NATIONAL
Cel mai nepotrivit partener, în funcție de zodie. Cu ce nativ nu te poți înțelege într-o relație

Publicat
acum 2 luniin
De
admin
Astrele au dezvăluit care este cel mai nepotrivit partener, în funcție de zodie. Cu un astfel de nativ nu te poți înțelege într-o relație. Compatibilitatea zodiacală este importantă atunci când vine vorba de alegerea partenerului de viață.
Multe persoane nu acordă importanță acestor aspecte, însă compatibilitatea zodiacală poate determina reușita sau eșecul unei noi relații. Energia ancestrală ține cont de întreaga diagramă natală, aspecte ce sunt determinate și de zodia în care te-ai născut.
Cel mai nepotrivit partener, în funcție de zodie
Hărțile natale a două persoane pot determina compatibilitatea și pot prezice provocările dintr-o relație. Hărțile natale, plasarea Lunii care servește ca piatră de încredere emoțională, Marte, planeta senzuașitpții și Venus, planeta iubirii și a atașamentului, toate aceste lucruri pot determina cum te vei înțelege cu partenerul într-o relație.
Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.
Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Cel mai nepotrivit partener pentru tine este chiar un nativ din zodia Berbecului. Berbecii au o energie extrem de puternică, mare, de gladiator. Acest nativ nu se va înțelege cu o persoană născută în aceeași zodie. Vor exista multe conflicte între cei doi parteneri, iar relațiile se vor solda cu un eșec. Berbecii sunt sfătuiți să nu-și aleagă un partener din aceeași zodie ca ei, mai ales dacă vor să evite conflictele.
Taur: 20 aprilie – 20 mai
Cel mai nepotrivit partener pentru tine este un nativ din zodia Săgetătorului, scrie YourTango.com. Taurul este condus de casa valorii de sine și a posesiunilor lumești. Acești nativi manifestă tendința de a-și trata iubiții ca pe cei din urmă. Un Taur tânjește după confort și siguranță.
Taurii vor fi dați înapoi de dezinteresul unui nativ din zodia Săgetătorului.
Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Astrele spun că cel mai nepotrivit partener pentru tine, în funcție de zodie, este Scorpionul. Gemenii sunt semne profunde și curioase. Nu există nicio limită pentru a explora șia cunoaște mai multe. Problemele izvorăsc din faptul că Scorpionul este un semn posesiv, cu un interes puternic pentru intimitate. Gemenii, pe de altă parte, sunt liberi și adoră să se afle în centrul atenției.
Rac: 22 iunie – 22 iulie
Cel mai nepotrivit partener pentru tine este unul născut în zodia Vărsătorului. Vărsătorul este un semn puternic și independent. Acesta adoră sentimentul de autonomie. Prin contrast, Racul este un semn de apă care caută să-și construiască o familie puternică alături de partener.
Leu: 23 iulie – 22 august
Astrele spun că nu te vei înțelege cu o Fecioară într-o relație de lungă durată. Leul este un semn care trebuie recunoscut și adorat. Leii sunt critici și au nevoie de multă atenție. Fecioarele sunt independente, tacticoase și destul de tăioase în vorbe.
Acești nativi nu s-ar putea înțelege într-o relație, spun astrele.
Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Cel mai nepotrivit partener pentru tine este Balanța. Energia Fecioarei este una puternică. Fecioarele vor să se dezvolte, ele sunt organizate și atente la detalii. Balanțele nu au un drum bine stabilit și nu lasă faptele să vorbească pentru ele. Un nativ din zodia Balanței poate să devină problematic pentru o Fecioară.
Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Cel mai nepotrivit partener pentru tine este un nativ din zodia Berbecului. Balanța este preocupată de simpatia pe care o primesc de la ceilalți. În același timp, Berbecii își doresc să fie admirați și adorați. Acești nativi nu se vor înțelege și nu vor putea să-și ofere iubirea pe care și-o doresc, scrie Astrology.com.
Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Cel mai nepotrivit partener pentru tine este unul din zodia Gemenilor. Scorpionii sunt misterioși, pasionali și dornici de intimitate. Pe de altă parte, Gemenii sunt expansivi și își doresc să se afle în centrul atenției. Între acești doi nativi pot izbucni rapid conflictele.
Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Racul este complet nepotrivit pentru tine, susțin astrologii. Racul este liniștit și dornic să găsească stabilitatea alături de partener. Săgetătorul s-a născut pentru a explora, pentru a avea parte de cât mai multe experiențe și pentru a trăi intens și puternic. Astfel, cei doi parteneri nu se vor înțelege într-o relație pe termen lung.
Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Pentru tine Leul este un partener nepotrivit. Capricornul, condus de Saturn, este competitiv și dornic să evolueze. Leul este demn, puternic și impunător. Energia acestor zodii este extrem de puternică, motiv pentru care nu se pot înțelege unul pe celălalt pentru o perioadă lungă de timp.
Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Taurii nu sunt potriviți pentru nativii din zodia Vărsătorului. Aceștia au opinii puternice și nu sunt dispuși să facă orice fel de compromis pentru partenerii lor. Aceste semne încăpățânate vor ajunge de multe ori să se certe într-o relație.
Pești: 19 februarie – 20 martie
Cel mai nepotrivit partener, în funcție de zodie, este Capricornul. Peștii sunt născuți să viseze și profesoară să trăiască în posibilitatea a ceea ce ar putea fi. Capricornul este preocupat de tangibil și este dornic să construiască. Aceste semne zodiacal nu ar putea rezista pentru mult timp într-o relație de lungă durată.
Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Poate vrei sa citesti
NATIONAL
David Popovici a dezvăluit ce a făcut după ce a ratat medaliile la CM de Înot

Publicat
acum 11 minutein
30 noiembrie 2023De
adminDavid Popovici va participa la Campionatul European în bazin scurt de la Otopeni (5-10 decembrie), iar înotătorul român a vorbit despre 2023, care pentru el a fost „un an încărcat, cu suişuri şi coborâşuri”.

David PopoviciFoto: YUTAKA / AFLO / Profimedia
David Popovici: „Am avut o pauză de la piscină, dar am înotat în lacuri și râuri”
David a terminat pe locurile 6 (100 m liber) și 4 (200 m liber) la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, după ce în 2022 câștigase mai multe titluri de campion european și mondial de seniori și juniori.
Sportivul a dezvăluit că nu a mai intrat în piscină după competiția din Japonia, dar nu a stat departe de apă: a înotat în lacuri și râuri.
„După cum văd eu lucrurile, aveam două opţiuni: să fiu trist sau supărat că nu am câştigat sau să încerc să învăţ de ce nu am câştigat. Eram atât de motivat încât am vrut să mă întorc direct la antrenamente a doua zi, dar antrenorul meu mi-a interzis să merg la piscină, aşa că mi-am luat o vacanţă.
Am călătorit atât de mult încât nu am avut niciodată timp să apreciez întreaga frumuseţe a ţării mele, cu munţii, peisajul rural şi oamenii, aşa că am rămas în România. Am înotat în lacuri şi râuri, aşa că, deşi am avut o pauză de la piscină, nu a fost o pauză de la apă, iar acum mă simt bine.
A fost un an încărcat, cu suişuri şi coborâşuri, dar sunt foarte motivat. Prefer să fiu un sportiv care poate învăţa ceva din înfrângeri şi să fiu un sportiv mai complet şi, odată cu asta, o fiinţă umană mai completă” – David Popovici, într-un interviu pentru European Aquatics.
David Popovici și competițiile în bazin scurt: „Pentru CE ne-am antrenat mai mult”
Obișnuit mai degrabă cu disciplinele în bazin lung (50 de metri), David a afirmat că a avut „așteptări mici” la competițiile în bazin scurt (25 de metri) la care a participat, dar acest lucru s-a schimbat înainte de Europenele de la Otopeni.
„Pentru Melbourne (CM 2022) nu ne-am antrenat cu adevărat, ne-am dus să vedem ce se va întâmpla, dar pentru asta (CE Otopeni 2023) ne-am antrenat mai mult şi am depus mult efort, ceea ce mă face să fiu entuziasmat.
Nu am fost niciodată la o competiţie în bazin scurt cu ambiţii mari, dar aceasta cred că va fi la înălţime. Mă simt bine, Europenele în bazin scurt vor fi interesante, sunt sigur că organizatorii vor fi grozavi, iar noi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a fi gazde bune şi pentru a face spectacol!
Cel mai important lucru este să facem spectacol, astfel încât să sperăm că mai mulţi copii vor vedea şi vor fi inspiraţi. Îmi amintesc că mergeam la competiţii când aveam 12 ani şi i-am întâlnit pe Danas Rapšys şi Katinka Hosszu; au venit la un Campionat Internaţional al României şi faptul că le-am văzut acolo m-a ajutat să îmi crească motivaţia. Dacă şi pe mine copiii mă pot vedea aşa, atunci este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru ei” – David Popovici.
Programul lui David Popovici la CE Înot în bazin scurt de la Otopeni
8 decembrie: serii și semifinale 200 m liber
9 decembrie: serii și semifinale 100 m liber / finala 200 m liber
10 decembrie: finala 100 m liber.
România va găzdui ediţia cu numărul 22 a Campionatului European de înot în bazin scurt pentru seniori, în perioada 5-10 decembrie 2023 în incinta Complexului Sportiv de Nataţie Otopeni.
Lotul României pentru CE Înot în bazin scurt de la Otopeni
FEMININ: Diana Stiger, Ioana Știrbu, Aissia Prisecariu, Brigitta Vass, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu
MASCULIN: David Popovici, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Patrick Dinu, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, , Andrei Ungur, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy, Alexandru Stoica
Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
NATIONAL
Sistemul Garanție-Returnare s-a lansat oficial în România. Află cum funcționează

Publicat
acum 13 minutein
30 noiembrie 2023De
adminAstăzi, 30 noiembrie 2023, s-a lansat oficial în România Sistemul Garantie-Returnare (SGR), administrat de RetuRO, marcând un moment istoric în țara noastră, fiind un mare pas spre un viitor mai verde și mai sustenabil. Prin acest sistem, cetățenii vor plăti o garanție de 0,50 RON atunci când vor achiziționa de la un comerciant orice produs din categoriile apă, băuturi răcoritoare, bere, cidru, vin sau băuturi spirtoase, în ambalaje primare nereutilizabile din sticlă, plastic sau metal, cu volume cuprinse intre 0,1 l și 3 l inclusiv. Pentru facilitarea identificării, produsele care fac parte din sistem au fost marcate cu simbolul Ambalaj cu garanție.

Sticle goaleFoto: freepik.com
Cum funcționează SGR?
În momentul în care românii vor cumpăra un produs în ambalaj marcat cu simbolul Ambalaj cu garanție vor plăti o garanție în valoare de 50 de bani pentru acesta. Dupa golirea ambalajului, clientul va trebui să îl aducă într-unul dintre punctele de returnare organizate de comercianți, iar in schimbul acestui ambalaj gol va primi înapoi, pe loc, valoarea garanției plătite inițial, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal, chiar dacă produsul nu a fost cumpărat din locația respectivă.
Pentru a fi returnate, RetuRO recomandă ca ambalajele să fie intacte,nedegradate și nedeformate, adică să nu fie sparte, turtite sau presate, pentru ca ele să poată fi scanate după formă și dimensiuni de automatele de colectare sau de echipamentele de numărare și sortare. Totodată, recipientele trebuie sa fie golite, nu neapărat curate în sensul de a fi spălate. Orice cantitate de lichid care rămâne în aceste recipiente le afectează greutatea și există posibilitatea ca ele să fie refuzate de echipamentele automate, atunci când sunt scanate și cântărite. Desigur, există o marjă de greutate, dar este recomandat ca ambalajele de băuturi să fie golite complet, pentru a fi siguri de recuperarea garanției. Eticheta trebuie să fie vizibilă și intactă pentru că aceasta va avea imprimate simbolul SGR și codul de bare specific. În lipsa acestor elemente de identificare, ambalajele nu beneficiază de garanție și nu pot fi preluate prin Sistemul Garanție-Returnare.
Asa cum aminteam și într-un articol anterior, RetuRO funcționează pe baza principiului not-for-profit, ceea ce înseamnă că eventualul profit realizat în urma colectării de ambalaje va fi reinvestit, exclusiv, în dezvoltarea Sistemului Garanție-Returnare. Compania a fost desemnată, prin lege, administrator al sistemului în 2022, singurul obiectiv fiind asigurarea funcționării optime a acestui sistem.
Colectarea ambalajelor SGR
Există două variante prin care se realizează colectarea ambalajelor SGR:
- Colectare manuală – ambalajele SGR sunt preluate manual, valoarea garanției este returnată consumatorilor sau utilizatorilor finali, în numerar, prin voucher sau prin transfer bancar. Transferul bancar va fi realizat la solicitarea consumatorului numai cu acordul comerciantului și cu suportarea comisioanelor bancare de către solicitant;
- Colectare automată – ambalajele SGR sunt preluate prin echipament automat de preluare, valoarea garanției este returnată consumatorilor sau utilizatorilor finali fie prin voucher pe care aceștia, în cadrul aceluiași comerciant care operează echipamentul automat de preluare, îl pot preschimba în numerar sau îl pot utiliza la efectuarea cumpărăturilor, în termen de maximum 12 luni de la eliberarea voucherului, fie prin transfer bancar. Transferul bancar va fi realizat la solicitarea consumatorului numai cu acordul comerciantului și cu suportarea comisioanelor bancare de către solicitant.
De reținut
Noile ambalaje vor apărea treptat în magazine, începând cu data de 30 noiembrie. Așadar, o perioadă vom găsi la raft și ambalaje fără simbol, ce fac parte din stocurile anterioare. Acestea nu sunt eligibile pentru Sistemul Garanție-Returnare.
Drept urmare, RetuRO recomandă tututor românilor să nu își facă provizii de ambalaje ce au fost comercializate înainte de lansarea SGR. Acestea nu vor fi acceptate în punctele de returnare, nefiind marcate cu logo-ul ce atestă că sunt purtătoare de garanție (Ambalaj cu garanție). Ambalajele non-SGR vor putea fi returnate, în continuare, prin metoda de colectare selectivă clasică, utilizată și până acum pentru recuperarea ambalajelor de toate tipurile, în punctele de colectare tradiționale.
Articol susținut de RetuRO
Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
David Popovici a dezvăluit ce a făcut după ce a ratat medaliile la CM de Înot
Sistemul Garanție-Returnare s-a lansat oficial în România. Află cum funcționează

Elon Musk anunță sfârșitul X (fostul Twitter): Duceţi-vă dracului! Este clar?
HARTĂ Restricții de circulație în București pentru parada de 1 Decembrie. Ce străzi vor fi blocate joi și vineri

Liga Campionilor – Arteta, după ce Arsenal a învins Lens cu 6-0: Nici măcar nu visasem la aşa ceva

VIDEO | Moment istoric la Curtea de Argeș: Confarg, fabrica emblemă a orașului, demolată pentru a face loc unui mall

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu: Îi rog pe colegii de la Casele teritoriale de Pensii să aibă încredere

Olguța Vasilescu anunță o nouă lovitură financiară, dată în urma Târgului de Crăciun din Craiova

ANAF avertizează românii, după ce instituția a fost acuzată: Cum te poți trezi cu poprire pe conturi fără să știi că ai datorii

VIDEO | Mascații au descins la balastierele din Argeș – DOI AFACERIȘTI SĂLTAȚI ȘI DUȘI LA AUDIERI

VIDEO | Percheziții la traficanții de droguri din Argeș – 8 persoane duse la audieri de mascați

VIDEO, ACUM! BLOCAJ TOTAL PE TRANSFĂGĂRĂȘAN – SUTE DE MAȘINI BLOCATE ÎN TRAFIC

VIDEO – ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ – O mașina a intrat în țeava de gaze și a luat foc

VIDEO – ACCIDENT GRAV în ARGEȘ, provocat de un tânăr din Corbi

VIDEO! ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ – 3 MAȘINI IMPLICATE
PITEȘTI


ATENȚIE! Lucrări pe drumul spre Cepari și alte 5 drumuri din județul Argeș
Consiliul Județean Argeș informează participanții la traficul rutier că, în perioada 27.11 – 29.11.2023, va efectua, prin Regia Autonomă Județeană...


ARGEȘ – VIDEO | Incendiu la Poșta din Trivale
Pompierii piteșteni au intervenit in aceasta dimineata pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în clădirea oficiului poștal din cartierul Trivale. Incendiul...


Misiune reușită de salvare de aproape 12 ore a Salvamont Argeș! 4 turiști salvați din propria neghiobie
Aseară, în jurul orei 23.00, s-a dat alarma! Salvamont Argeș a primit un apel de urgență, după ce patru turiști...


VIDEO | Mascații au spart un chef de chef în Argeș – Zeci de petrecăreți percheziționați, amenzi și testări antidrog
În noaptea de 18 spre 19 noiembrie a.c., în intervalul orar 23:30-03:30, polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu polițiști...
Curtea de Argeș


DOCUMENT! Vasilica PSD-ului, interimara de nota 5 a Spitalului Curtea de Argeș, trece la amenințări – SĂTUI DE EA, MEMBRII C.A. DE LA SPITAL AU RECLAMAT-O PRIMARULUI SI CONSILIULUI LOCAL
Scene(te)le incredibile din interiorul Spitalului Municipal Curtea de Argeș continuă și după ce managerul interimar Vasilica Andreea Gheordunescu a picat...


Mâine, ședință mare la târla regală – 14 proiecte pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local – SE INSISTĂ CU BANII PENTRU TRANSPORTUL DEFECTUOS
Târla regală se reunește mâine, miercuri, 29 noiembrie 2023, de la ora 15.00, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local....


ACCIDENT GRAV LA MUȘĂTEȘTI -2 Mașini implicate, 4 persoane asistate medical
Un grav accident rutier s-a produs pe DN 73C, comuna Mușătești, în care sunt implicate două vehicule. Paramedicii SMURD au...


CHICAGO de ARGEȘ! Tînăr din Cicănești prins fără permis pe ulițele satului
În ziua de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un tânăr de 23...


ARGEȘ | Tânăr de 19 ani prins drogat la volan
În ziua de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au depistat...
Mioveni


A murit generalul Constantin Năstase, cel mai longeviv militar al județului Argeș
S-a stins din viață cel mai longeviv senior al județului, cetățean de onoare al orașului Mioveni, generalul veteran Constantin Năstase....


Vrei să devii pompier? Acum ai ocazia – VEZI CONDIȚII
Dacă dorești să faci parte din echipa salvatorilor, te poți înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele * alocate Şcolii de...


I.P.J. ARGEȘ RECRUTEAZĂ TINERI! DE MÂINE ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTR VIITORII POLIȚIȘTI
În perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș va primi cereri de înscriere pentru trei...


Lovitură primită de primarul din Mioveni! Ion Georgescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, reţinut pentru trafic de influenţă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Primarul Ion...
Câmpulung


Mesajul care răstoarnă tot! Fiica Elenei Lasconi regretă felul în care a făcut declaraţia în care o condamna pe mama sa: Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte
Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte, a transmis fiica Elenei Lasconi pe o rețea de socializare,...


După două decese în doar o săptămână, ITM ARGEȘ, AVERTISMENT DUR PENTRU PATRONII FIRMELOR DE CONSTRUCȚII
Având în vedere evenimentele care au avut loc în șantierele de construcții, ca urmare a surpării de maluri, cu urmări...


VIDEO | PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA PERSOANE ACUZATE DE TRAFIC DE MINORI
La data de 25 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului...
În Trend
- ACTUALacum o săptămână
VIDEO | Moment istoric la Curtea de Argeș: Confarg, fabrica emblemă a orașului, demolată pentru a face loc unui mall
- ACTUALacum o săptămână
Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu: Îi rog pe colegii de la Casele teritoriale de Pensii să aibă încredere
- ACTUALacum o săptămână
Olguța Vasilescu anunță o nouă lovitură financiară, dată în urma Târgului de Crăciun din Craiova
- NATIONALacum 3 săptămâni
ANAF avertizează românii, după ce instituția a fost acuzată: Cum te poți trezi cu poprire pe conturi fără să știi că ai datorii
- ACTUALacum 2 săptămâni
VIDEO | Mascații au descins la balastierele din Argeș – DOI AFACERIȘTI SĂLTAȚI ȘI DUȘI LA AUDIERI
- ACTUALacum 2 săptămâni
RUȘINOS! MANAGER DE SPITAL DE NOTA 5! Candidata PSD la șefia spitalului Curtea de Argeș a picat rușinos proba scrisă a concursului
- NATIONALacum o săptămână
Surpriză: Aderarea României la Schengen, pe ordinea de zi a Consiliului JAI / Austria tocmai a transmis din nou că își menține veto-ul
- ACTUALacum 4 săptămâni
Bărbat din Albești prins de jandarmi în timp ce golea vidanja în râul Argeș – Dosar penal și vidanja confiscată
You must be logged in to post a comment Login