Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR nu se va rupe! Nicolae Ciucă: ‘PNL se va afla tot la guvernare. De ce? Nu pentru noi, pentru țară’

Publicat

in

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), premierul Nicolae Ciucă, a vorbit despre actuala situație politică a României.

Liderul liberal a precizat că în ceea ce priveşte rocada guvernamentală, PNL va respecta în continuare parametrii de parteneri de guvernare indiferent de funcţie.

Fără stabilitate politică nu aveam nici fonduri europene, nici investiţii străine, nu aveam nimic. Este clară diferenţa, competiţia istorică între PSD şi PNL, dar nu înjurându-ne într-una unii pe alţii. (…) Am ajuns cu clasa politică să fim într-o anumită dizgraţie la nivelul cetăţenilor pentru că facem deliciul unora cărora le place să privească şi să comenteze toate aceste înjurături – când zic înjurături nu …, ştiţi la ce mă refer.

Este important să-i combatem pe cei de la PSD cu faptele noastre şi ei pe noi cu faptele lor, să vedem cine are de câştigat, să demonstrăm că aşa cum se întâmplă în cea mai dezvoltată regiune a ţării, acolo unde există administrare liberală, se poate întâmpla şi în celelalte două regiuni ale ţării în localităţile unde există administraţie liberală şi oamenii se vor convinge de la sine. Este foarte important să privim cu realism ce înseamnă viitorul nostru în alegerile europarlamentare, locale şi parlamentare de anul viitor.

Este foarte important şi dacă vă uitaţi la factorii ecuaţiei politice veţi vedea că nu sunt alţii, ba mai mult decât atât, dacă vom menţine aceeaşi abordare şi nu vom umple acel spaţiu care astăzi creşte şi se dezvoltă curentul acesta extremist naţionalist, e posibil ca cifrele să arate altfel, dar din punct de vedere al perspectivei asigurării unei stabilităţi politice la guvernare nu este altă formulă„, a declarat Ciucă.

El a susţinut că PNL are cel mai mare potenţial să câştige alegerile în Neamţ.

Apelul meu este să trecem să facem cele ce trebuie pentru comunităţile, localităţile pe care le conducem. Nu cred că ne va folosi… L-am înţeles pe domnul preşedinte Lascăr când a vorbit de Arsene (n.r. Ionel). Nu mă interesează ce a făcut, ce n-a făcut. Aici, cu el, pe plan local cu asta v-aţi confruntat. Asta pot să înţeleg. Dar daţi-l deoparte, uitaţi-l! Pierdeţi timpul, el nu mai există, ar trebui să fie în momentul acesta în altă parte.

Concentraţi-vă pe ce trebuie să facă PNL la Neamţ să câştige alegerile şi într-adevăr are cel mai mare potenţial să câştige alegerile în judeţul Neamţ. Există toate premisele să puteţi să câştigaţi alegerile. Vă daţi seama ce ar însemna Suceava, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vrancea? Ne ducem pe o linie liberală exact pe traseul autostrăzii A7. Da, dar pentru asta e de muncă„, a afirmat Nicolae Ciucă.

Vă rog să nu vă frământaţi de ce o să se întâmple că vom avea grijă ca din frământarea dumneavoastră să se dospească o soluţie bună şi după ce se dospeşte o şi coacem în acelaşi cuptor şi o punem după aceea pe aceeaşi masă tot la Palatul Victoria. Acolo se va afla PNL, tot la guvernare. Ne vom îngriji de aceleaşi lucruri pe care le-am făcut şi până acum. Am avut o abordare onestă, principială, respectând tot ceea ce înseamnă parametrii de parteneri în coaliţie, o vom face şi de acum înainte indiferent de funcţie. De ce? Nu pentru noi, pentru ţară. Este absolut important ca şi în perioada următoare să avem aceeaşi stabilitate politică şi aceeaşi abordare guvernamentală prin care să reuşim să ne ducem obiectivele despre care am vorbit la bun sfârşit„, a mai declarat premierul Nicolae Ciucă, conform agerpers.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Pfizer a fost data in judecata pentru inducerea in eroare a publicului american

Publicat

in

Procurorul-General al statului Texas vrea sa aduca firma Pfizer in fata justitiei pentru vaccinul anti-COVID, sau, dupa cum arata plangerea in instanta „miracolul care trebuia sa fie, dar n-a mai fost”. Ken Paxton, Procurorul-General texan, acuza firma Pfizer de inducerea in eroare a publicului american, prin vehicularea multor neadevaruri, de exemplu, privind eficacitatea serului COVID-19. Procurorul-General din Texas considera ca Pfizer le-a indus americanilor ideea ca vaccinul este eficient in proportie de 95 la suta, dar datele ulterioare au aratat ca eficienta a fost de sub 1 la suta, la nivel statistic. De asemenea, desi Pfizer dadea asigurari ca serul sau e „foarte, foarte eficient impotriva variantei Delta”, s-a dovedit ca, de fapt, eficienta a lipsit aproape cu desavarsire. Parti importante din plangerea anti-Pfizer aici https://newsin.ro/noi-minciuni-din-timpul-vaccinarii-firma-pfizer-data-in-judecata-de-procuratura-din-texas/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Militantismul homosexualilor si lesbienelor, interzis in Rusia

Publicat

in

Dupa o dezbatere de cinci ore, Curtea Suprema a Rusiei a decis scoaterea in afara legii a miscarii LGBT – curent international care reuneste homosexuali, lesbiene, bisexuali si transgenderi. Solicitarea a venit din partea ministerului Justitiei de la Moscova. Astfel, potrivit deciziei, persoanele care fac propaganda LGBT sunt pasibile de inchisoare pana la 10 ani. Presedintele Vladimir Putin se considera gardianul societatii traditionale rusesti si a spus adesea ca nu va permite ca in Rusia copiii sa fie bombardati cu mesaje ale minoritatilor sexuale. Cercurile minoritatilor sexuale din Rusia si din strainatate sunt revoltate. Mai multe citeste aici https://www.ucoz.ro/rusia-scoate-miscarea-lgbt-in-afara-legii/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend