Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cine poate încurca Franța și Olanda? Vezi toate cotele Antepost Superbet pentru grupa D!

Publicat

in

Grupa D a turneului final din Germania va începe pe 16 iunie și pune față în față două foste câștigătoare ale trofeului continental, Franța și Olanda, dar și alte două echipe care au ambiții mari să-și depășească statutul de outsider în lupta pentru calificarea în optimi, Austria și Polonia. Campioană mondială în 2018 și de două ori campioană europeană, Franța nu e doar favorită la primul loc al grupei, ci și la medaliile de aur ale turneului final.

Află tot ce trebuie să știi despre grupa D a Europeanului, program, traseu virtual, dar și cotele Antepost pentru fiecare echipă, pe care le găsești aici!

Programul complet al grupei D

Etapa 1: Polonia – Olanda (16 iunie, ora 16:00) și Austria – Franța (17 iunie, ora 22:00)

Etapa 2: Polonia – Austria (21 iunie, ora 19:00) și Olanda – Franța (21 iunie, ora 22:00)

Etapa 3: Olanda – Austria (25 iunie, ora 19:00) și Franța – Polonia (25 iunie, ora 19:00)

Franța, marea favorită a grupei

Selecționata lui Didier Deschamps este cotată cu prima șansă nu doar la câștigarea grupei D, dar și la cucerirea celui de-al treilea trofeu european din istorie, unde împarte însă cu Anglia statutul de mare favorită a competiției. Franța are cotă 1.55 să câștige grupa și 1.03 să meargă în optimi, indiferent de pe ce loc obține calificarea. A doua șansă o primește Olanda (cotă 3.75 pentru câștigarea grupei și 1.20 pentru accederea în fazele eliminatorii), în timp ce Austria este a treia în topul cotelor Antepost, cu 9.00 pentru obținerea primului loc și 1.90 pentru calificarea în optimi. Polonia superstarului Lewandowski începe turneul final cu ultima șansă în grupa D și are cotă 12.00 să încheie prima fază din postura de lider și 2.25 să meargă mai departe.

Toate meciurile de la turneul final beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Cotele Antepost Superbet ale grupei D

Câștigătoare: Franța – cotă 1.55 / Olanda – cotă 3.75 / Austria – cotă 9.00 / Polonia – cotă 12.00

Se califică din Grupa D: Franța – cotă 1.03 / Olanda – cotă 1.20 / Austria – cotă 1.90 / Polonia – cotă 2.25

Termină pe ultimul loc în Grupa D: Polonia – cotă 1.72 / Austria – cotă 2.25 / Olanda – cotă 12.00 / Franța – cotă 35.00

Total Goluri în Grupa D: Peste 15.5 goluri – cotă 1.70 / Sub 15.5 goluri – cotă 2.05

Total Cornere în Grupa D: Peste 54.5 cornere – cotă 1.75 / Sub 54.5 cornere – cotă 1.95

Grupa D dă câștigătoarea turneului – cotă 3.25

Grupa D e grupa cu cele mai multe goluri marcate – cotă 4.50

Traseul echipelor din grupa D

Echipa care va câștiga grupa D va juca în optimi împotriva echipei clasate pe locul 2 în grupa F (Portugalia, Cehia, Turcia, Georgia). A doua clasată în grupa D va avea ca adversar echipa care termină pe locul 2 în grupa E (Belgia, Ucraina, România, Slovacia), în timp ce echipa de pe locul 3, dacă va întruni criteriile de calificare, va juca cu una dintre câștigătoarele grupelor B (Italia, Spania, Croația, Albania), C (Anglia, Serbia, Danemarca, Slovenia) sau E (Belgia, Ucraina, România, Slovacia).

Cotele Antepost oferite echipelor din grupa D

Câștigătoare competiție: Franța – cotă 4.50 / Olanda – cotă 17.00 / Austria – cotă 80.00 / Polonia – cotă 150.00

Finalistă: Franța – cotă 2.50 / Olanda – cotă 10.00 / Austria – cotă 40.00 / Polonia – cotă 50.00

Semifinalistă: Franța – cotă 1.62 / Olanda – cotă 5.00 / Austria – cotă 20.00 / Polonia – cotă 20.00

Sfertfinalistă: Franța – 1.18 / Olanda – cotă 2.25 / Austria – cotă 3.50 / Polonia – cotă 4.50

Meciurile din Germania se trăiesc la intensitate maximă și în Super Social. Intră și tu în ce mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

Catalog online pentru câinii fără stăpân ce pot fi adoptați în București / Anunțul făcut de Nicușor Dan

Publicat

in

ASPA a lansat joi un catalog online unde se află peste 1000 de câini, pentru a fi dați spre adopție. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook. 

Catalogul conţine fotografii cu căţeii disponibili pentru adopţie şi informaţii detaliate despre aceştia – vârstă, sex, culoare sau talie.

„În catalog veţi găsi datele de contact, dar şi procedura şi actele necesare pentru adopţie. După ce aţi identificat un căţel care vă place, puteţi contacta ASPA pentru detalii şi finalizarea adopţiei”, menţionează Nicuşor Dan.

Cel mai bătrân câine din adăpost, care așteaptă sa fie adoptat, are aproape 15 ani. 

ASPA este o instituție din subordinea primăriei București, care se ocupă de câinii fără stăpân. ASPA deține trei adăposturi pentru câini: ASPA Pallady, ASPA Bragadiru și ASPA Mihăilești. În prezent, ASPA Pallady este închis pentru modernizări, iar în cele două centre funcționale se află aproximativ 2.000 de câini.

Citeste mai mult

NATIONAL

Alexandru Rafila îi dă replica lui Raed Arafat, în scandalul mutării Centrului Operativ la MS

Publicat

in

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a reacționat, pentru B1 TV, la criticile lansate de Raed Arafat în urma mutării Centrului Operativ la Ministerul Sănătăţii.

Alexandru Rafila a precizat că nu este normal ca o structură operativă a Ministerului Sănătății să nu poată să funcționeze în sediul Ministerului Sănătății.

Alexandru Rafila, replică pentru Raed Arafat

“Domnul Arafat întotdeauna prezintă lucrurile într-un mod particular. Întotdeauna suntem în pragul unei crize majore, nu vreau să intru în genul acesta de discuții.

Centrul Operativ pentru Situații de Urgențe este o structură a Ministerului Sănătății. Eu când am venit la Minister acest centru era la nivelul unui birou. Pentru că avem o responsabilitate pentru dezvoltarea medicinei de urgență, am crescut structura de personal a acestui centru. În momentul de față discutăm despre o direcție de medicină de urgență. Nu este normal ca o structură operativă a Ministerului Sănătății să nu poată să funcționeze în sediul Ministerului Sănătății. Mai mult decât atât, și noi ca și Minister suntem găzduiți chiar în clădirea Ministerului de Interne.

Noi am oferit condiții de lucru acestor oameni care lucrează 24 don 24 încât să poată să facă lucrul ăsta așa cum trebuie, să se poată odihni, să se poată spăla, să aibă acces la condiții igenico-sanitare de bună calitate”, spune ministrul Sănătății.

Alexandru Rafila a mai spus că mutarea Centrului Operativ nu va avea drept consecință împiedicarea colaborării între structurile serviciilor de urgență

“În ceea ce privește colaborarea, ea continuă exact ca și până acum. Mi se pare ciudat ca domnul Arafat care este un specialist în comunicare să facă comentarii legate de faptul că nu se poate comunica în timp real, pentru că discutăm de mijloace de comunicare avansate în momentul de față și nu se pune problema că această coordonare nu este posibil”.

Rafila a mai precizat că nu crede că este o coincidență faptul că acest centru s-a mutat de la Ministerul Sănătății, la Ministerul de Interne exact când Arafat s-a mutat în 2014 în funcția de secretar de stat la MAI:

“Acest centru operativ pentru situații de urgență s-a mutat de la Ministerul Sănătății, la Ministerul de Interne exact când domnul Arafat s-a mutat în 2014 din funcția de secretar de stat de la Ministerul Sănătății, la Ministerul de Interne. Probabil e o coincidență, dar eu nu prea cred în coincidențe de felul ăsta și cred că toți avem responsabilități. Noi avem responsabilități în dezvoltarea medicinei de urgență a părții medicale a urgențelor. Am exstins foarte mult competențele în această direcție, am informatizat spitalele din țară. În momentul de față avem resurse să putem face repartiția rapidă a pacienților la secțiile performante de ATI sau la secțiile de mari arși. Lucrul ăsta nu se face fără să ne coordonăm cu DSU. Coordonearea și cooperarea cel puțin din punctul nostru de vedere este exact la fel. Am instalat mijloace de comunicații foarte puternice la acest centru și nu văd o problemă”, spune Rafila.

Alexandru Rafila a criticat faptul că serviciile de ambulanță funcționează fără ambulanțe noi, iar coordonarea achiziției de ambulanțe este la DSU:

“Rezultatele acestei integrări s-au reflectat de-a lungul timpului și în situații mai puțin plăcute, cea de la Colectiv, știți bine ce s-a întâmplat atunci, știți bine ce s-a întâmplat și în pandemie. De foarte multe ori suntem în situația în care avem servicii de ambulanță fără ambulanțe noi, cu foarte multe ambulanțe vechi, iar coordonarea achiziției de ambulanțe este la DSU. Una este să lucrezi integrat, și altceva este să neglijezi serviciul de medicină de urgență”.

Citește și: Raed Arafat tună și fulgeră după lovitura primită de la Rafila: ‘Este o problemă care ar putea să coste vieţi la un anumit moment’

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend