Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Candida – cum să tratezi această ciupercă cu ajutorul minunilor oferite de natură?

Publicat

in

Candida este o ciupercă parazită din familia drojdiei care trăiește în tractul digestiv și în sistemul reproducător al femeilor. Creșterea excesivă a acesteia poate provoca intoleranță alimentară, iritabilitate, oboseală și imunitate slăbită.

Cum poți recunoaște candidoza după simptomele apărute?

Candida este cea mai frecventă cauză a bolilor fungice. Creșterea excesivă apare la persoanele imunocompromise, ca urmare a luării de antibiotice, steroizi și contraceptive care cresc nivelul de progesteron.

Excesul de candida se manifestă prin erupții cutanate, o depunere albă pe limbă și în gură, secreții vaginale și tulburări digestive și este necesară o schemă tratament candida pentru a elimina aceste afecțiuni. Termenul candida este, de asemenea, folosit pentru a descrie o varietate de simptome cunoscute sub numele de tulburări ale microflorei intestinale.

Printre simptomele tipice ale candidozei se numără:

 • balonare și crampe intestinale
 • absorbție mai slabă a nutrienților
 • mâncărime rectală
 • intoleranță la mâncare
 • probleme de concentrare
 • afte și mâncărimi vaginale
 • tulburări ale ciclului menstrual
 • erupții cutanate, boli ale unghiilor
 • tulburări de greutate
 • dureri musculare și oboseală cronică
 • slăbirea sistemului imunitar care duce la febra fânului, astm, sinuzită și cistită

Alege produse naturiste pentru tratament candida

O dietă nepotrivită creează condiții favorabile pentru creșterea candida. Dacă această afecțiune este prelungită, activitatea sistemului digestiv este perturbată, ceea ce contribuie la creșterea infecției. Apoi, candida traversează bariera tractului digestiv și se cuibărește în alte părți ale corpului.
Această afecțiune poate fi controlată prin restabilirea echilibrului sistemului digestiv și cu ajutorul unui tratament natural candida.

Natura este o sursă incredibilă de remedii pentru diferite afecțiuni, inclusiv candidoza. Mlădițe de mur, cimișir sau lemn câinesc, usturoiul, goldenseal sau semințele de grapefruit stau la baza unor produse naturiste eficiente, sub formă de capsule, picături sau ovule.

Nu uita de dieta adecvată în lupta contra candida. Modalitatea de bază pentru a lupta contra candida tratament naturist este limitarea consumului de carbohidrați, eliminarea completă a zahărului din dietă( poate fi înlocuit cu îndulcitori pe bază de ștevie) și a produselor lactate.

Dieta unei persoane care suferă de candidoză ar trebui să se bazeze în principal pe legume și produse alimentare fără gluten – de asemenea, cele care măresc eficiența sistemului imunitar și, prin urmare, bogate în antioxidanți (de exemplu, roșii, sfeclă, morcovi, spanac).

De asemenea, nu trebuie să alegi niciodată un supliment alimentar fără o consiliere terapeutică și nutrițională adaptată propriei persoane.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend