Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Clotilde Armand cere renumărarea voturilor: „Ciolacu și Ciucă, părtași la cea mai mare frauda electorala de după 1946“

Publicat

in

Clotilde Armand nu acceptă înfrângerea în fața candidatului PNL, George Tuță, și a făcut o nouă solicitare de renumărare a voturilor, acuzând nereguli cu peste 2.000 de buletine de vot.

„Din 166 de secții, am reușit să analizăm 40, unde s-au pierdut 2097 de buletine și 500 de voturi. Nu știm unde sunt buletinele. În 165 de secții s-au găsit zeci de buletine în plus față de numărul total de votanți. Avem această dovadă înregistrată și o vom depune la parchet. Într-o singură secție, am recuperat 380 de voturi care erau transcrise greșit de președinte“, acuză Clotilde Armand.

Ea solicită liderilor de coaliție, Ciucă și Ciolacu, renumărarea voturilor: „Fac apel la autorități să accepte renumărarea voturilor, deoarece nu au nimic de ascuns. Ciolacu și Ciucă sunt părtași la cea mai mare fraudă electorală de după 1946. Mesajul meu de astăzi: vă rog să acceptați renumărarea voturilor, nu aveți nimic de ascuns. Avem dovezi clare de fraudă (…).

Reprezentanții au semnat un anumit proces verbal, acest proces verbal este modificat din pix. Sunt schimbate toate cifrele, pentru că altfel cifrele matematic nu se închid. Aceste procese verbale, care sunt schimbate din pix, am zeci așa, sunt modificate fără nicio semnătură, doar de biroul electoral de sector.“, a afirmat Clotilde Armand.

Întrebată de ce Parchetul General al Capitalei a contrazis-o, după ce a afirmat că a depus plângere penală privind fraudarea voturilor, Clotilde Armand a susținut că ea știe că  a trimis e-mailul, dar probabil nu a ajuns la destinație…

„Nu am mințit, am trimis acest mesaj, nu mi-e clar dacă a fost primit sau nu. Am trimis din nou. Nu am spus niciodată că am fost fizic, am trimis, retransmis pe e-mail. Eu știu ce mail-uri trimit. Eu cred că e un e-mail cu un atașament destul de mare, am înțeles că au spus că nu l-au primit, l-am trimis din nou, o să-l depun și fizic“, a susținut Armand.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NATIONAL

MAE intervine în cazul violențelor provocate de români în Anglia – Familia rămasă fără copii, sfătuită să urmeze procedura legală

Publicat

in

MAE reacționează în urma violențelor provocate de români în Leeds, Anglia, ca urmare a deciziei autorităților locale de a lua în custodie copiii unei familii de conaționali. Deocamdată, MAE îi sfătuiește pe cei implicați să urmeze procedurile legale și indicațile autorităților locale.

„Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Consulatului General al României la Manchester, s-a autosesizat încă din seara zilei de 18 iulie 2024, ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale, serviciile sociale și comunitare din cadrul consiliului local Leeds. De asemenea, consulul general al României la Manchester este în legătură permanentă atât cu familia de cetățeni români implicată în incident, cât și cu autoritățile locale de poliție pentru monitorizarea situației. În contextul discuțiilor cu cetățenii români, reprezentantul Consulatului General al României la Manchester le-a recomandat ferm acestora să respecte instrucțiunile autorităților locale, să-și păstreze calmul și să realizeze demersurile legale pentru clarificarea situației minorilor în cauză, în conformitate cu legislația aplicabilă, dispozițiile instanței de judecată, în interesul minorilor.

În acelasi timp, și atașatul pe linia afacerilor interne din cadrul Ambasadei României la Londra este în contact cu omologii.

De asemenea, până la stabilizarea situației din zona în care locuiesc cetățenii români, consulul general al României la Manchester a fost în legătură directă cu reprezentanții cultelor religioase din localitate, care au transmis cetățenilor români aceleași recomandări.

Din informațiile existente la acest moment, situația minorilor nu a fost anterior adusă la cunoștința consulatului nici de către părinții minorilor, motiv pentru care nu au solicitat asistență consulară, și nici de către autoritățile locale.

Consulatul General al României la Manchester continuă dialogul cu familia cetățenilor români implicați în acest caz, cu autoritățile locale și cu reprezentanții comunității românești pentru a identifica cele mai bune soluții legale în vederea soluționării situației cetățenilor români minori, în condiții de calm și siguranță”, transmite MAE.

Violențele din Leeds

Români au fost implicaţi în incidente violente care au avut loc joi seară la Leeds, care par să fi fost declanşate de tentativa de preluare a unor copii în îngrijirea statului, relatează vineri news.abplive.com.

“Comunitatea română versus poliţia antirevoltă la Harehills, Leeds”, se menţionează într-o postare pe X care a adunat peste 200.000 de vizualizări.

“Serviciile sociale au luat cinci copii de la părinţii lor după ce un bebeluş de 7 luni a fost transportat la spital cu o rană la cap. Au atacat poliţia şi au dat foc la lucruri”, a mai postat jurnalistul Sulaiman Ahmed, alături de câteva scurte înregistrări, în care se poate vedea cum un autobuz este incendiat şi o maşină de poliţie atacată cu pietre.

Potrivit poliţiei, până acum nimeni nu a fost rănit, iar incidentele ar fi fost “instigate de o minoritate infracţională care vrea să distrugă relaţiile comunitare”.

Un autobuz a fost incendiat şi o maşină de poliţie a fost răsturnată după ce violenţele au izbucnit în zona Harehills din oraşul Leeds joi seară. Securitatea a fost sporită în zonă, în timp ce poliţia din West Yorkshire afirmă că se confruntă cu un incident grav şi că desfăşoară resurse specializate în menţinerea ordinii publice.

Citeste mai mult

NATIONAL

De la ‘Beach, Please!’ la ‘Help me!’ – Sute de tineri au fost diagnosticați cu Covid după festival

Publicat

in

Apar primele efecte după evenimentul cu sute de mii de tineri de la malul mării. Se înregistrează un val de îmbolnăviri după festivalul “Beach, Please!”, organizat de Sell.

Sute de tinerii se plâng că s-au infectat cu SARS Cov-2 după ce au participat la festivalul “Beach, Please!”, scrie realitatea.net.

Adolescenții susțin că de câteva zile se simt extrem de rău și au fost diagnosticați cu COVID.

Festivalul “Beach, Please!”, organizat de influencerul Selly, a dat naștere unor controverse uriașe după ce pe scenă s-au cântat melodii cu versuri obscene. Mai mult, un trapper a fredonat versuri ce par a promova consumul de droguri, deși chiar Selly anunța o campanie antidrog, în timpul evenimentului.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend