Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce trebuie să știi dacă vrei să îți cumperi un costum bărbați care să ți se potrivească perfect?

Publicat

in

Toți bărbații trebuie să dețină în garderoba lor un costum elegant, pe care să se poată baza atunci când trebuie să se prezinte la un eveniment formal. La achiziționarea costumului, este necesar să ții cont de mai mulți factori și să prioritizezi calitatea, versatilitatea și potrivirea perfectă. Dacă alegerea ta bifează aceste criterii, poți fi sigur că vei obține un look impecabil și vei face o impresie excelentă la orice eveniment.

Costum din magazin  sau personalizat?

Dacă ești în căutare de costume bărbați, atunci trebuie să acorzi atenție mai multor factori, inclusiv materiale, culori, stiluri și potrivire. Un costum este alcătuit dintr-o pereche de pantaloni și un sacou realizate din exact aceeași țesătură. Multe persoane fac greșeala de a încerca să asocieze la o pereche de pantaloni un sacou cât mai potrivit, însă nepotrivirea se va observa, motiv pentru care este indicat să optezi pentru un costum atunci când ocazia o cere.

Există două tipuri principale de costume, și anume costume pe care le găsești în magazine pret-a-porter și costume personalizate. Pentru majoritatea persoanelor, un costum bărbați pret-a-porter va funcționa foarte bine. Totuși, un costum personalizat sau realizat pe măsură înseamnă că este făcut pentru a se potrivi dimensiunilor personale. Un astfel de costum este ideal dacă adesea îți găsești cu mare dificultate piese vestimentare care să ți se potrivească și să te avantajeze. Un croitor îți va realiza de la zero un costum, conform specificațiilor personale. Dacă ai nevoie de un costum în cel mai scurt timp, cel mai indicat este să optezi pentru costume pret-a-porter, deoarece realizarea unui costum la comandă poate dura ceva timp.  

Prioritizează țesături de calitate

La alegerea unui costum, este recomandat să prioritizezi calitatea. Dacă îți dorești un costum durabil, elegant și care să te avantajeze, optează pentru un costum realizat din lână 100%. Lâna este un indicator excelent al calității. În colecția Adina Buzatu costume vei putea găsi o varietate de costume de bărbați realizate din lână pură virgină merinos extra fină. Poți opta și pentru un costum realizat din amestecuri de materiale, însă nu va fi la fel de durabil și de prezentabil precum un costum realizat din lână 100%, care are un aspect luxos. În ceea ce privește culoarea, poți opta pentru un costum bleumarin, gri sau gri cărbune. Tot în gama de costume Trends Adina Buzatu vei găsi o mare varietate de culori. Vei merge la sigur cu un costum albastru închis sau gri închis. Totuși, ferește-te de nuanțele de gri deschis sau albastru deschis, deoarece sunt prea casual. În cele din urmă, optează pentru un costum de culoare neagră dacă urmează să te prezinți la un eveniment de înaltă clasă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ursul a dat buzna la Valea Danului – A fost emis mesaj RO-ALERT

Publicat

in

Locuitorii din comuna Valea Danului, județul Argeș, au fost alertați prin mesaje RO-Alert privind prezența unui urs în comună. Ursul a fost văzut într-o zonă locuită din localitate, foarte aproape de gospodăriile oamenilor.

Localnicii trebuie să păstreze distanța și sunt rugați să nu se fotografieze cu animalul și să nu-l hrănească. Ei ar trebui să evite zona și să rămână în locuințe.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Mașină răsturnată la Curtea de Argeș, pe strada Marina

Publicat

in

Un echipaj cu o autospecială de intervenție asigură măsuri specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unui autoturism răsturnat pe strada Marina din municipiul Curtea de Argeș.
La fața locului sunt scurgeri de lichide combustibile. Evenimentul rutier nu s-a produs acum, nu sunt victime.

foto sugestiv

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend