NATIONAL
Ce aduc oamenii la spitalele care colectează medicamente expirate: rujuri, cosmetice, prezervative- lucruri care nu ar trebui eliminate ca medicamente

Publicat
acum 12 luniin
De
adminÎn mod oficial, de la începutul acestui an, medicamentele expirate sau încă în uz, dar pe care pacienţii nu le mai folosesc, trebuie colectate în curţile unităţilor sanitare, în containere speciale şi în zone supravegheate fie video, fie cu ajutorul personalului de pază. Conform normelor metodologice, care au apărut în luna aprilie a acestui an, toate unităţile medicale de stat, dar şi private, au obligaţia de a colecta medicamentele expirate de la populaţie. Managerii unităţilor sanitare trebuie să se asigure că recipientele speciale sunt plasate în curtea spitalelor, dar în locuri accesibile cetăţenilor şi semnalizate ca atare. Acolo unde nu sunt spitale, în oraşele sau localităţile mai mici, aceste containere pot fi puse lângă dispensare, conform legii. Spitalele pot stabili anumite zile şi anumite intervale orare în care oamenii pot veni să aducă medicamentele.

MedicamenteFoto: Gicamatescu | Dreamstime.com
Spitalul Bagdasar Arseni este unul dintre marile spitale din Capitală care a implementat printre primele acest sistem, încă de la începutul anului. Medicul epidemiolog Andreea Preda atrage atenţia asupra unei greşeli pe care o fac o parte a celor care aduc medicamentele la spital, în locul special amenajat: pun în pungi şi lucruri personale precum cosmetice sau chiar prezervative, deşi este interzis acest lucru. În plus, sunt oameni care lasă pungile cu medicamente la întâmplare şi care nu vin în intervalul anunţat la un loc vizibil
„Am reuşit să-l înfiinţăm din ianuarie-februarie, între timp s-a modificat şi legislaţia, în sensul în care au apărut normele de aplicare a legii.
Problema cu care ne confruntăm noi este că aduc şi alte lucruri decât cele pe care au voie să le aducă, adică medicamente.
Rujuri, tot felul de cosmetice, lucruri intime, uneori chiar prezervative. Aduc tot felul de lucruri care nu ar trebui eliminate ca medicamente, pot fi eliminate ca deşeuri, ca menajere, ca orice altceva. Rugămintea noastră este să nu mai lase punguţele cu medicamente acolo, să respecte programul de eliminare a acestora şi să le elimine în intervalul respectiv şi în zilele respective. Pur şi simplu abandonează punguţe unde nu trebuie.
Ele sunt considerate deşeuri periculoase şi de asta trebuie eliminate organizat şi în locurile special amenajate, special destinate.
Avem un loc desemnat, semnalizat corespunzător, există indicatoare către locul respectiv, este afişat programul de eliminare, zilele, avem acolo recipiente special amenajate pentru eliminarea acestora pe categorii.
După ce sunt stocate sunt preluate de către o firmă specializată şi autorizată în acest sens şi distruse.
În acest loc de la spital nu se depun decât medicamente expirate sau neutilizate, nu trebuie să fie neapărat expirate, dacă nu le mai doresc le pot elimina”, a declarat pentru News.ro Dr. Preda Andreea Claudia, medic primar epidemiolog la Spitalul Bagdasar – Arseni din Capitală.
Cum trebuie procedat la containerele special amenajate în curţile spitalelor. Beatrice Speteanu, farmacist şi preşedinte al Asociaţiei Farmaciilor Tradiţionale şi a Practicienilor a explicat cum anume trebuie sortate medicamentele. Trebuie acordată o atenţie deosebită dispozitivelor sub presiune, care se aruncă în recipient separat dar şi celor care se pot sparge.
„Legea a intrat în vigoare anul trecut, dar din păcate normele pentru aplicarea acestei legi au intrat în vigoare abia în acest an. Pacienţii au fost foarte mult timp nedumeriţi unde pot preda aceste medicamente. Noi am încercat tot timpul să le spunem că de acum s-a aprobat pentru colectarea medicamentelor, adică a deşeurilor, în curţile spitalelor unde este cel mai uşor accesibil pentru ei.
Normele prevăd echiparea cu containere speciale în care se pot depozita aceste medicamente. Putem să-i sfătuim şi noi: se scot din ambalajele primare, cartonul care poate să fie reciclat separat, comprimatele se vor arunca într-o parte, trebuie să avem grijă cel mai mult la tot ce înseamnă dispozitive sub presiune, de la aerosoli, spray-uri, acestea se vor arunca separat pentru că nu se pot incinera împreună cu toate celelalte medicamente.
De asemenea, tot ce este în soluţie, în sticlă, care poate produce un risc de spargere şi de scurgere a materialelor se vor arunca separat, de obicei spitalele vor prevedea nişte saci din polietilenă care vor preveni această scurgere. În ceea ce priveşte citotoxicele, nu prea este cazul la populaţie să arunce deoarece nu au la dispoziţie să cumpere citotoxice sau citostatice, acestea recurg din deşeurile spitalelor”, a explicat Beatrice Speteanu.
Substanţele stupefiante şi puternic active trebuie înapoiate la farmacie, nu la centrele amenajate în curţile spitalelor
„Pentru stupefiante şi substanţe puternic active, legea nu a fost schimbată. Acestea sunt singurele care se înapoiază în farmacie pentru a fi distruse. În ceea ce priveşte colectarea în spitale, pentru noi este foarte binevenită această măsură, deoarece spitalele erau singurele care aveau acces la o colectare în masă, atât de mare, a produselor expirate, pe când farmaciile nu au, ar fi trebuit să aibă şi un loc de amenajare separat, pentru produse de triere, în farmacie nu se pot sorta şi tria.
De asemenea, prima oară când a fost propusă legea pentru a fi colectate în farmacie, nu a putut fi aplicată deoarece medicamentele expirate, conform legii, sunt deşeuri medicamentoase, deşeuri. Iar farmacia nu are în codul CAEN acest proces de a prelua deşeurile de la populaţie.
Cum este şi farmacia de circuit închis, noi preluăm doar expiratele noastre. Acum două săptămâni am avut firma care vine să preia expiratele, au fost 103 kilograme expirate predate, la un cost de 1800 de lei, farmaciile plătesc pe kilogram colectarea lor şi distrugerea, acest lucru nu se putea face în farmaciile de circuit deschis”, a precizat Beatrice Speteanu.
Orarul pentru predarea deşeurilor trebuie afişat într-un loc accesibil şi trebuie respectat
În ceea ce priveşte spitalele, toată lumea are la îndemână un spital major în care este o curte supravegheată video în care persoanele vor putea arunca aceste medicamente în containere specifice unde sunt instrucţiuni pentru public.
Anumite spitale pot face orare pentru predarea deşeurilor. Încurajăm oamenii să strângă medicamentele, să le ducă acolo, niciodată ele nu trebuie aruncate în pânza freatică, aici vorbim de chiuvetă sau toaletă, în cel mai rău caz, dacă eram ca în Germania, se aruncau în gunoiul menajer, acesta era dus la incinerare, dar la noi în ţară nu se produce acest lucru.
Deci, acum, pacienţii, precum strâng tot ce înseamnă ambalaje pentru returnarea garanţiei, acum pot strânge medicamentele să le ducă într-un spaţiu sigur, supravegheat video, pentru distrugere.
Nu farmacistul spitalului se ocupă, este vorba despre o persoană care este de către spital avizată pentru a se ocupa de aceste deşeuri. Sperăm ca toate spitalele să poată amenaja aceste spaţii”, a spus Beatrice Speteanu.
Info plus
Spitalele trebuie să asigure colectarea separată a medicamentelor expirate sau nefolosite în patru categorii: deşeuri de medicamente citotoxice şi citostatice, deşeuri de medicamente (cu excepţia primei categorii), deşeuri de medicamente aflate în stare lichidă aflate în recipient cu potenţial înţepător ( fiole de sticlă, seringi preumplute sau goale) şi deşeuri de medicamente aflate în recipiente sub presiune ( spray-uri). Legea impune includerea avertismentului „MEDICAMENTELE EXPIRATE TREBUIE RETURNATE ÎN SPITALE” pe etichetele medicamentelor până la 31 decembrie 2028.
Se estimează că nu mai puţin de 1500 de tone de medicamente expirate ajung în fiecare an la gunoi sau în sistemul de canalizare.(news.ro)
Sursa foto: Gicamatescu | Dreamstime.com
Poate vrei sa citesti
Trei zodii au parte de liniște începând din 28 aprilie 2025. Nativii au trecut printr-o perioadă extrem de dificilă
Cele PATRU zodii care ar trebui să fie atente în acest sezon TAUR până în 20 mai 2025. Universul le pregătește surprize nebănuite
Andreea Esca și-a făcut de cap în club. Vedeta ProTV dansează și se distrează ca la 20 de ani
Cât de aproape sunt frații Pavăl de un miliard de euro în imobiliare. Patronii Dedeman au făcut o nouă achiziție de 25 de milioane de euro
Accident teribil pe un drum din Timiș. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un copac și a luat foc
Cea mai cool tunsoare pentru vara anului 2025. Se potrivește pentru orice tip de păr: „Nu se demodează niciodată”
DIVERSE
Trei zodii au parte de liniște începând din 28 aprilie 2025. Nativii au trecut printr-o perioadă extrem de dificilă

Publicat
acum 10 orein
27 aprilie 2025

Trei zodii scapă de ghinion. Pe 28 aprilie 2025, luni, vremurile grele încep să se sfârșească pentru trei semne zodiacale. Când Luna se aliniază cu Saturn, putem vedea finalul unui anumit tip de trudă. Totuși, când vorbim despre trudă, ne concentrăm în special pe ceea ce nu mai putem tolera — acele poveri care au devenit atât de apăsătoare încât nu le mai putem căra.
Energia lui Saturn este strictă și puternică, iar când se aliniază cu Luna, acest tranzit astrologic ne reamintește că nu trebuie să purtăm bagaje inutile. Asta poate însemna renunțarea la un loc de muncă sau încheierea unei relații care trebuia să se termine de ceva vreme. Uneori trebuie să ne gândim la „numărul unu”, adică la noi înșine, pentru că dacă nu ne salvăm singuri, ne vom afunda în noroi.
Trei zodii își recâștigă încrederea
Berbec
Ai purtat o povară grea — poate stres, poate o responsabilitate care nici măcar nu ți-a aparținut de la început. Această aliniere Lună-Saturn vine cu o vibrație serioasă, dar extrem de benefică pentru tine. Poate că acum este momentul să spui: „Gata.” Renunțarea nu îți vine natural, dar curajul tău este imens. Poate ai simțit presiunea de a continua să lupți, dar Saturn îți spune că este timpul să îți stabilești limite și să îți recuperezi energia. Nu mai trebuie să demonstrezi nimănui nimic.
Libertatea vine în moduri neașteptate, Berbecule. Fie că este vorba despre ruperea unei conexiuni toxice sau despre plecarea dintr-o situație care îți sufoca spiritul, acel sentiment de final este, de fapt, un dar. Nu ești frânt — ești mai ușor.
Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro.
DIVERSE
Cele PATRU zodii care ar trebui să fie atente în acest sezon TAUR până în 20 mai 2025. Universul le pregătește surprize nebănuite

Publicat
acum 10 orein
27 aprilie 2025

Patru zodii care ar trebui să fie atente în acest sezon taur până în 20 mai 2025. Trebuie să fii atent pentru a profita la maximum de acest sezon.
Zodii care ar trebui să fie extrem de atente în acest sezon Taur
Taur
Chiar dacă acesta este sezonul tău, ar trebui să fii atent pentru că nu vrei ca loialitatea ta să se întoarcă împotriva ta. Nu vrei să rămâi loial cuiva care refuză să te trateze cu același respect pe care i-l acorzi în mod constant. Nu vrei să rămâi alături de el în timp ce îi permiți să facă aceleași greșeli iar și iar. Chiar dacă plecarea este ultimul lucru pe care vrei să-l faci, îți datorezi ție însuți să ai grijă de tine. Nu poți rămâne cu cineva care te rănește mereu și nu are niciun interes să se schimbe. Trebuie să-ți spui la revedere, chiar dacă doare.
Citește și: Astrele au ales, fereastră cosmică rară: Două zodii scapă de blocaje și sunt lovite de valuri de noroc și abundență până la Rusalii
Leu
Sezonul Taurului este un moment în care încăpățânarea ta va fi mai evidentă ca niciodată. De aceea trebuie să fii atent. Nu vrei ca încăpățânarea ta să te împiedice să crești ca persoană. Nu vrei să presupui că știi mai bine decât oricine altcineva atunci când ar putea avea ceva important să te învețe. Așa că nu insista cu încăpățânare să faci lucrurile în felul tău, fără să iei măcar în considerare o altă cale. Păstrează o minte deschisă și o inimă deschisă. În acest fel, nu te vei închide accidental la noi oportunități care te-ar putea ajuta să crești în relațiile tale, în carieră sau ca persoană.
Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro.
DIVERSE
Andreea Esca și-a făcut de cap în club. Vedeta ProTV dansează și se distrează ca la 20 de ani

Publicat
acum 10 orein
27 aprilie 2025

Andreea Esca a dansat în club, până dimineața, ca la 20 de ani. Vedeta știrilor ProTV a plecat câteva zile în vacanță, la Atena, iar apoi a mers în Belgrad, unde a întâlnit un chelner cu care a schimbat câteva vorbe în română.
La Belgrad, vedeta s-a distrat copios. A dansat pe rupte și, după cum a mărturisit, la evenimentul la care fusese invitată a „închis” petrecerea, pentru că i-a plăcut atât de mult încât nu s-a lăsat dusă de pe ringul de dans.
La 51 de ani, Andreea Esca petrece în cluburi mai ceva ca tinerii. Vedeta a făcut senzație pe ringul de dans.
Andreea Esca era mare amatoare de cluburi și în tinerețe. Ea era nelipsită din cluburile nou apărute în centrul Bucureștiului, după Revoluție. Unul dintre ele, Club 30, situat în apropierea Teatrului Național, era, pe atunci, preferatul ei, dar și al altor vedete din showbiz-ul momentului. În anii ’90, apăruseră mai multe localuri: Vox Maris, unde Fane Spoitoru i-a tăiat mâna unui polițist (sub Casa Armatei, pe bulevard), apoi Sexy Club și altele.0
DIVERSE
Cât de aproape sunt frații Pavăl de un miliard de euro în imobiliare. Patronii Dedeman au făcut o nouă achiziție de 25 de milioane de euro

Publicat
acum 11 orein
27 aprilie 2025

Clădirea de birouri Ethos House este cea mai nouă proprietate comercială care a intrat în portofoliul imobiliar local al proprietarilor Dedeman. Tranzacția de circa 25 de milioane de euro aduce portofoliul companiei mai aproape de un miliard de euro.
Valoarea de achiziție pentru proprietățile imobilare cumpărate în România, fără spațiile în care funcționează unitățile retailerului Dedeman și fără cele două hoteluri din Italia și Elvația, se apropie de 900 de milioane de euro, arată economica.net.
Frații Adrian și Pavăl au construit în ultimii ani unul dintre cele mai valoroase portofolii imobiliare din România, prin intermediul vehiculului de investiții Pavăl Holding. Portofoliul lor include clădiri de birouri premium în București și Cluj-Napoca, însumând aproximativ 356.600 de mp.
Printre cele mai notabile proprietăți se numără complexul The Bridge din Capitală, pentru care a plătit 200 de milioane de euro și The Office din Cluj-Napoca, cumpărat cu 120 de milioane de euro.
În 2022, proprietarii Dedeman au cumpărat cu 380 de milioane de euro portofoliul austriecilor de la CA Immo deținut pe plan local.
În parteneriat cu grupul lituanian Apex Alliance, Pavăl Holding a intrat pe piața hotelieră internațională prin achiziția a două hoteluri de lux. Este vorba de Grand Hotel Gardone de pe malul lacului Garda, Italia, și Waldhaus Flims Wellness Resort, un complex de cinci stele din Elveția Redeschiderea hotelului elvețian este planificată pentru 2025, după un amplu proces de renovare.
Citește și: Un supermarket deținut de români face concurență serioasă Lidl, Carrefour, Kaufland
DIVERSE
Accident teribil pe un drum din Timiș. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un copac și a luat foc

Publicat
acum 12 orein
27 aprilie 2025

Un grav accident rutier a avut loc duminică, 27 aprilie, între localitățile Nițchidorf și Blajova, în județul Timiș. Polițiștii Serviciului Rutier au fost alertați printr-un apel la 112 că o mașină a luat foc și că pe marginea drumului se află un bărbat în stare de inconștiență.
„În data de 27.04.2025, în jurul orei 19:20, am fost anunţaţi despre producerea unui accident rutier în localitatea Blajova, urmat de izbucnirea unui incendiu la autoturismul implicat. La locul intervenţiei s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei Buziaş cu o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SAJ cu medic”, a transmis, duminică seară, ISU Timiş.
La locul intervenției s-au deplasat inclusiv pompierii din cadrul Stației Buziaș cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulană SAJ cu medic.
Echipajul medical sosit la fața locului nu l-a mai putut salva pe șofer, acesta fiind declarat decedat. Cercetările sint în plină desfășurare, autoritățile încarcerând să stabilească toate împrejurările în care s-a produs accidentul.
Conform oamenilor legii, șoferul care și-a pierdut viașa este un tânăr în vârstă de 29 de ani din localitatea Otvești, județul Timiș.
Din primele verifică a reieșit că autoturismul a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un arbore, iar conducătorul auto a fost proiectat prin parbrizul mașinii.
Citește și: Incendiu la Spitalul de Urgență din Rădăuți. Fumul degajat a inundat spaţii tehnice şi holuri
DIVERSE
Cea mai cool tunsoare pentru vara anului 2025. Se potrivește pentru orice tip de păr: „Nu se demodează niciodată”

Publicat
acum 12 orein
27 aprilie 2025

Vara este anotimpul în care orice femeie își dorește să aibă o tunsoare care să îi ofere lejeritate și un aspect fresh, fără prea mult efort. Adrian Perjovschi, counoscut drept „hairstylistul vedetelor” a dezvăluit care va fi tunsoarea vedetă a acestei veri.
Citește și: Ce tunsoare ți se potrivește în funcție de zodie. Trăsăturile nativilor influențează stilul personal
Tunsoarea în trepte este cea care va face furori vara aceasta, a anunțat Adrian Perjovschi. Aceasta oferă un plus de volum chiar și părului mai subțire și poate fi adaptată cu ușurință oricărei fizionomii. Este alegerea ideală indiferent de forma feței sau de tipul de păr, fie el fin, des, drept, creț sau ondulat. Dacă îți dorești și breton, nu ai de ce să îți faci griji, deoarece această tunsoare permite multiple combinații!
„Tunsoarea în trepte este una dintre cele mai timeless tunsori care există. Nu se demodează niciodată, este potrivită pentru toate tipurile de păr. În ziua de astăzi, întâlnim tunsoarea în trepte sub mai multe forme cum ar fi wolf cut, butterfly hair cut”, a spus Adrian Perjovschi la Pro TV.
„Tunsoarea este foarte versatilă și, în funcție de forma feței, noi stabilim ce abordare să adoptăm. Dacă dorim să alungim forma feței sau să creăm armonie, alegem în consecință. De exemplu, pentru o față mai rotundă, creăm straturi (layers) ușor rotunjite, pentru a diminua efectul de rotunjire și pentru a obține un echilibru vizual. În mare parte, da, este versatilă și se potrivește oricărui tip de față”, a mai precizat hairstylistul.
Citește și: Ce este metoda scandinavă de somn. Soluția pentru un somn odihnitor

Trei zodii au parte de liniște începând din 28 aprilie 2025. Nativii au trecut printr-o perioadă extrem de dificilă

Cele PATRU zodii care ar trebui să fie atente în acest sezon TAUR până în 20 mai 2025. Universul le pregătește surprize nebănuite

Andreea Esca și-a făcut de cap în club. Vedeta ProTV dansează și se distrează ca la 20 de ani

Cât de aproape sunt frații Pavăl de un miliard de euro în imobiliare. Patronii Dedeman au făcut o nouă achiziție de 25 de milioane de euro

Accident teribil pe un drum din Timiș. Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un copac și a luat foc

ARGEȘUL PE PRIMUL LOC! Turiști cu mașinile avariate din cauza gropilor de pe DJ 703 H – GROAPA ROȘIE, UN BRAND CJ și PSD ARGEȘ

RUȘINOS! Cine sunt cei doi șoferi din Argeș, prinși la furat motorină într-o parcare în Franța

Accident tragic la Călinești! O tânără de 15 a murit după ce a căzut după o trotinetă electrică

ACUM! Accident grav la Băiculești – 3 mașini implicate

VIDEO | Polițistă cu BMW din Pitești aruncă cu petarde în curțile oamenilor – IPJ ARGEȘ, CLARIFICĂRI

VIDEO | Incendiu violent la Poienarii de Argeș – Casă făcută scrum

VIDEO | Acțiune de salvare extremă a jandarmilor montani argeșeni împreună cu Salvamont Argeș

VIDEO – VIAȚA BATE FILMUL! Tânăr dispărut în urmă cu 9 ani , găsit de jandarmii argeșeni

VIDEO | Un șofer de Audi a plecat cu tot cu pompă după ce și-a alimentat mașina

VIDEO | Percheziții la traficanții de droguri din Argeș – 8 persoane duse la audieri de mascați
PITEȘTI


ATAC COORDONAT? Curtea de Apel Pitești sufocată de procese împotriva deciziei CCR – 5 dosare identice intr-o singură zi
Un val semnificativ de acțiuni în justiție a inundat Curtea de Apel Pitești în urma Hotărârii Curții Constituționale a României...


Imagini șocante în Argeș: Șoferi de microbuz surprinși folosind telefoanele la volan, pasagerii în pericol, autoritățile dorm
Siguranța pasagerilor care utilizează transportul public pe ruta Câmpulung-Pitești este pusă în pericol de comportamentul iresponsabil al unora dintre șoferii...


ATENȚIE! De luni, se închide temporar un segment al autostrăzii A1 București–Pitești
De luni, 28 aprilie 2025, traficul rutier va fi închis pe Calea 2 a autostrăzii A1 București–Pitești, pe sensul de...


DE INTERES! Duminică puteți vizita galeriile tunelului autostrăzii de pe dealul Momaia
Duminică, 27 aprilie, între orele 10:00 și 16:00, publicul este invitat să participe la un eveniment inedit organizat pe șantierul Secțiunii 4...
Curtea de Argeș


ALERTĂ! Puneți mâna pe lopată, curățați-vă sanțurile și lăsați TikTok-ul! E COD PORTOCALIU de ploi în Argeș
In urma cu putin timp a intrat in vigoare in județul Argeș o ALERTĂ COD PORTOCALIU – averse torențiale care...


ACUM! Accident grav la Băiculești – 3 mașini implicate
Un grav accident rutier în care sunt implicate trei vehicule s-a produs în urmă cu puțin timp în comuna Băiculești....


Mașină în flăcări la Curtea de Argeș
Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au acționat în municipiul Curtea de Argeș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un...


Incendiu la o gospodărie din Valea Danului
Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să intervină în comuna Valea Danului, strada Principală, pentru stingerea...


ARGEȘUL PE PRIMUL LOC! Turiști cu mașinile avariate din cauza gropilor de pe DJ 703 H – GROAPA ROȘIE, UN BRAND CJ și PSD ARGEȘ
Vacanța de Paște s-a transformat într-o neplăcută aventură pentru mai mulți turiști care au ales județul Argeș ca destinație. În...
Mioveni


ALERTĂ COD GALBEN ÎN ARGEȘ! Ninsoare și frig în aprilie – Vreme severă și temperaturi sub 0 grade
ANMH a emis in aceasta dimineață o atenionare COD GALBEN care vizează bună parte din țară, inclusiv județul Argeș.Interval de...


Bugetul orașului Mioveni, votat în unanimitate: priorități clare, în ciuda constrângerilor financiare
onsiliul Local Mioveni a aprobat joi seară, în unanimitate, bugetul orașului pentru anul 2025. Decizia vine în contextul unor constrângeri...


VIDEO | Argeșean de 35 ani găsit mort în apele unui râu, la Micești
Pompierii de la Detașamentul Mioveni au fost solicitați să intervină, în urmă cu puțin timp, în comuna Micești, satul Purcăreni,...


VIDEO | Accident groaznic în Argeș provocat de un șofer beat – 3 victime la spital
Un grav accident rutier provocat de un șofer beat în urma căruia au rezultat trei victime, dintre care una în...
Câmpulung


Mașină în flăcări în Argeș – S-A FĂCUT SCRUM
Pompierii de la Punctul de Lucru Rucăr au intervenit azi noapte în comuna Rucăr, strada Lunca Rucărului, pentru stingerea unui...


VIDEO | ȘI-a bătut unchiul la cârciuma din sat – Argeșeanul a fost arestat
În ziua de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat cercetările într-un dosar penal...


VIDEO | Incendiu violent la Rucăr – Casă făcută scrum
Un puternic incendiu la care au intervenit pompierii argeșeni, s-a produs luni dimineața într-o gospodărie din comuna Rucăr, strada Păpușa....
În Trend
- ACTUALacum 2 săptămâni
Un proiect finanțat cu 20 milioane Euro împarte Curtea de Argeș în două tabere – Ce vor argeșenii: pasarele pentru biciclete sau canalizări și strazi reparate?
- ACTUALacum 2 săptămâni
ATENȚIE! Azi s-a închis circulația pe Autostrada A1 de la Pitești la Băiculești – 3 ZILE BLOCATĂ
- ACTUALacum 2 săptămâni
În sfârșit! Autobuzele electrice au intrat în probe la Curtea de Argeș, cu un an întârziere
- ACTUALacum 2 săptămâni
VIDEO! Comisar șef de poliție din Argeș, în rezervă, reținut pentru contrabandă!
- ACTUALacum 6 zile
ARGEȘUL PE PRIMUL LOC! Turiști cu mașinile avariate din cauza gropilor de pe DJ 703 H – GROAPA ROȘIE, UN BRAND CJ și PSD ARGEȘ
- ACTUALacum 2 săptămâni
Valentin Enache, politician PSD și medic șef la Pediatrie Pitești, găsit incompatibil de ANI
- ACTUALacum 2 săptămâni
Cazul Cârjan, retrocedare teren SPGC: Magistrații au respins chemarea în garanție a consilierilor locali din Curtea de Argeș
- ACTUALacum 7 zile
RUȘINOS! Cine sunt cei doi șoferi din Argeș, prinși la furat motorină într-o parcare în Franța