Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Colegii de partid a lui Cătălin Teodorescu spun că afacerile personale nu au de a face cu politica

Publicat

in

Reprezentanţii PDL din Curtea de Argeş au declarat zilele trecute, în cadrul unei conferinţe de presă că, problemele pe care deputatul Cătălin Teodorescu le are cu justiţia sunt probleme personale care nu implică activitatea politică. „Cătălin Teodorescu a fost un conducător bun, a preluat organizaţia când era în degringoladă şi a reuşit ca până la europarlamentarele din 2014 să facă o echipă puternică şi să ridice partidul. Problemele pe care le are acum cu DNA-ul, cu justiţia, sunt probleme personale care nu implică în nici un fel partidul iar noi nu putem spune decât că justiţia trebuie să îşi facă treaba”, a declarat Victor Suhanu, preşedinte al organizaţiei PDL Curtea de Argeş.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VIDEO | Accident la Curtea de Argeș – Pieton lovit de mașină

Publicat

in

În urmă cu puțin timp, un grav accident rutier s-a produs în municipiul Curtea de Argeș, zona Târgul săptămânal, în care un pieton ar fi fost acroșat de un autoturism.

Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu o autospecială de intervenție, alături de un echipaj SAJ .

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ! Blocaj în transportul de călători din Argeș – CJ Argeș dă vina pe lege

Publicat

in

Consiliul Județean Argeș face toate eforturile pentru reluarea transportului public județean de persoane. „Toate consiliile județene din țară se confruntă, la acest moment, cu problema expirării licențelor operatorilor de transport din cauza unor modificări legislative.
„Vrem să vă asigurăm că în aceste zile s-au făcut toate eforturile necesare pentru găsirea soluțiilor legale, pentru că ne preocupă ca argeșenii și, în mod special, elevii să poată beneficia de transportul public județean” spune  Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

Astfel, astăzi, conducerea Consiliului Județean Argeș a avut întâlniri atât cu reprezentanții ARR Argeș, IPJ Argeș, dar și cu transportatorii pentru reluarea cât mai rapidă a transportului public. În urma discuțiilor purtate, mâine, 21.09.2023, a fost convocată o ședință de îndată a Consiliului Județean Argeș, pentru adoptarea unei hotărâri care va permite reluarea activității chiar de mâine.

De asemenea, în perioada următoare, se va finaliza procedura de licitație pentru noul program de transport la nivelul județului Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend