NATIONAL
Controversata banană lipită cu bandă adezivă pe perete s-ar putea vinde cu peste un milion de dolari
Publicat
acum 3 luniin
De
adminControversata operă de artă „Comedian”, realizată de Maurizio Cattelan, care constă dintr-o banană lipită cu bandă adezivă pe un perete, ar putea să se vândă cu peste 1 milion de dolari la o licitaţie.
Lucrarea a divizat fanii şi criticii de artă când şi-a făcut debutul la târgul de artă Art Basel din Miami Beach (Florida) în 2019, fiind mâncată de atunci de două ori, o dată în cadrul performance-ului „Hungry Artist” şi apoi de un student flămând, care a lipit coaja înapoi pe perete.
Se estimează că lucrarea ar putea fi achiziţionată pentru o sumă cuprinsă între 1 milion şi 1,5 milioane de dolari când va fi scoasă la vânzare în cadrul licitaţiei „The Now and Contemporary Evening Auction”, organizată de Sotheby’s la New York pe 20 noiembrie.
Un expert a afirmat că „publicul va decide adevărata valoare” a acestei opere de artă, transmite PA Media/dpa, potrivit Agerpres.
Înainte de licitaţie, „Comedian” va porni într-un tur mondial, începând cu o expoziţie la New York pe 28 octombrie, urmând să ajungă apoi la Londra, Paris, Milano, Hong Kong, Dubai, Taipei, Tokyo şi Los Angeles.
Lucrarea se va întoarce la New York între 8 şi 20 noiembrie, înainte de a fi scoasă la licitaţie.
Poate vrei sa citesti
România propune Europei un plan de mare amploare: Țara noastră schimbă jocul în zona energetică
Un mort și 25 de răniți în urma unui atac rusesc în Zaporojie
Dan Negru cântă prohodul televiziunii și radioului: ‘Uitați-vă pe audiențe tv: PRAF’
Antonio Costa a reiterat angajamentul Uniunii Europene pentru extindere: Nu există niciun dubiu privind viitorul european al Republicii Moldova
Cât timp ai voie sa circuli în România cu o mașina înmatriculată într-o altă țară: Care sunt reglementările din legislația rutieră 2025
Daniel Funeriu îl desființează pe Călin Georgescu: ‘Un simptom al faliilor din societatea românească, ca mucii la răceală’ / Rolul jucat de Klaus Iohannis
NATIONAL
România propune Europei un plan de mare amploare: Țara noastră schimbă jocul în zona energetică
Publicat
acum 27 de minutein
23 ianuarie 2025De
adminMinistrul Energiei, Sebastian Burduja, susține că Europa ar trebui să-și schimbe planul de la Green Deal la Smart Deal, asta pentru că degeaba încercăm să protejăm mediul înconjurător dacă ne ducem în colaps economic. Burduja a explicat că România va suplini nevoie de gaze a Europei, începând din 2027, dar în același timp trebuie adoptate soluții pentru energie mai ieftină decât în prezent.
”DE LA GREEN DEAL LA SMART DEAL (II)
România și Europa au nevoie de energie sigură, accesibilă și verde, în această ordine de priorități. Tranziția trebuie continuată, dar inteligent și fără a sacrifica securitatea sau prosperitatea cetățenilor noștri. Nu e înțelept să susținem o terapie șoc, pentru că riscăm să doborâm economia europeană, un pacient care oricum se simte din ce în ce mai rău.
Aceasta a fost poziția mea și în primul mandat ca ministru al energiei și aceasta va fi și în acest mandat. Sunt surprins și eu de surprinderea celor care consideră că mesajele mele despre „Green Deal” au venit de nicăieri, deși sunt lucruri pe care le spun de mai bine de un an și jumătate.
Iar acum aceste realități încep să fie exprimate tot mai mult în Europa. A făcut-o ieri Donald Tusk, care a propus o amplă campanie de dereglementare la nivelul Uniunii Europene, subliniind necesitatea reducerii prețurilor la energie pentru a permite companiilor europene să fie competitive pe piețele globale. Degeaba protejăm mediul dacă mergem către colaps economic. Zilele trecute, chiar Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, la Davos, a exprimat aceeași nevoie a scăderii prețurilor la energie pentru ca economia europeană să poată face față concurenței globale, concurență care se va intensifica.
Cheia pentru o tranziție de succes este simplă:
1. Producție de energie sigură și ieftină. Nu trebuie să renunțăm la centralele pe cărbune până nu punem ceva în loc — pe termen scurt și mediu, centrale pe gaz; pe termen lung, centrale nucleare.
2. Investiții în stocare, ca să beneficiem de energia verde și când nu bat soarele sau vântul.
3. Investiții în rețele, ca să avem o piață europeană cu adevărat unică și funcțională și ca să acomodăm mai mulți producători de energie verde (inclusiv prosumatori).
4. Să folosim echipamente fabricate în România și în Europa, nu să subvenționăm cu bani europeni producția din alte părți ale lumii.
România investește masiv în energie
Noi facem deja ceea ce trebuie pentru a fi nu doar producător de energie, ci și de echipamente modernă, pentru a nu mai depinde de alții. Am semnat șapte contracte de finanțare, cu o valoare totală de aproximativ 169 milioane EUR, acoperind o capacitate de peste 5 GW. Este vorba despre producție de componente pentru bateriile de stocare, producție de baterii de stocare sau producție de panouri fotovoltaice și componente pentru acestea. Made in România.
În timp ce Uniunea Europeană se grăbește să devină lider mondial al decarbonizării prin Green Deal, realitatea economică globală ne arată că acest model riscă să ducă la pierderea competitivității și a relevanței economice. 80% din lanțul de aprovizionare pentru panouri fotovoltaice este controlat de China, iar Europa subvenționează instalarea acestora, în loc să investească în fabricarea lor locală. Cu toate riscurile aferente în zona de securitate energetică.
Costurile ridicate la energie sunt un alt exemplu de povară auto-impusă. Certificatul de emisii CO2 și mecanismul prețului marginal dublează artificial prețurile energiei și fac ca industriile noastre să devină necompetitive. În timp ce prețurile energiei în UE sunt triple față de SUA sau China, fabricile europene se închid sau se mută în alte regiuni. Acesta nu este doar un semnal de alarmă, ci o tragedie economică în desfășurare.
La nivel global, Europa pierde teren în mod alarmant. În anul 2000, PIB-ul UE reprezenta aproximativ 34% din PIB-ul global. Astăzi, contribuția a scăzut sub 15%, iar acest declin continuă. Nicio companie europeană nu se mai află în top 20 la nivel mondial după capitalizarea de piață, iar investițiile în cercetare sunt mult sub cele din SUA sau China. Google, de unul singur, investește mai mult în cercetare decât toate armatele Europei la un loc.
România are însă șansa să arate că există o altă cale. Avem gaze naturale, hidrocentrale care așteaptă să fie finalizate, proiecte nucleare în parteneriat cu aliați strategici, dar și potențialul de a deveni un lider energetic regional în producția de energie verde (al doilea cel mai mare potențial din UE, după Spania). Tot ce ne trebuie este voință politică și decizii curajoase care să prioritizeze bunăstarea oamenilor.
Europa trebuie să înțeleagă că prosperitatea economică și inovarea nu vin din reglementări excesive sau politici care subvenționează direct economiile altora. Avem nevoie de o economie bazată pe producție locală, pe locuri de muncă bine plătite și pe sprijinirea industriei autohtone.
Este timpul ca întreaga Europă să-și redefinească prioritățile și să opteze pentru un „Smart Deal” care să ne readucă pe harta economică globală. Înainte, împreună, pentru români, România și o Europă competitivă”, scrie Sebastian Burduja.
NATIONAL
Un mort și 25 de răniți în urma unui atac rusesc în Zaporojie
Publicat
acum 33 de minutein
23 ianuarie 2025De
adminO persoană a fost ucisă și alte 25 au fost rănite într-un atac cu drone și rachete rusești asupra orașului Zaporojie din sud-estul Ucrainei, au declarat, joi, oficialii regionali, citați de Reuters, scrie Mediafax.
Peste 20.000 de locuitori au rămas fără curent electric și alți 17.000 fără încălzire, ca urmare a atacului din noaptea de miercuri spre joi, potrivit guvernatorului Ivan Fedorov, care a declarat că o instalație energetică a fost distrusă.
Rusia a lansat atacuri aeriene regulate asupra orașelor ucrainene aflate în spatele liniei frontului, vizând în special rețeaua energetică slăbită a țării.
NATIONAL
Dan Negru cântă prohodul televiziunii și radioului: ‘Uitați-vă pe audiențe tv: PRAF’
Publicat
acum 37 de minutein
23 ianuarie 2025De
adminDan Negru, îndrăgitul om de televiziune, cântă prohodul televiziunii și radioului din România și susține că mass-media clasice trebuie să se schimbe pentru a mai putea fi relevante , în contextul în care noile media acaparează cea mai mare parte a publicului din România și nu numai.
Indragitul om de televiziune Dan Negru a publicat pe rețelele de socializare un mesaj tranșant despre starea actuală a televiziunii și radioului, declarând că media clasică pierde teren în fața online-ului activ. Negru a exemplificat cu situația din Marea Britanie, unde schimbările în leadership-ul Channel 4 au venit ca urmare a eșecului campaniei împotriva Brexitului, sugerând că în România se perpetuează aceeași rețetă cu aceleași fețe și aceleași abordări.
„Am ajuns prin Londra… Aici, Channel 4 a fost televiziunea care a luptat împotriva ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Brexitul s-a întâmplat, iar jurnaliștii și analiștii care nu i-au convins pe britanici și care au eșuat au fost înlocuiți. David Abraham, fostul director general al Channel 4, a fost schimbat cu Alex Mahon.
La noi, aceiași oameni, aceleași televiziuni, aceiași prezentatori, aceiași analiști și aceiași invitați au început o nouă campanie electorală (pentru cunoscători, uitați-vă pe audiențe TV: PRAF).
Ca să mai aibă influență, media clasică trebuie să se schimbe, să găsească fețe noi, credibile, pentru noul public!”, a scris Dan Negru, subliniind nevoia urgentă de inovație în media tradițională.
Dan Negru: ‘Televiziunea și radioul sunt pasive’
Vedeta a explicat diferența fundamentală dintre televiziune și online, subliniind că televiziunea și radioul sunt medii pasive, care pot rula în fundal fără a solicita atenție deplină, în timp ce online-ul captează complet publicul.
„Televiziunea și radioul, media clasică, sunt pasive. Nu ești implicat urmărindu-le. Televizorul poate merge în fundal, în timp ce tu faci altceva, iar radioul poate să ruleze în mașină, dar principala activitate rămâne condusul.
Online-ul este activ. Stai cu ochii pe ecran, urmărești postările și dai scroll; nu poți face altceva în același timp. Cu atât mai mult, mesajul transmis de new media este mai puternic decât cel din media clasică.
Căutați voci și fețe noi! Când aceiași oameni, în aceeași media clasică, nu schimbă nimic și fac același lucru, îi dai dreptate lui Einstein: ‘Nebunia înseamnă să faci același lucru în mod repetat și să te aștepți să obții alt rezultat’”, a concluzionat Dan Negru.
NATIONAL
Antonio Costa a reiterat angajamentul Uniunii Europene pentru extindere: Nu există niciun dubiu privind viitorul european al Republicii Moldova
Publicat
acum 44 de minutein
23 ianuarie 2025De
admin„Nu există niciun dubiu privind viitorul european al Republicii Moldova, al Ucrainei și al celor șase țări din Balcanii de Vest”, a declarat Antonio Costa, președintele Consiliului European, într-un discurs susținut în plenul Parlamentului European de la Strasbourg.
Antonio Costa a reiterat angajamentul Uniunii Europene pentru extindere, considerată „cea mai mare investiție geopolitică pentru pace și securitate, pentru oameni și pentru continent”, transmite tvrmoldova.md.
„Cele șase țări din Balcanii de Vest (Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord și Serbia – n.r.), Ucraina și Moldova lucrează din greu pentru a-și îndeplini angajamentele. Nu există nicio îndoială că viitorul acestor țări este în Uniunea noastră. Este timpul ca noi să ne îndeplinim promisiunile, așa cum ei le respectă pe ale lor”, a declarat Antonio Costa de la tribuna Parlamentului European.
Președintele Consiliului European a reiterat și sprijinul pentru Ucraina „atât timp cât este necesar și orice este necesar, pentru o pace cuprinzătoare, dreaptă și de durată”.
Costa s-a referit și la relația UE – SUA.
„Uniunea Europeană și Statele Unite sunt reciproc cei mai mari parteneri comerciali și de investiții. Este în interesul ambelor părți să continue să promoveze o relație comercială stabilă, echilibrată și previzibilă. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm îndeaproape cu noua administrație a SUA pentru a promova o cooperare economică pozitivă și echitabilă și pentru a lucra la prioritățile noastre comune în materie de prosperitate și securitate, protejându-ne în același timp – în mod firesc – propriile interese”, a declarat Costa.
La 3 martie 2022, Republica Moldova a depus cererea de aderare la UE, iar la 23 iunie 2022, Consiliul Europei a recunoscut perspectiva europeană a Moldovei și i-a acordat statutul de țară candidată la UE.
Pregătirea Republicii Moldova pentru aderarea la UE este obiectivul național stabilit de autorități în Strategia națională de dezvoltare „Moldova 2030”.
NATIONAL
Cât timp ai voie sa circuli în România cu o mașina înmatriculată într-o altă țară: Care sunt reglementările din legislația rutieră 2025
Publicat
acum 47 de minutein
23 ianuarie 2025De
adminÎn anul 2025, legislația rutieră din România reglementează cu claritate utilizarea vehiculelor înmatriculate în alte state. Dacă ești proprietar al unui autoturism cu numere străine și dorești să circuli pe drumurile din România, este esențial să fii la curent cu aceste reglementări, deoarece nerespectarea lor poate duce la sancțiuni considerabile.
Perioada maximă de utilizare a unui vehicul cu numere străine Potrivit noului Cod Rutier din 2025, persoanele care au rezidența în România pot circula cu un autoturism înmatriculat în altă țară pentru o perioadă de maximum 90 de zile consecutive, începând cu data în care vehiculul a intrat pe teritoriul României. După această perioadă, autoturismul trebuie să fie înmatriculat în România, indiferent dacă provine dintr-un stat membru al Uniunii Europene sau din afara acesteia, conform Playtech.
Pentru cetățenii străini care nu au rezidența în România, există posibilitatea de a circula cu un vehicul înmatriculat în altă țară pe toată durata șederii lor în România, atâta timp cât dreptul lor de ședere este valabil. Există și excepții pentru vehiculele folosite de misiuni diplomatice sau organizații internaționale, care beneficiază de reglementări speciale conform legislației europene. Dacă circuli cu un autoturism cu numere străine în România pentru mai mult de 90 de zile fără a-l înmatricula, te poți confrunta cu o amendă ce depășește 4.000 de lei. Mai mult, Poliția poate reține vehiculul până la rezolvarea problemelor legale. Aceste măsuri sunt menite să prevină utilizarea abuzivă a vehiculelor nedeclarate sau neînmatriculate.
Documentele necesare pentru a circula legal Pentru a evita aplicarea de sancțiuni, șoferii trebuie să dețină și să prezinte autorităților documentele necesare în caz de control. Acestea sunt:
-Certificatul de înmatriculare valid, emis de autoritățile țării de origine;
-Asigurarea RCA valabilă pe teritoriul României;
-Rovinieta pentru drumurile din România;
-Inspecția Tehnică Periodică (ITP) valabilă.
De asemenea, șoferul trebuie să posede un permis de conducere valabil pentru tipul de vehicul pe care îl conduce.
Reglementările din 2025 pentru autovehiculele înmatriculate în străinătate care circulă pe teritoriul României sunt stricte și au scopul de a asigura respectarea normelor legale în trafic. Dacă ești rezident în România și utilizezi un autoturism cu numere străine, este important să respecți termenul de 90 de zile și să procedezi la înmatricularea acestuia înainte de expirarea perioadei. Totodată, asigură-te că ai toate documentele necesare pentru a preveni sancțiunile și eventualele complicații legale.
NATIONAL
Daniel Funeriu îl desființează pe Călin Georgescu: ‘Un simptom al faliilor din societatea românească, ca mucii la răceală’ / Rolul jucat de Klaus Iohannis
Publicat
acum 56 de minutein
23 ianuarie 2025De
adminCandidatul la prezidențiale Daniel Funeriu îl desființează pe Călin Georgescu în baza prestațiilor din spațiul public. Fostul ministru este de părere că declarațiile lui Călin Georgescu sunt simple „imbecilități solemne” menite să-i seducă pe cei care îl ascultă.
„Domnul Georgescu spune imbecilități solemne. Oamenii rețin solemnitatea spuselor sale care sunt meșteșugite. Oricine ia cursuri de actorie învață să spună imbecilități solemne. Lumea este furată de solemnitatea cu care sunt spuse și nu mai percepe fondul, nu mai percepe imbecilitatea”, a afirmat Daniel Funeriu la B1 Tv.
Într-o descriere plastică, fostul ministru îl compară pe candidatul pro-rus cu un simptom al răcelii. El spune, nici mai mult, nici mai puțin, că Georgescu este un simptom al faliilor din societatea românească, precum „mucii la răceală”
„Asta este Georgescu. Dar din păcate, Călin Georgescu este un simptom al faliilor din societatea românească, ca mucii la răceală. Este un simptom al faliilor din societate”, a subliniat Funeriu.
Klaus Iohannis, responsabil pentru apariția lui Călin Georgescu
Fostul ministru al Educației îl consideră responsabil pentru apariția lui Călin Georgescu și a mișcării de contestare din spatele său, pe Klaus Iohannis. Din cauza președintelui care, în cele două mandate, nu și-a exercitate atributele de mediator între societate și stat, ruptura din societate a luat amploare. Iar acum lucrurile trebuie reparate.
„Potrivit articolului 80 din Constituția Românei, președintele trebuie să medieze între stat și societate. Or venim după zece ani în care președintele României, președintele Iohannis, nu și-a exercitat acest atribut constituțional. Și atunci, bineînțeles că faliile în societate au crescut”, a mai arătat Funeriu.
În cazul în care va fi ales președinte, Daniel Funeriu spune că se angajează să repare aceste falii sociale. De asemenea, spune că-și va asuma rolul de a întări partidele politice.
„Iar rolul președintelui, pe care mi-l asum, dacă româniii îmi vor acorda încrederea lor, va fi să nu mai existe aceste falii în societate. Voi fi un președinte care va încerca să tămăduiacă faliile din societate”, a mai precizat fostul ministru al Educației.
Partidele, instrumente defecte ale democrației
În acest context, Daniel Funeriu a vorbit și despre partidele politice care au pierdut încrederea alegătorilor români. În opinia sa, clasa politică trebuie să se schimbe deoarece lucrurile nu mai pot continua ca până acum. Iar el, dacă va fi ales președinte, spune că își va asuma acest rol de reformator al vieții politice.
„Totodată, voi fi un președinte al rupturii clasei politice. Clasa politică nu va mai putea continua așa… Partidele din România sunt instrumente defecte de exercitare a democrației. Cel mai bun exemplu este Crin Antonescu care este un exemplu de contra selecție”, a mai spus Funeriu.
Daniel Funeriu spune că-și dorește partide politice puternice, nu precum cele din prezent, despre care susține că sunt corigente la guvernare. Votul oamenilor, la alegerile de la finalul anului trecut a reprezentat o dorință majoră de schimbare. Or, după alegeri, nu a urmat nici o schimbare, așa cum era de așteptat.
România propune Europei un plan de mare amploare: Țara noastră schimbă jocul în zona energetică
Un mort și 25 de răniți în urma unui atac rusesc în Zaporojie
Dan Negru cântă prohodul televiziunii și radioului: ‘Uitați-vă pe audiențe tv: PRAF’
Antonio Costa a reiterat angajamentul Uniunii Europene pentru extindere: Nu există niciun dubiu privind viitorul european al Republicii Moldova
Cât timp ai voie sa circuli în România cu o mașina înmatriculată într-o altă țară: Care sunt reglementările din legislația rutieră 2025
Austeritatea, un concept relativ în Argeș? Zeci de posturi scoase la concurs în ciuda înghețării angajărilor
Un mare șef de Poliție din Argeș a provocat un accident și a fugit de la locul faptei – Prins după ce a făcut un al doilea accident
Tânăr de 21 ani din Curtea de Argeș săltat de Poliție și dus în pușcărie – Trafic de droguri
VIDEO | Accident groaznic în Argeș provocat de un șofer beat – 3 victime la spital
Bre, domnule Gheorghe Badea! Nu îți este, bre, rușine?
VIDEO | Incendiu violent la Poienarii de Argeș – Casă făcută scrum
VIDEO | Acțiune de salvare extremă a jandarmilor montani argeșeni împreună cu Salvamont Argeș
VIDEO – VIAȚA BATE FILMUL! Tânăr dispărut în urmă cu 9 ani , găsit de jandarmii argeșeni
VIDEO | Un șofer de Audi a plecat cu tot cu pompă după ce și-a alimentat mașina
VIDEO | Percheziții la traficanții de droguri din Argeș – 8 persoane duse la audieri de mascați
PITEȘTI
Argeșean reținut pentru tentativă de viol, violare de domiciliu și amenințare – POVESTE ȘOCANTĂ
În ziua de 21 ianuarie a.c. polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, cu...
VIDEO | Incendiu la o grădiniță pentru copii cu dizabilități din Pitești – 104 persoane evacuate
Un incendiu s-a produs in aceasta după amiaza la un spațiu din Pitești în care funcționează un complex de servicii...
Bani de la stat pentru românii care stau la bloc – Apare lista cu beneficiarii
Într-un anunț care bucură pe toată lumea, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, condus de Cseke Attila, a anunțat o...
Pentru ca Poliția Argeș nu dă amenzi, județul nostru este fruntaș pe țară la apelare abuziva la 112
În anul 2024, numărul apelurilor non-urgente a scăzut cu aproape un milion, comparativ cu anii anteriori. Operatorii STS din cadrul...
Curtea de Argeș
Mâine, prima ședință a Consiliului Local Curtea de Argeș din acest an – Se aprobă 125 de posturi de asistenți personali și se modifică structura DAS
Consilierii locali din Curtea de Argeș sunt convocați la prima ședință ordinară a legislativului local din noul an. Nu mai...
VIDEO | Casă în flăcări la Cicănești – Incendiul a distrus gospodăria
Un puternic incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la acoperișul unei locuințe din comuna Cicănești, satul Urechești. Potrivit...
Grav accident la Băiculești cu 3 victime – Motocultor lovit în plin de o mașină
Un grav accident rutier s-a produs ]n urma cu puțin timp între un autoturism și o căruță în comuna Băiculești,...
ACUM! Incendiu puternic la Nucșoara
În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au primit o sesizare de incendiu izbucnit la o construcție în comuna Nucșoara....
VIDEO | Incendiu violent la Poienarii de Argeș – Casă făcută scrum
Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit aseară în cazul a două incendii, unul în comuna Poienarii de...
Mioveni
VIDEO | Accident groaznic în Argeș provocat de un șofer beat – 3 victime la spital
Un grav accident rutier provocat de un șofer beat în urma căruia au rezultat trei victime, dintre care una în...
Vandalism în Mioveni: Stații de autobuz, ținta huliganilor
Mioveni se confruntă cu o problemă recurentă. la fel ca si la Pitești: vandalismul stradal. În ultimele zile, stațiile de...
Cine sunt noii parlamentari de ARGEȘ, lista completă
În urma votului exprimat duminică, 1 decembrie, Argeșul va trimite în Parlamentul României 13 deputați și senatori. Iată care sunt...
ARGEȘ – Rezultate finale alegeri Parlamentare în orașele importante – ȘOC LA MIOVENI, PNL dezastru la Pitești – VEZI CLASAMENTE DETALIATE
În urma centralizării voturilor din peste 99,9% din secțiile de votare, Partidul Social Democrat (PSD) a obținut în Argeș o...
Câmpulung
Un mare șef de Poliție din Argeș a provocat un accident și a fugit de la locul faptei – Prins după ce a făcut un al doilea accident
Comisarul șef Marian Iordache, șeful Poliției Câmpulung Muscel, aflat în prag de pensionare, este cercetat penal după ce a provocat...
DE INTERES! Magazinul din orașul tău care oferă 1 leu pentru fiecare ambalaj SGR
Kaufland România oferă recompense clienţilor care reciclează ambalaje cu simbolul SGR la aparatele din magazinele sale şi scanează, în perioada 13-15 ianuarie, tichetul valoric eliberat...
Reacția HOLCIM după amenda uriașă primită de la Consiliul Concurenței: Respingem concluziile raportului de investigație și vom contesta sancțiunea
Așa cum relatam intr-o știre anterioară, Consiliul Concurenţei a sancţionat companiile Holcim Romania, Romcim şi Heidelberg Materials România cu amenzi...
În Trend
- ACTUALacum 7 zile
Austeritatea, un concept relativ în Argeș? Zeci de posturi scoase la concurs în ciuda înghețării angajărilor
- ACTUALacum 2 săptămâni
VIDEO | Gata, l-au filmat! Ce a putut face primarul Panțurescu cu mașina primăriei
- NATIONALacum 2 săptămâni
Radu Tudor: ‘Acesta este cel mai mare succes rusesc: obiectivul lui Vladimir Putin este aproape gata!’
- ACTUALacum 2 săptămâni
VREI SPORT, PLĂTEȘTI! Taxe majorate la Curtea de Argeș – 250 lei ora pentru stadion, 138 lei ora în Sala de Sport – NICIO REDUCERE și… PLĂȚI ÎN NATURĂ
- NATIONALacum 2 săptămâni
Centrul Infotrafic anunţă că pe DN 2A, în judeţul Constanţa, se semnalează lapoviţă şi există riscul de a se forma polei
- ACTUALacum 4 zile
Un mare șef de Poliție din Argeș a provocat un accident și a fugit de la locul faptei – Prins după ce a făcut un al doilea accident
- ACTUALacum 2 săptămâni
Lege nouă pentru pensionari – Șoferii de 70 de ani, vânați pentru verificați pentru a fi lăsați fără permis. Parlamentarii îi consideră pericol public
- ACTUALacum o săptămână
VIDEO | Accident grav in Argeș – Autocar cu pasageri lovit de un TIR