Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Casă mistuită de flăcări la Apold: O persoană a fost găsită carbonizată

Publicat

in

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Sighişoara au descoperit, miercuri seara, cadavrul unei persoane în interiorul unei locuinţe cuprinse de flăcări din comuna Apold, potrivit Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş a informat că incendiul a fost sesizat la o casă situată pe strada Principală din localitatea Apold, iar la sosirea pompierilor locuinţa ardea generalizat.

“Din nefericire, în interior a fost găsită o victimă carbonizată”, a precizat ISU Mureş.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NATIONAL

Bombă de aruncător descoperită în zona unui pod pietonal peste Someş, în Satu Mare

Publicat

in

O bombă de aruncător de calibrul 82mm a fost descoperită, joi dimineaţă, în municipiul Satu Mare, în zona unui pod pietonal, pe malul drept al râului Someş. Elementul de muniţie a fost ridicat de câte pirotehnicieni.

Potrivit reprezentanţilor ISU Satu Mare, bomba de aruncător a fost găsită de o echipă de muncitori care face lucrări pe malul drept al Someşului, în zona unui pod pietonal.

Pompierii pirotehnicieni au ridicat bomba şi au dus-o într-un depozit, aceasta urmând a fi distrusă în condiţii de siguranţă.

Salvatorii amintesc că elementele de muniţie nu trebuie ridicate, transportate sau duse în diferite încăperi, nu trebuie vândute ca fier vechi, iar cei care le găsesc nu trebuie să încerce să le demonteze.

Citeste mai mult

NATIONAL

Cu soldați ruși staționați ilegal în Transnistria, Tiraspolul a făcut un apel Chișinăului să soluționeze contradicțiile cu Găgăuzia

Publicat

in

Liderul Republicii Moldovenești Transnistrene nerecunoscute, Vadim Krasnoselski, într-un interviu acordat agenției RIA – Novosti, a făcut apel la conducerea Republicii Moldova să soluționeze contradicțiile cu Găgăuzia, conform stiripesurse.md.

Urmărim evoluția acestei situații și sperăm că aceste contradicții vor fi soluționate. Consider (și acest lucru este de actualitate și pentru legăturile moldo-transnistrene) că trebuie evitată escaladarea prin toate mijloacele, trebuie folosite forme civilizate de dialog. Nu este nevoie să se amplifice starea conflictuală”, a afirmat Krasnoselski.

Armata rusă deține aproximativ 1.500 – 2.000 de militari în regiunea Transnistria. Aceștia sunt grupați în în două categorii: așa-numiții „pacificatori” ce și-au început misiunea în 1992 la finele Războiului de Nistru dintre armata Republicii Moldova și separatiștii pro-ruși tranisnistreni susținuți de Rusia, și soldații ruși din Grupul Operativ al Trupelor Ruse (GOTR).

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend