Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ce se mai vinde în magazinele ANAF: De la chiloți tanga de damă la adaptor USB și de la rochii la fes Moș Crăciun – prețuri care sparg concurența

Publicat

in

În București, precum și în alte orașe din țară (punem adresele la final pentru cine dorește să vadă), există magazine ale ANAF, în care se vând bunuri confiscate, atât de inspectori, cât și de vameși sau Poliție. Practic, Fiscul se ocupă de valorificarea acestora.

HotNews.ro a mers la cel din București de pe str. Măriuca, nr.14, sector 4. Situat la parterul clădirii, vezi două uși de metal, iar deasupa scrie: Magazin bunuri confiscate.

Acolo sunt două încăperi și se vând produse în ambele. Chiar după ce treci de acele uși, sunt câteva foi lipte cu bandă adezivă pe care scrie că marfa vândută nu se returnează și că se schimbă în limita stocului disponibil.

Tot acolo suntem atenționați că informații cu privire la produsele vândute se obțin de la reprezentanții magazinului și nu de la agenții de pază.

Se găsesc multe lucruri, de la haine, la pompe manuale de apă, iar personalul vine în întâmpinarea clienților. Cât am stat acolo, a fost mereu magazinul plin (spațiul nu este mare), dar circa 8-10 persoane erau înăuntru. Lumea cumpăra. O domnișoară avea mai multe perechi de ghete, iar angajatul ANAF s-a oferit să o ajute cu un coș în care să le țină mai ușor.

Ce se vinde la magazinul ANAF și la ce prețuri

Dacă vă întrebați ce se găsește în magazin și cât costă, am notat câteva prețuri. Legat de calitatea produselor, nu putem face niciun fel de apreciere. Nu veți găsi branduri cunocute sau produse contrafăcute, pentru că acestea din urmă de obicei sunt ori distruse, ori donate (în funcție de înțelegerile cu deținătorii de branduri). Majoritatea brandurilor optează pentru donații (în privința produselor contrafăcute), de exemplu la unele case de copii.

Pompă manuală de apă: 4 lei

Ghete copii: 7 lei

Chiloti tanga damă: 2 lei,

Fes Mos Crăciun: 1,5 lei

Umbrele: 3 lei

Aparat masaj capilar: 2 lei

Set agrafe: 1 leu

Pălărie: 4 lei

Căciuli: 4 lei

Adaptor USB: 6,25 lei

Folie protectie ecran telefon: 3,75 lei

Rochii: 4 lei

Rochițe: 20 lei

Coronițe pentru prins părul: 1,05 lei

Față de masă: 5 lei

Penar textil: 2 lei

Cercei: 1,4 lei

Fermoare diverse: 0,25 lei

Bigudiuri: 5 lei

Cravate: 3 lei

Pantaloni bărbați: 8,75 lei

Sunt și ceasuri la 20 lei, dar angajatul ANAF îi explica unui client că sunt de obicei cumpărate pentru piese de schimb.

În magazine nu se prea vând produse care sunt în cantități mari (acelea fac obiectul licitațiilor și ajung în comerț prin diverse firme). Listele se găsesc pe site-ul instituției. În ceea ce privește produsele perisabile, acestea sunt ori distruse, ori vândute prin procedură rapidă.

Unde se află magazinele ANAF

Pentru că am spus la început că scriem adresele magazinelor ANAF, poate cineva vrea să se plimbe până acolo, acestea sunt:

• Judeţul Galaţi, str. Brăilei nr. 33, Municipiul Galaţi

• Municipiul Târgovişte, str. Calea Domnească nr. 166, judeţul Dâmboviţa

• Un magazin situat în clădirea A.J.F.P. Gorj, din Tg. Jiu, str. Siretului , nr. 6, judeţul Gorj

• Judeţul Timiş, str. Gheorghe Lazăr, nr. 9B, loc.Timişoara

• Oradea, strada Dimitrie Cantemir, nr. 2B

• Municipiul Sibiu, str. Calea Dumbrăvii, nr.17;

• Municipiul Braşov, Bld. Alexandru Vlahuţă, nr. 59

• București – str. Măriuca, nr.14, Sector 4

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Nebunie în Orientul Mijlociu: zeci de avioane și-au schimbat brusc traseul, după ce Israelul a declanșat atacul

Publicat

in

De

Mai multe avioane care survolează Iranul și-au schimbat brusc traseul. Decizia a fost luată imediat după exploziile din centrul Iranului, generate de un atac al Israelului. Principalul aeroport din Teheran a fost închis temporar, informează Mediafax.

Aeroportul Internațional Imam Khomeini din Teheran a fost închis pentru toate zborurile până la ora 07.00 GMT, potrivit unei notificări adresate aviatorilor postată de Administrația Federală a Aviației SUA.

Unele zboruri ale Emirates și Flydubai care survolau Iranul vineri dimineață au făcut viraje bruște pentru a ieși din spațiul aerian iranian, conform Flightradar24, anunță Reuters.

Aeroporturi închise, trafic aerian perturbat

Un zbor de la Dubai la Teheran a fost redirecționat, după ce Aeroportul Internațional Imam Khomeini din Teheran s-a închis. Un purtător de cuvânt al Flydubai a declarat pentru CNN că zborurile din Dubai către Iran au fost anulate.

„Zborul Flydubai FZ 1929 de la Dubai la Teheran pe 19 aprilie a revenit la Dubai din cauza închiderii Aeroportului Teheran (IKA). În conformitate cu NOTAM-ul emis, zborurile noastre către Iran astăzi au fost anulate. Siguranța pasagerilor și a echipajelor este prioritatea noastră”, a spus purtătorul de cuvânt.

Mai multe explozii au fost auzite în noaptea de joi spre vineri în Iran. Informațiile privind un atac al Israelului asupra Iranului sunt contradictorii și nu au fost confirmate de armata israeliană. Apărarea antiaeriană iraniană a fost folosită, iar Iranul a suspendat zborurile peste mai multe orașe.

Citeste mai mult

NATIONAL

Prima țară mare care le solicită cetățenilor să plece din Israel: se așteaptă un atac puternic al Iranului

Publicat

in

De

Australia își îndeamnă cetățenii să părăsească Israelul de urgență. Anunțul a fost făcut după incidentele nocturne din Iran care par să fie un atac israelian asupra unor ținte iraniene. Australienii avertozează că situația în regiune se poate deteriora rapid, informează Mediafax.

Departamentul de Afaceri Externe și Comerț al Guvernului Australian (DFAT) i-a îndemnat pe cetățenii săi din Israel „să plece dacă o pot face în siguranță”, potrivit CNN.

„Există o mare amenințare de represalii militare și atacuri teroriste împotriva Israelului și a intereselor israeliene în întreaga regiune. Situația de securitate s-ar putea deteriora rapid. Îndemnăm australienii din Israel sau din teritoriile palestiniene ocupate să plece dacă este sigur să facă acest lucru”, potrivit unui mesaj publicat pe contul Smart Traveler de pe X, care postează sfaturi de la DFAT.

S-ar putea închide spațiul aerian

Departamentul a avertizat că „atacurile militare pot duce la închiderea spațiului aerian, anularea zborurilor și devieri și alte întreruperi de călătorie”.

Aeroportul Internațional Ben Gurion din Tel Aviv „poate întrerupe operațiunile din cauza problemelor de securitate din zonă în orice moment și cu un preaviz scurt”, mai scrie în mesaj.

Mai multe explozii au fost auzite în noaptea de joi spre vineri în Iran. Informațiile privind un atac al Israelului asupra Iranului sunt contradictorii și nu au fost confirmate de armata israeliană. Apărarea antiaeriană iraniană a fost folosită, iar Iranul a suspendat zborurile peste mai multe orașe.

Explozii au fost auzite în apropierea aeroportului din orașul Isfahan din centrul Iranului. Mai multe investigații au fost lansate. Nu este clar dacă atacul aerian vizează mai multe regiuni sau doar baza de producție din Isfahan, unde probabil au fost fabricate dronele folosite pentru a ataca Israelul.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend