipiul Timișoara, unde poarta amplasată simbolic s-a prăbușit peste o mașină. Un tânăr de 24 de ani a murit atunci, iar în urma încheierii unui acord de recunoaștere a vinovăției toți cei implicați în producerea evenimentului au scăpat de consecințe primind închisoare cu suspendare.
„Să ne apucăm să le demontăm, e ciudat, fiind un subiect sensibil”
Reprezentanții CNAIR susțin în continuare că nu se știe încă cine a comandat, executat și amplasat astfel de construcții gigant, chiar și în cazul celor care au apărut în urmă cu aproximativ un deceniu și jumătate.
„Am demarat o procedură de identificare a proprietarilor sau a persoanelor care au ridicat aceste edificii religioase. Este destul de dificil pentru că sunt puse, în marea lor majoritate, pe terenuri virane, unde nu se cunosc proprietarii. În acest sens, secțiile județene de drumuri naționale din cadrul DRDP au depus notificări către primăriile din zonele respective pentru a putea înștiința proprietarii să intre în legalitate”, a mai menționat unul dintre purtătorii de cuvânt ai drumarilor.
Acesta a mai recunoscut un aspect: „Acum și să ne apucăm să le demontăm, e ciudat, fiind un subiect extrem de sensibil”.
Cum au apărut peste noapte crucile gigant de pe marginea șoselelor
Reprezentantul DRDP Craiova a menționat și cum a fost posibilă apariția atâtor cruci, fără ca nimeni să se sesizeze: „Au fost montate în zilele de week-end atunci când prezența personalului nostru pe drum este redusă sau au profitat de faptul că nu suntem pe traseu mereu. S-au folosit de tot felul de lucrări edilitare. Spre exemplu, la Găneasa au amplasat-o când se lucra la o canalizare cu subtraversare. S-au dus și au turnat acolo, n-au știut unii de alții, iar noaptea au montat crucea. Au venit cu macaraua, au pus crucea și au dispărut”.
Și primarul din Brezoi, Robert Schell, spune același lucru: „Ne-am trezit cu această construcție peste noapte”. Localitatea de pe Valea Oltului reprezintă unul dintre ultimele locuri în care au apărut cruci gigant pe marginea șoselei DN7 / E81. Aici s-a intrat în legătură cu proprietarul terenului pe care a fost amplasată crucea, fără însă să se ia măsuri concrete până în acest moment.
Indiciile despre binefăcătorul anonim duc către un călugăr din Drăgășani
Identificarea tuturor crucilor – monument pare o misiune dificilă, având în vedere că unele dintre ele sunt amplasate nu doar pe drumurile naționale. Spre exemplu, numai la nivelul DRDP Craiova au fost identificate opt astfel de amplasamente, deși se vorbește despre existența a zeci de cruci.
Deși nici o autoritate nu menționează numele „binefăcătorului anonim” care a avut această inițiativă, a fost pomenit în mai multe rânduri călugărul Serafim de la Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon” din Drăgășani, care a refuzat să poarte un dialog cu presa pe această temă.
Lăcașul de cult la care slujește Serafim a fost ridicat pe un teren donat de fostul ministru al Justiției, Valeriu Stoica, în memoria lui Tudor Vladimirescu. Două cruci, precum cele de pe marginea șoselelor, se regăsesc și în curtea acestui lăcaș de cult. Iar în județul Timiș, unde a slujit același călugăr, în urmă cu mai bine de un deceniu, au apărut cruci-gigant din marmură, tot fără autorizație.
Deși este bănuit ca fiind persoana din spatele inițiativei, donațiile cu ajutorul cărora a fost aceasta pusă în practică, vin din partea unor afaceriști.
Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Poate vrei sa citesti
Consilierul local USR Ștefan Bostan din Corbeni, prin în afara legii de ANI – A votat aiurea!
ACUM! Mașină răsturnată la Curtea de Argeș, pe strada Marina
Experimentează Viitorul Finanțelor: Konto.com construiește Prima Platforma de Crypto Lifestyle din UE
Young Engineers, pionier al educației STEM pe plan international, acum și pentru copiii din România
Pfizer vrea banii pe vaccinurile refuzate de Ungaria si Polonia
ȘOC! FĂRĂ TRANSPORT GRATUIT – Elevii navetiști din Argeș s-au trezit cu abonamentele anulate. Explicația CJ Argeș !
NATIONAL
Conducerea Israelului, paralizată de divergențe pe subiectul muncitorilor palestinieni din Cisiordania

Publicat
acum 18 minutein
12 decembrie 2023De
admin

Frica de a lua decizii și divergențele între structurile statale au însoțit cea mai recentă ședință a cabinetului de război din Israel, relatează o sursă citată de The Times of Israel.
Pe fondul dezacordului, cabinetul nu a reușit să voteze dacă permite sau nu muncitorilor palestinieni din Cisiordania să intre în Israel pentru a-și relua serviciul.
Reprezentanții Forțelor de Apărare ale Israelului și Shin Bet și-au exprimat sprijinul față de propunerea care ar permite câtorva mii de palestinieni să se întoarcă la muncă în Israel. Reprezentanții Poliției Israelului s-au opus. De asemenea, unii miniștri din cabinet și-au exprimat opoziția, iar prim-ministrul Benjamin Netanyahu nu a mai supus problema la vot, în lipsa unui acord.
„Permiterea intrării muncitorilor Autorității Palestiniene în Israel în acest moment este o continuare a conceptului [eșuat] [care a dus la 7 octombrie] și înțelegerea că nu am înțeles nimic din 7 octombrie”, a scris ministrul Securității, Itamar Ben Gvir, a scris pe X în timpul reuniunii cabinetului de război.
Un oficial israelian a declarat pentru The Times of Israel că peste 200.000 de palestinieni din Cisiordania și Fâșia Gaza așteaptă să fie primiți la muncă în Israel.
Israelul ar fi început să permită ca aproximativ 8.000 de palestinieni din Cisiordania să se întoarcă la muncă în ultimele săptămâni. Această minoritate servește în industriile care oferă servicii esențiale, cum ar fi salubritatea, serviciile de sănătate, a spus sursa.
Netanyahu a fost întrebat despre această problemă în timpul unei conferințe de presă săptămâna aceasta, în timpul căreia a indicat că instituția de securitate face presiuni ca Israelul să permită treptat lucrătorilor să se întoarcă, având în vedere că șomajul în masă în Cisiordania riscă să destabilizaze și mai mult teritoriul.
Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
NATIONAL
„Surpriza” lui Ciucă pentru Ciolacu. „Îmi plăcea mai mult adevăratul Nicolae Ciucă”

Publicat
acum 21 de minutein
12 decembrie 2023De
adminPremierul Marcel Ciolacu a răspuns luni seară, într-un interviu la Digi24, unor întrebări adresate de liderul PNL, Nicolae Ciucă, pe tema taxelor şi a pilonului II de pensii, dar a menţionat că aceste întrebări „puse de consultanţi” sunt o surpriză pentru el, având în vedere că este vorba despre subiecte convenite deja în coaliţie.

Marcel Ciolacu și Nicolae CiucăFoto: AGERPRES
Prezent în studioul Digi24, premierul Marcel Ciolacu a primit mai multe întrebări transmise de către liderii principalelor partide parlamentare, relatează Agerpres. Astfel, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, l-a întrebat pe prim-ministru dacă este de acord cu menţinerea angajamentului de a nu mări taxele şi impozitele în 2024, de a nu modifica pilonul II de pensii şi de a majora salariile pentru profesori, astfel încât în 2024 să ajungă la 50% din grila nouă de salarizare.
„Îmi plăcea mai mult domnul Nicolae Ciucă cel natural, adevăratul Nicolae Ciucă. Întrebările puse de consultanţi sunt o surpriză pentru mine, mai ales în vocea domnului Nicolae Ciucă, ştim cu toţii foarte bine. (…) Domnul ministru al Finanţelor este de astă dată de la PNL. Doamna ministră de la Educaţie este de la PNL. Presupun că au fost nişte întrebări retorice”, a răspuns Marcel Ciolacu.
De asemenea, premierul a subliniat că este un susţinător al Pilonului II de pensii şi că România s-a angajat prin PNRR că va majora de la 1 ianuarie 2024 contribuţia salariaţilor pentru Pilonul II la procentul de 4,75%, iar el nu ar fi putut să aplice o amânare a acestui termen fără miniştrii PNL, dar şi fiindcă este conştient de încălcarea angajamentului din PNRR faţă de Comisia Europeană. El a arătat că deşi din zona Ministerului de Finanţe a apărut ideea amânării termenului de aplicare a procentului de 4,75% pentru contribuţia la Pilonul II, decizia politică este la coaliţie şi la cei doi copreşedinţi ai acesteia.
„Eu cred în sistemul paralel de pensii. Eu, Marcel Ciolacu, cred în acest sistem. (…) Noi ne-am angajat un jalon, pe care l-am îndeplinit. Noi, în coaliţie, am hotărât că se aplică de la data de 1 ianuarie 2024. Dacă eu modific data – şi lucrul acesta nu puteam să îl fac singur, decât împreună cu miniştrii PNL, ca să îi răspund şi retoric domnului Ciucă – Comisia venea şi spunea: ‘Domnule Ciolacu, vedeţi că jalonul din cererea de plată numărul 1, pe care l-aţi îndeplinit, şi noi v-am dat banii pentru el, vedeţi că vă luăm banii înapoi, fiindcă între timp dumneavoastră aţi făcut modificări la jalon’. Cui să îi treacă prin cap aşa ceva? Dacă cineva a gândit în ANAF sau în Finanţe, a gândit ca şi tehnician, ca angajat. Nici nu pot să îi reproşez acelui om acest lucru. Categoric că nu îi voi reproşa, nici ministrului nu pot să îi reproşez. Dar decizia politică e la noi, la copreşedinţii acestei coaliţii. Nici nu s-a pus în discuţie acest element”, a spus Ciolacu.
El a menţionat şi faptul că angajaţii de la Finanţe primesc un spor de confidenţialitate şi a menţionat că propunerile acestora intră în aplicare doar în măsura în care sunt susţinute politic de către coaliţie. Pe de altă parte, premierul a afirmat că ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, „produce” foarte multe modificări.
„Există nişte oameni de la ANAF, cei de la Finanţe… De exemplu, domnului Boloş nu e prima oară când i-am spus: ‘Tu produci mai mult decât putem noi citi’. Ai şapte modificări la celebra ordonanţă ‘Trenuleţ’, cum se numeşte, care se dă înainte de bugetul de stat. Opreşte-te!’ Totuşi, angajaţii de la Finanţe au un spor de confidenţialitate. Nu poţi să iei documentele să le dai pe surse presei. Pentru că faci rău. Ce produc dânşii, pe urmă vine la decizia politică, cum este normal. România, guvernul de coaliţie şi-a asumat că va creşte procentul la Pilonul II la 4,75. O sumă importantă, să fim corecţi. Aproape un efort bugetar de 6 miliarde”, a spus premierul.
În ce priveşte o eventuală mărire a taxelor, Ciolacu a subliniat că a convenit împreună cu Nicolae Ciucă faptul că o astfel de majorare nu va avea loc.
„Nu trebuie să îi răspund la televizor pentru că am convenit împreună acest lucru. Nu am convenit de unul singur. Aşa ar fi fost elegant, să răspund: „am convenit amândoi că nu mărim taxele”. Este o problemă la jalonul 206 în ce priveşte microîntreprinderile. Este în cererea de plată numărul 3 – Comisia încă nu îl consideră îndeplinit. Avem argumentele noastre, că nu putem modifica plafonul într-un an fiscal. Tocmai a fost modificat la 500.000 – tot o decizie luată de actuala coaliţie. Dar vom merge şi vom explica etapele pentru îndeplinirea acelui jalon”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.
Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Conducerea Israelului, paralizată de divergențe pe subiectul muncitorilor palestinieni din Cisiordania
„Surpriza” lui Ciucă pentru Ciolacu. „Îmi plăcea mai mult adevăratul Nicolae Ciucă”

‘Minune’ în Educație – Sindicatele au ieșit de la Ciolacu mulțumite de salarii: ‘Este chiar mai mult decât ce am discutat iniţial’
Americancă obligată să părăsească Texasul pentru un avort de urgență

Fondul Proprietatea a primit o ofertă pentru vânzarea participației minoritare pe care o deține la Engie România

VIDEO | Moment istoric la Curtea de Argeș: Confarg, fabrica emblemă a orașului, demolată pentru a face loc unui mall

Olguța Vasilescu anunță o nouă lovitură financiară, dată în urma Târgului de Crăciun din Craiova

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu: Îi rog pe colegii de la Casele teritoriale de Pensii să aibă încredere

VIDEO | Mascații au descins la balastierele din Argeș – DOI AFACERIȘTI SĂLTAȚI ȘI DUȘI LA AUDIERI

RUȘINOS! MANAGER DE SPITAL DE NOTA 5! Candidata PSD la șefia spitalului Curtea de Argeș a picat rușinos proba scrisă a concursului

VIDEO | Percheziții la traficanții de droguri din Argeș – 8 persoane duse la audieri de mascați

VIDEO, ACUM! BLOCAJ TOTAL PE TRANSFĂGĂRĂȘAN – SUTE DE MAȘINI BLOCATE ÎN TRAFIC

VIDEO – ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ – O mașina a intrat în țeava de gaze și a luat foc

VIDEO – ACCIDENT GRAV în ARGEȘ, provocat de un tânăr din Corbi

VIDEO! ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ – 3 MAȘINI IMPLICATE
PITEȘTI


ACUM! Casă în flăcări în Argeș, proprietarul a murit
În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Căteasca, sat. Cireșu.Din interior a fost...


VIDEO | Accident grav în Argeș – Un BMW s-a înfipt într-un stâlp
Alertă în această dimineață! Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Mioveni au intervenit îl localitatea Davidești în cazul unui...


DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN ARGEȘ – BĂRBAT SFÂRTECAT DE ANIMALE – Părți ale corpului găsite prin pădure
Descoperire șocantă azi noapte în localitatea Dragoslavele, unde un fragment dintr-un cadavru uman a fost găsiut într-o zonă nelocuită. Din...


ȘOC! FĂRĂ TRANSPORT GRATUIT – Elevii navetiști din Argeș s-au trezit cu abonamentele anulate. Explicația CJ Argeș !
Aproape 9000 de elevi navetiști din Argeș au rămas de la 1 decembrie fără transport gratuit, deși legea prevede ca...
Curtea de Argeș


Consilierul local USR Ștefan Bostan din Corbeni, prin în afara legii de ANI – A votat aiurea!
Agenția Națională de Integritate a constatat conflictul de interese de natură administrativă, starea de incompatibilitate sau a sesizat organele...


Ursul a dat buzna la Valea Danului – A fost emis mesaj RO-ALERT
Locuitorii din comuna Valea Danului, județul Argeș, au fost alertați prin mesaje RO-Alert privind prezența unui urs în comună. Ursul...


ACUM! Mașină răsturnată la Curtea de Argeș, pe strada Marina
Un echipaj cu o autospecială de intervenție asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui autoturism răsturnat pe...


SONDAJE ARGEȘ – La Călinești lupta pentru primărie se va da între Mihaela Udroiu și Mihai Georgescu – Actualul primar, în cădere liberă, consiliera Udroiu devine favorita
O serie de sondaje realizate în luna noiembrie la nivelul unor importante localități din Argeș de către SPC – Smart...


Anunț public privind decizia etapei de încadrare
SC VERTICAL ENERGY VOLT SRL, titular al proiectului ”Construire parc fotovoltaic și racordare la R.E.D. amplasat în comuna Domnești, sat...
Mioveni


Rechizitoriu zdrobitor: Primarul Georgescu de la Mioveni se angajase Dacia ca să ia aproape 100.000 lei salarii compensatorii – Cumpărături de la Victoria s Secret, Armani Exchange și alte branduri celebre
Așa cum anunțam zilele trecute, procurorii DNA Pitești l-au trimis în judecată la sfârșitul lunii noiembrie, în stare de arest...


A murit generalul Constantin Năstase, cel mai longeviv militar al județului Argeș
S-a stins din viață cel mai longeviv senior al județului, cetățean de onoare al orașului Mioveni, generalul veteran Constantin Năstase....


Vrei să devii pompier? Acum ai ocazia – VEZI CONDIȚII
Dacă dorești să faci parte din echipa salvatorilor, te poți înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele * alocate Şcolii de...


I.P.J. ARGEȘ RECRUTEAZĂ TINERI! DE MÂINE ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTR VIITORII POLIȚIȘTI
În perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș va primi cereri de înscriere pentru trei...
Câmpulung


VIDEO | Bibliotecarul Anului 2022 în județul Argeș este din Rucăr – Proiectele Magdei Pătran au convins exigentul juriu
Magda Pătran, de la Biblioteca Comunală Rucăr, a primit premiul de Bibliotecarul Anului 2022 în județul Argeș. Titlul a fost...


VIDEO | Autoturism în flăcări, în Argeș, la Lerești
În această seară, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină la un incendiu produs la un autoturism în localitatea Lerești....


Mesajul care răstoarnă tot! Fiica Elenei Lasconi regretă felul în care a făcut declaraţia în care o condamna pe mama sa: Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte
Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte, a transmis fiica Elenei Lasconi pe o rețea de socializare,...
În Trend
- ACTUALacum 3 săptămâni
VIDEO | Moment istoric la Curtea de Argeș: Confarg, fabrica emblemă a orașului, demolată pentru a face loc unui mall
- ACTUALacum 3 săptămâni
Olguța Vasilescu anunță o nouă lovitură financiară, dată în urma Târgului de Crăciun din Craiova
- ACTUALacum 3 săptămâni
Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu: Îi rog pe colegii de la Casele teritoriale de Pensii să aibă încredere
- ACTUALacum 4 săptămâni
VIDEO | Mascații au descins la balastierele din Argeș – DOI AFACERIȘTI SĂLTAȚI ȘI DUȘI LA AUDIERI
- ACTUALacum 4 săptămâni
RUȘINOS! MANAGER DE SPITAL DE NOTA 5! Candidata PSD la șefia spitalului Curtea de Argeș a picat rușinos proba scrisă a concursului
- NATIONALacum 2 săptămâni
Șefa ANM anunță o schimbare radicală a vremii: intră un val de aer rece și vom avea un frig de crapă pietrele
- ACTUALacum 3 săptămâni
ACUM! Accident grav la Curtea de Argeș, pe Bulevardul Basarabilor
- ACTUALacum o săptămână
DILEMĂ LA CURTEA DE ARGEȘ: S-AU ÎNCHINAT ȘI AU ADUS OMAGII PARCOMETRULUI DE ZIUA NAȚIONALĂ!?? – Galerie Foto
You must be logged in to post a comment Login